Polikistik Over

malesef bendede bu sorun var. yıllardır tüylenmeye ve adet düzensizliğine çözüm bulamadım. evliyim 3 aydırda çocuk istiyoruz ama olmuyor. soğan suyu denemek istiyorum bu ay. soğan suyu içip faydasını gördünüzmü

Mesela lazere gidecektim. Hastaneye gittim. Lazer yapsakta tekrarlar dendi. Çünkü hormon dengesi bozuk. Acaba bu hastalıktan dolayı rahmi alınan birileri var mıdır?

Ayy bende bende.
Doktor polikistik var ama kilolusun ilaca başlamayalım kilo ver düzene girer dedi.
Nitekim kiloları verdim aldım. Sürekli inip çıktım.
Benim için kilo vermek çok zor ama almak aşırı kolay.
Örneğin bir ay diyet ve spor incelme olur.
İki gün düzenim bozulur anında geri döner kilo.
Artık usanmış durumdayım.

Yalnız bu diyet esnasında sarımsak çayına başlamıştım.
Sarımsak ve zencefilliydi. Günde bir bardak.
Ve kesinlikle bir haftadan fazla kullanmıyorum.
O zamandan beri adetim yirmi güne bir gelmeye başladı.
Hemşire bi tanıdığa izah ettim. Böyle oldu diye.
O da sarımsak iltihaba iyi gelir temizlemiş olabilir dedi.
Yakında doktora gideceğim bakalım bizim polikistik ne alemde.

Bu arada erkek gibi favorilerim var ve bu çok can sıkıcı.

Soğan suyu aşırı bir kanama geçermeme sebep oldu. Rahim duvarı kalınlaşmış benim. Sizde aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum.

Peki hangi durumlarda rahmi alıyorlar? Bir bilgisi olan var mı?

Mesela lazere gidecektim. Hastaneye gittim. Lazer yapsakta tekrarlar dendi. Çünkü hormon dengesi bozuk. Acaba bu hastalıktan dolayı rahmi alınan birileri var mıdır?
Bilmiyorum ki.Ben yüz için igneliye gidiyorum ama bitecek gibi degil ya agladimi bilirim hele gobek bolgesinden nasil kurtulcam bilmiyorum aslinda sadece karın değil göğüs bolges velhasil tüm gövde.Ayyy ben gidip agliycam.Eger ileri boyutsa polikistik kansere kadar götürür diye hatirliyorum allah yasaatmaz insallah

ağlasakta faydasız artık. lazere gittim azalmalarım oldu şimdi her yerimi jiletle alıyorum. bıktım ağda acısından artık.

Her gun ne kadar yuruyus yapiyorsunuz merak ettim ? cnku bende de var. ben belki bi saatten snra agri olmaya basliyo kosa kosa eve gidiyorum

Her pko konusuna yazıyorum ısrarla da yazıcam.
Aslan pençesi çayı veya civan perçemi çayı için çok fazla insanda sonuç vermiş çaylar bunlar.Hatta ben bi pkolu olarak bu şekilde hamile kaldım konum bile var bakabilirsiniz.

Bende bu durumdan dolayi dkontorl hapi kullaniyorum. ilk zamanlar acayip kotuydum her seye agliyodum. doktoru aradim boyle biyle hep agliyorumndiye. Hic bi faydasi olmadi dedim. doktor da bana seni piskologa yonlendirelim dedi

Canim bunu dizenli mi icicez acaba . bende kurtulamadim bi turlu ..

Bu senin metabolizmanla ilgili bişey.Ben ayda 2 kez içerek ilk kullandığım ay düzenli adet olabildim.Sonraki ay da hamile kaldım.Sen de haftada bir içmeye başla önce bakalım.

Bende bu durumdan dolayi dkontorl hapi kullaniyorum. ilk zamanlar acayip kotuydum her seye agliyodum. doktoru aradim boyle biyle hep agliyorumndiye. Hic bi faydasi olmadi dedim. doktor da bana seni piskologa yonlendirelim dedi
Doktorda ayrı sinirimi bozdu. 19 yaşımda ilk gittiğimde o kadar sert konuştu ki neye uğradığımı şaşırmıştım. Böyle giderse evliliğim çok sorunlu olurmuş. Çoçuğum olmazmış. Bu halim neymiş? Banane eşten çocuktan ya bana bunları neden söylüyor. Zaten neye uğradığımı şaşırmıştım.

Ben bunlarda ise yaramazsa doktorumu degistirmeyi dusunuyorum..

ağlasakta faydasız artık. lazere gittim azalmalarım oldu şimdi her yerimi jiletle alıyorum. bıktım ağda acısından artık.
Bitmiyor bitmiyor.Bide sağda solda yok kıllı kızlar soyle yok böyle anasini sanki kwyfimizden böyleyiz.Keske erkek dogsaydim.Bende jilete basladim artık takatim kalmadi

Her gun ne kadar yuruyus yapiyorsunuz merak ettim ? cnku bende de var. ben belki bi saatten snra agri olmaya basliyo kosa kosa eve gidiyorum

5km yürüyorum. Hafif tempolu kendimi yormadan. Toplam 1 saat sürüyor. Akşamları yürüyorum ya da sabah hafif kahvaltı yapıp yürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…