Polikistik over ve Tedavi süreci

Gattara7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
10
0
27
Öncelikle hepinize merhabalar bende polikistik over hastasıyım araştırırken bazı şeyler kafama takıldı ve tedavi olan arkadaşlarımıza sormak istiyorum 4 senelik evliyim 4 sene önce polikistik tanısı kondu ve fazla kilolarım nedeniyle tüp mide ameliyatı geçirdim (2 sene oldu) ameliyat sonrası 2 sene gebelik yasak olduğundan doğum kontrol ilacı kullandım şuan ilacı bırakalı 4 ay oldu son ilk 3 adetim normaldi ama son adetim 18 gün gecikmeyle oldu şimdi sormak istediğim şu forumda dolaşırken bir çok tedavi okudum kendi gittiğim devlet hastanesindeki doktora artık randevu bulamıyorum nasıl bir yol izlemeliyim ? Rahim filmimi çektirerek başlamalı mıyım bilmiyorum eşimi öncelikle kontrol amaçlı doktora götürmek istiyorum ama ben nerden başlayacağım onu bilmiyorum en son doktorum biraz bekleyip adetimin ilaçsız olarak kendi düzenine girmesini söylemişti şuan ne yapacağımı bilmiyorum 4 senedir bu illetle savaşıyorum ve artık anne olmak istiyorum

Yaşım 24 yaşadığım şehir Ankara iyi bır doktor tavsiyeniz olursa onuda paylaşmanızı ve başınızdan geçen süreci anlatmanizi gerçekten çok isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…