POLIKISTIK OVER

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
30
Kızlar pco olup hamile kalabilen varmı 1 yıldır istiyoruz olmuyor 2 defa klomen catlatma iğnesi oldu olmadı 3. Yu denemedk doktor 3 ay bekleyelim dedi 2.5 ay oldu bunu söylediği ilacsz regl olmuyorudm evlendigimden beri evlenmeden önce böyle değildi yani nerdeyse geçen ay kendim oldum regl bu ay 30. Gün henüz olmadım bakalım eğer olursam tekrar denicez çok istiyoruz herkes gibi yıprandım artk

Reglin düzenli mi canım? Ben de pcoyum fakat reglim düzenliydi, rezervlerim düşüktü, doktor tedavi dedi tedavi olmadım, incir havuç kürü kullandığım ay hamile kaldım...

cnm meraba bende aynı durumdayım bir senedir deniyoruz pkoluyum bende yumurtalarım büyümüyo malesef klomen fayda etmedi femara kullandık fayda etmedi bu ayda gonal f kullanıcaz umarım fayda yoksa aşılama kalıyo sanırım geriye eder yoruldum artık çok üzülüyorum.

Ben pcoluyum ve haziran ayinda gec döllenme ile hamile kaldim cok şükür canim. İki ay klomen ve catlatma ignesiyle denedim tutmadim. Klomene ara verdigim ay doktor yumurtamin buyumedigini soyledi ve takibi bıraktı. Ve ben o ay gec yumurtlamisim hamile oldugumu ogrendim. Umut olsun sana da bir zamani var biz de hamile kalabiliyoruz.

Gercektenmi nerden anladin gec dollenme oldunu lutfen banada cevap verirmisiniz morelim cok bozuk

Cünkü yumurtlamam gereken donemde catlatma ignesi vurdurmak icin yumurta takibi yaptik ve yumurtam gelismedi. Doktor bir dahaki ay igneli tedaviye gecelim dedi. Ben adete yakin yumurtlamisim ve o ay adet gormedim. Hamilelik haberimi aldim bir sure sonra:)

Benimde gunum gecti 4 gun once kanda baktirdim negatif doktor rahim duvarinda 11 mm kalinlasma var dedi sokturucu verdi kullanmadim belki bisey vardir diye pekolularda yumurtlamadan onceki gun suresi degisir ama sonrasini ilk kez ben kendimde gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…