Merhaba ben polikistik over hastasiydim 3 ay oncesimde tedavim bitti kistim gecti , ama yumurta tembelligim vardi rahim duvarım ince ,doktorum letu verdi yumurtam catlasin diye o ay gelisti tedavim bitti somraki ay adet oldum ama bu ay adetim 14 gun gecikti gebede değilim doktorum hersey normal dedi ama adette olmadim cocukta istiyoruz hormon ilaci verdi sökülmem icin ovulosyon testi aldim baska me yapabilirim boyle olup hamile kalan var mi acaba
Eşinizle ilgili Bi sıkıntı olabilir mi göründümü oda yoksa yumarta gelişmediğindenmi tamemen bende yumurta büyüyordu Bi kere öle denk geldi usg de doktor demişti yumurtam büyümüş diye ama sonra çatlamıyodu sanırım regl olmadıgıma göre sönüyodu sanırımBende de var beş aydır hamile kalamiyorum hormonlarım normal ultroson da pko gözüküyor adetlerim duzensiz ilaçla adet oluyorum klomen kullandım yumurta gelişmedi
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .Merhaba. Bende de pko var. Hatta fsh gibi horman değerlerim yerle bir. Olması gerektiği gibi değiller. Ama çok şükür ki korunmasız ilk ilişkimde hamile kaldım. Sıkıntı yaşamadık bu konuda. Içın ferah tut.
Eşinizle ilgili Bi sıkıntı olabilir mi göründümü oda yoksa yumarta gelişmediğindenmi tamemen bende yumurta büyüyordu Bi kere öle denk geldi usg de doktor demişti yumurtam büyümüş diye ama sonra çatlamıyodu sanırım regl olmadıgıma göre sönüyodu sanırım
Merhaba ben de pcos hastasıyım hiç ilaç kullanmadım. Adetlerim düzensiz. Bu nedenle de hamile kaldığımı 6 hafta sonra öğrendim. Yukarıda yazanlar gibi kafaya takmamak çok önemli gerçekten. zamanı gelince o sizi bulacaktır.
Hayır bilmiyordum.yumurtlama gününüzü biliyor muydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?