• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over olanlar bakabilir mi?

Evet oldum adet olmadigim halde yumurtalarim olusdu hemde 18 tane :) cok sukur hamileyim yolu yarıladık...
Bu arada ben daha once çokça hsg cekildim rahmim T seklinde oldugunu bilmiyoduk yani normal deniyodu hatta edirnede fakultede profesor cekti oda normal dedi :) demekki bunca sene nasip degilmis
Koray bey mi çekti acaba hsg için nasıl sıra aldınız edirne tıptan

Canım merhaba bende Diyarbakır da tüp Bebek başlamayı düşünüyorum sürecin hakkında bilgi verirmisin? Özel mesaj atamadım. Dr nasıl klinik nasıl memnun kaldın mı?
Bana yapmadı canım 2 kez gebe kaldım düşürdüm.gerek yok dedi fiyat bilmiyorum malesef

Canım merhaba bende Diyarbakır da tüp Bebek başlamayı düşünüyorum sürecin hakkında bilgi verirmisin? Özel mesaj atamadım. Dr nasıl klinik nasıl memnun kaldın mı?
Merhaba Diyarbakır da hakan hocayı kesinlikle düşünmeyin hiç ilgilenmiyor eltim gitti 3 kere yaptı hiç biri de tutmadı bir tatlı dili var parasını aldıktan sonra yüzünü görmüyordu eltim ve tahlile 2 gün kalan ovitrelle igensini yapıp beta HCG iğneden dolayı yüksek çıkıyor millette gebe kaldın diyor kendisi igenyi yaptırıyor. Etik çalışan zeki hoca eltim onda gebe kaldı

Ya kızlar polikistik over hastasıyım hormon Kilo sorunu asla yok insülin direnci yok.Sperm testimiz rahim filmi temiz.1.5 yıldır evliyim 2 kez gebe kaldım ama pıhtılaşmadan dolayı düştüler sonra öğrendik tabi.Hiç korunmadım 1.5 yıldır.ya benim merak ettiğim norml insalar istediği zaman gebe kalıyorken bizm neden her ay femara kullanıpher ay 2 yumurta oluşmasına rağmen neden ama neden döllenme olmaz?en azından biri döllenme ya.neden doktorlar bişey demiyor
Ben de aynı durumdayım:( her şeyim normal,kilo,hormonlar ama olmuyor... 2 ayda bir artık adet olmaya başlamışım. Şimdi yiyeceklerime dikkat ediyorum abur cuburu kestim,2 l de su içiyorum bakalım hayırlısı

Back