• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ve tedavi sureci yardim

4141green

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
408
121
53
27
Merhaba ben polikistik over hastasiydim 3 ay oncesimde tedavim bitti kistim gecti , ama yumurta tembelligim vardi rahim duvarım ince ,doktorum letu verdi yumurtam catlasin diye o ay gelisti tedavim bitti somraki ay adet oldum ama bu ay adetim 14 gun gecikti gebede değilim doktorum hersey normal dedi ama adette olmadim cocukta istiyoruz hormon ilaci verdi sökülmem icin ovulosyon testi aldim baska me yapabilirim boyle olup hamile kalan var mi acaba 💆🏻‍♀️🙏🏼

Çok konu var bunla ilgili bir göz gezdirin bence forumda. Bende pko yok ama soğan suyu iyi diyorlar. Bunu öğrendim. :KK51:

Merhaba ben polikistik over hastasiydim 3 ay oncesimde tedavim bitti kistim gecti , ama yumurta tembelligim vardi rahim duvarım ince ,doktorum letu verdi yumurtam catlasin diye o ay gelisti tedavim bitti somraki ay adet oldum ama bu ay adetim 14 gun gecikti gebede değilim doktorum hersey normal dedi ama adette olmadim cocukta istiyoruz hormon ilaci verdi sökülmem icin ovulosyon testi aldim baska me yapabilirim boyle olup hamile kalan var mi acaba 💆🏻‍♀️🙏🏼

Merhaba canım. Ben de pcos hastasiydim. Çocuk istiyorduk ve bi türlü tutmuyordu. Tedavi dediler, doğum ko trol hapı verdiler sürekli adetim düzene girsin diye. Ilk başlarda kullandım ama yine de işe yaramayınca bütün kullandigim ilaçları bıraktım ve kendimi de vücudumu da kendi haline bırakmaya karar verdim. Ve hiç ilaç kullanmadan tedavisiz hamile kaldım. Inan bana psikoloji çok etkiliyor insanı.

Merhaba bende pko yum regl düzensizliği vardı amam bu sendrom gecmiyorki hastalık olmadıgı için Bi tedavisi yok sadece DGM kontrol ilaçları düzene sokuyor bunları doktor söylemişti banada hemde Bi kaç doktor 10 yıl önce tespit edilmişti ben de bu 20nyasımda öğrendim yani ama hiç tedavi filan olmadım en son gecen sene evlenmeden önce dogm kontrole basladım 6 ay içtim bıraktım 2 ayda dogal yolla korundum korunmayı bırakır bırakmazda hamile kaldım hormon testimde ki değerlerim iyiydi e2 dısında hersey normaldi

Bende de var beş aydır hamile kalamiyorum hormonlarım normal ultroson da pko gözüküyor adetlerim duzensiz ilaçla adet oluyorum klomen kullandım yumurta gelişmedi

Bende de var beş aydır hamile kalamiyorum hormonlarım normal ultroson da pko gözüküyor adetlerim duzensiz ilaçla adet oluyorum klomen kullandım yumurta gelişmedi
Eşinizle ilgili Bi sıkıntı olabilir mi göründümü oda yoksa yumarta gelişmediğindenmi tamemen bende yumurta büyüyordu Bi kere öle denk geldi usg de doktor demişti yumurtam büyümüş diye ama sonra çatlamıyodu sanırım regl olmadıgıma göre sönüyodu sanırım

Merhaba . Bende de pkos var 3 aydr klomen tedavisi görüyorum . Her seferinde de yumurtam olgunlaşıyor. Olgunlaştıktan sonra da çatlama iğnesi kullanıyorum . Bu ay 2 yumurtam gelişti ve çatlama iğnesinden sonra ikisi de çatlamış . Ama hiç bir belirti hissetmiyorum. Bugün regl olmam gerekiyor ama daha olmadım. Benim durumda olupta hamile kalan var mi

Merhaba. Bende de pko var. Hatta fsh gibi horman değerlerim yerle bir. Olması gerektiği gibi değiller. Ama çok şükür ki korunmasız ilk ilişkimde hamile kaldım. Sıkıntı yaşamadık bu konuda. Içın ferah tut.

Merhaba. Bende de pko var. Hatta fsh gibi horman değerlerim yerle bir. Olması gerektiği gibi değiller. Ama çok şükür ki korunmasız ilk ilişkimde hamile kaldım. Sıkıntı yaşamadık bu konuda. Içın ferah tut.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .

Eşinizle ilgili Bi sıkıntı olabilir mi göründümü oda yoksa yumarta gelişmediğindenmi tamemen bende yumurta büyüyordu Bi kere öle denk geldi usg de doktor demişti yumurtam büyümüş diye ama sonra çatlamıyodu sanırım regl olmadıgıma göre sönüyodu sanırım

Eşimde sorun yok canım benim yumurtam büyümedi

Merhaba ben de pcos hastasıyım hiç ilaç kullanmadım. Adetlerim düzensiz. Bu nedenle de hamile kaldığımı 6 hafta sonra öğrendim. Yukarıda yazanlar gibi kafaya takmamak çok önemli gerçekten. zamanı gelince o sizi bulacaktır.

Merhaba ben de pcos hastasıyım hiç ilaç kullanmadım. Adetlerim düzensiz. Bu nedenle de hamile kaldığımı 6 hafta sonra öğrendim. Yukarıda yazanlar gibi kafaya takmamak çok önemli gerçekten. zamanı gelince o sizi bulacaktır.

yumurtlama gününüzü biliyor muydunuz?

Canım bende pco yok ama gezine gezine öğrendimki sülük ve hacamat tıbbı tedaviye destek olarak çok iyi gelmiş çok kişiye. Bununla beraber soğan kürü, süt buharına oturma gibi şeylerde yapmışlar. Biraz gezin bak bu konuda çok tavsiyeler var.

Back