- 11 Nisan 2017
- 683
- 968
- 103
Mesela lazere gidecektim. Hastaneye gittim. Lazer yapsakta tekrarlar dendi. Çünkü hormon dengesi bozuk. Acaba bu hastalıktan dolayı rahmi alınan birileri var mıdır?Allah bu hastaligin belasını versin
Bi kadının başına gelecek en kötü seylerden bidi yeminlen.Bende tüm belirtileri var.Aşırı killama adet görmeme insulin direnci...
Ailem nerdeyse kilsiz allahin bi lütfü ya ben yüzümde çıkan sakallarim karin bolgemde ki aşırı killanma bakın tüy demiyorum bildigin kıl 3 ayda bir adet gormeler surekli kilo problemi.Ben binbir zorlukla 30 kilo verdm biraz düzeldi sonra hooop gene 15 kilo al simdi bu aldigimi vermeye çalışıyorum.Bezdim yemin ederim ki bezdim sürekli ağda yapmaktan bi türlü doğru dürüst adet olamamaktan kilo almaktan vermekten bıktım bıktım bıktım vallahi de billahi de keşke erkek olsaydim ya
Ayy bende bende.Ah ahh bende de var maalesef ..
Beni en cok yıpratan kısmı kilo kesinlikle ..
Yıllardır sürekli 10 kilo ver , 15 kilo geri al modundayım..
Hayatımın hiç bir döneminde incecik bir kız olamadım..
Adetlerim de düzensiz 40 günde bir oluyordum evlenince biraz daha normale döndü gibi ..
Bir iki defa daha ünideyken 2 ay olamamıştım.. Yüzümü sivilceler bastı iğrenç bi duyguydu ..
Tavsiyem çörek otu bi çay kaşığı çiğnemen ..
Bende henüz bebek düşünmüyorum ama şimdiden korkuyorum acaba bıraksam mı korunmayı ya bi aksilik çıkarsa diye ..
Allah yardımcımız olsun.
Soğan suyu aşırı bir kanama geçermeme sebep oldu. Rahim duvarı kalınlaşmış benim. Sizde aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum.malesef bendede bu sorun var. yıllardır tüylenmeye ve adet düzensizliğine çözüm bulamadım. evliyim 3 aydırda çocuk istiyoruz ama olmuyor. soğan suyu denemek istiyorum bu ay. soğan suyu içip faydasını gördünüzmü
Soğan suyu aşırı bir kanama geçermeme sebep oldu. Rahim duvarı kalınlaşmış benim. Sizde aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum.
Bilmiyorum ki.Ben yüz için igneliye gidiyorum ama bitecek gibi degil ya agladimi bilirim hele gobek bolgesinden nasil kurtulcam bilmiyorum aslinda sadece karın değil göğüs bolges velhasil tüm gövde.Ayyy ben gidip agliycam.Eger ileri boyutsa polikistik kansere kadar götürür diye hatirliyorum allah yasaatmaz insallahMesela lazere gidecektim. Hastaneye gittim. Lazer yapsakta tekrarlar dendi. Çünkü hormon dengesi bozuk. Acaba bu hastalıktan dolayı rahmi alınan birileri var mıdır?
Bilmiyorum ki.Ben yüz için igneliye gidiyorum ama bitecek gibi degil ya agladimi bilirim hele gobek bolgesinden nasil kurtulcam bilmiyorum aslinda sadece karın değil göğüs bolges velhasil tüm gövde.Ayyy ben gidip agliycam.Eger ileri boyutsa polikistik kansere kadar götürür diye hatirliyorum allah yasaatmaz insallah
Geçmiş olsun. Polikistik overin tek tedavisi düzenli egzersiz. Ben de polikistik overim. Her gün yürüyüş yapıyorum. 6 ay düzenli pilates yaptığım bi dönemde bütün şikayetlerim azaldı. Tavsiye ederim.
Bende jiletle alıyorum. Ağda bende uğraşamıyorum.ağlasakta faydasız artık. lazere gittim azalmalarım oldu şimdi her yerimi jiletle alıyorum. bıktım ağda acısından artık.
Her pko konusuna yazıyorum ısrarla da yazıcam.
Aslan pençesi çayı veya civan perçemi çayı için çok fazla insanda sonuç vermiş çaylar bunlar.
Her pko konusuna yazıyorum ısrarla da yazıcam.
Aslan pençesi çayı veya civan perçemi çayı için çok fazla insanda sonuç vermiş çaylar bunlar.
Canim bunu dizenli mi icicez acaba . bende kurtulamadim bi turlu ..
Doktorda ayrı sinirimi bozdu. 19 yaşımda ilk gittiğimde o kadar sert konuştu ki neye uğradığımı şaşırmıştım. Böyle giderse evliliğim çok sorunlu olurmuş. Çoçuğum olmazmış. Bu halim neymiş? Banane eşten çocuktan ya bana bunları neden söylüyor. Zaten neye uğradığımı şaşırmıştım.Bende bu durumdan dolayi dkontorl hapi kullaniyorum. ilk zamanlar acayip kotuydum her seye agliyodum. doktoru aradim boyle biyle hep agliyorumndiye. Hic bi faydasi olmadi dedim. doktor da bana seni piskologa yonlendirelim dedi
peki bunları nasıl kullanıcaz
Doktorda ayrı sinirimi bozdu. 19 yaşımda ilk gittiğimde o kadar sert konuştu ki neye uğradığımı şaşırmıştım. Böyle giderse evliliğim çok sorunlu olurmuş. Çoçuğum olmazmış. Bu halim neymiş? Banane eşten çocuktan ya bana bunları neden söylüyor. Zaten neye uğradığımı şaşırmıştım.
Bitmiyor bitmiyor.Bide sağda solda yok kıllı kızlar soyle yok böyle anasini sanki kwyfimizden böyleyiz.Keske erkek dogsaydim.Bende jilete basladim artık takatim kalmadiağlasakta faydasız artık. lazere gittim azalmalarım oldu şimdi her yerimi jiletle alıyorum. bıktım ağda acısından artık.
Her gun ne kadar yuruyus yapiyorsunuz merak ettim ? cnku bende de var. ben belki bi saatten snra agri olmaya basliyo kosa kosa eve gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?