kızlar galiba polikistik over hastasıyım,hatta galiba diil ultrasonla kanıtlandı bile,sadece doktorumla konuşmadım daha.sormak istediğim şey yarın doktorumla konuştuğumda tüylenme için de bi tedavi uygulanmasını isteyeyim mi??ben aslında bende tüylenme sorunu yok sanıyodum,ama az önce pko'nun sebep olduğu tüylenme hakkında bi yazı okurken kadınlarda normalde tüy çıkmayan çene,kol ve bacakların üst kısımları vs. falan yazıyodu benim tüylerim öyle çok kalın diil ama kollarımın ve bacaklarımın üst kısımlarında da tüy var ama ben bunu normal,herkeste var sanıyodum normal diil miydi yani?? bi de çenemde farklı yerlerde 5-6 tane tüy var,onlar da bu kadar da diildi de ben kendi elimle arttırdım resmen.bende tüylenme sorunu mu var şimdi yaa?????
adet düzensizliğinde varsa belirtilerin pko ya benziyor bende pkoluyum yaşım 21 6 ay adet görmedim o yüzden gitmiştim adet ve tüylenme için diane 35 doğum kontrol hapını verdi 10.kutumu kullanıyorum 2 kutu daha kullanıcam kontrole gidicem sanada geçmiş olsun inşallah düzelir
Ben de tüm kollar bacaklar karın falan kadın doğum uzmanı doğum kontrol hapı verdi yaşım küçük diye küçük dozda verdi.. tüy yapmicak dedi ve kilo aldırmaz ama dikkat et dedi.. şuan 5. ayım.. 6. kutu bitince kontrole gitcem.. ama sanki kullanalı tüylerim arttı.. kollarımdaki tüyler normaldi ama şimdi sert gibi duruyolar dokunduğumda.. kurtuluş yok bu tüylerden