- 10 Eylül 2024
- 13
- 0
- 22
-
- Konu Sahibi nehirsuuuu897
Benim o sekilde tarlusal isimli ilacla regl oluyorum. Icmesem 2 ay 3 ayda 1. Buna karsilikda bebek olmuyorablam ergenliğinden beri 5-6 ayda bir regl olurdu. sadece doğum kontrol hapı kullandığı dönemlerde düzenli regl olabiliyordu. sonra doktorunu değiştirip ilacı bıraktı. sağlıklı beslenip şekeri komple kesince (komple ama meyve bile yemedi) regli düzene girdi. su an 1 yıldır regli düzenli. yasi da 31
Ablaniz kac kiloydu pekiablam ergenliğinden beri 5-6 ayda bir regl olurdu. sadece doğum kontrol hapı kullandığı dönemlerde düzenli regl olabiliyordu. sonra doktorunu değiştirip ilacı bıraktı. sağlıklı beslenip şekeri komple kesince (komple ama meyve bile yemedi) regli düzene girdi. su an 1 yıldır regli düzenli. yasi da 31
dediğim gibi ablam iyi bir doktor bulup diyete girince cözdü bu durumu. su an stresli olduğu dönemlerde 4-5 gün gecikiyor en fazla. onun dısında sükür bir sorunu yok.pcos büyük oranda metabolizma sorunu. ne kadar sağlıklı olursanız o kadar düzene girer regl. ablam pilates de yapıyor bu arada.Benim o sekilde tarlusal isimli ilacla regl oluyorum. Icmesem 2 ay 3 ayda 1. Buna karsilikda bebek olmuyor
ablam 45 kiloydu. su an 53 kiloAblaniz kac kiloydu peki
Bende oldum olasi kilo sorunum yok. 55 kiloyum denem3ye basladim saglikli beslenmeyiablam 45 kiloydu. su an 53 kilo
çok etkilitor valla. ben 63 kiloydum diyet yaptığım ay hamile kaldımBende oldum olasi kilo sorunum yok. 55 kiloyum denem3ye basladim saglikli beslenmeyi
Insallah olur benimde. Tup bebege baslicaz yoksaçok etkilitor valla. ben 63 kiloydum diyet yaptığım ay hamile kaldımsu an 5.aydayım ve kilom 65 hala daha sağlıklı beslenmeye calisip çok kilo almamaya calisiyorum. zaten bunu kilo vermekten cok beden sağlığınız için yapın. gercekten cok fark ediyor
insallah olurInsallah olur benimde. Tup bebege baslicaz yoksa
Imsallah cok tesekkur ederim.insallah olurvalla ben 1 ay kendime iyi bakayım dedim hemen hamile kaldım siz iyi olun insallah vücudunuz da istediğinizi size verecektir
5 ay olmayan var. Ada çayı içebilirsin sağlıklı beslenmeliisn. Hayıt otu tohmunuda deneyebilirsin soğan kürü çok iyi geliyor.Benim böyle bir sıkıntım var çözüm olarak ne önerirsiniz ara ara kanama geliyor ama çok az çok düzensiz 2 aydır gaz ve şişkinliğim çok fazla çözüm olarak ne önerirsiniz acilen?