- 27 Ağustos 2023
- 83
- 30
-
- Konu Sahibi Serifeeeeeeeee
Değerlendirdimm inşallah güzel haberi ben ve isteyen herkes alırEvet tatlim gozun aydin degerlendirdin mi
Insallah tatlimDeğerlendirdimm inşallah güzel haberi ben ve isteyen herkes alır
Yumurtlama akıntım olmadı ya da ben mi farkedemedim bilmiyorum. Bu akıntıyı görmesem de yumurtam çatlamışmıdır sizceInsallah tatlim
Evet her zaman akıntı olmayabilir ovulasyon testi kullanmadan önce bende akıntıdan takip etmeye çalışırdım ama test kullanmaya başladığımda anladım ki yumurtlama zamanı akıntım olmuyorYumurtlama akıntım olmadı ya da ben mi farkedemedim bilmiyorum. Bu akıntıyı görmesem de yumurtam çatlamışmıdır sizce
Ayy bunları okuyunca o kadar mutlu oluyorum ki Allah razı olsun umut oluyorsunuzEvet her zaman akıntı olmayabilir ovulasyon testi kullanmadan önce bende akıntıdan takip etmeye çalışırdım ama test kullanmaya başladığımda anladım ki yumurtlama zamanı akıntım olmuyor
Ne güzel yumurtalarınız gelişiyor çatlıyor çok şanlısınız umarım duanızı yaşarken bulursunuz kendiniziPolikistik overım var adetlerim kilo aldıkça düzensizleşti. 162 boy 62 kiloyum. Doktorum kilo verdikçe düzeleceğini söyledi 65 kilodan bir ay içinde 62 ye düştüm reglim ilk kez erkenden oldu sürekli gecikirdi. Glifor kullanıyorum. Ovülasyon testine başladım. Ve böyle bi sonuç aldım sizce yumurtlamış mıyımdır
Bende emin olamadım pcodan dolayı yumurtam gelişiyormu çatlıyor mu diye. Ama böyle sonuç çıktığına göre herhalde oluyordur diye düşündüm. İnşallah istediği herkese nasip olur. 1 hafta sonra beklediğim regl tarihim umarım olmam ve hamileyimdirNe güzel yumurtalarınız gelişiyor çatlıyor çok şanlısınız umarım duanızı yaşarken bulursunuz kendinizibendede pco var ama yumurtalarım büyümüyor
Çok teşekkür ederimmm. Benim için söylediğiniz tüm iyi duaları sizde yaşarsınız inşallah . Allah gönlümüze göre versin . Heycanla bekliyorumtestlere göre yumurtanız büyümüş ve çatlamışinşallah regl olmazsınız ve hamilesinizdir içinizi olmasada karartmayın inanın pcoda o kadar cok cabuk hamile kalanlar var birde benim gibi binbir türlü sorun yaşayanlarda ama testlerle göre siz yaşamıyorsunuz inşallah Allahım en kısa sürede sağlıkla hayırlısıyla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin
İnşallah aminnÇok teşekkür ederimmm. Benim için söylediğiniz tüm iyi duaları sizde yaşarsınız inşallah . Allah gönlümüze göre versin . Heycanla bekliyorum
İnşallahİnşallah aminnRabbim hepimizin duasını yaşamayı nasip etsin hayırlısıyla bu günelrde herkesten güzel haberler geliyor birde sizden gelir inşallah
Reglime 2 gün kala test yaptım. Sadece tek çizgi negatif.Aminnn
Erken gebelik testimiydi içinizi karartmayınn geç döllenme olur testte çıkmaz hemen kötüyü çağırmayınnnnReglime 2 gün kala test yaptım. Sadece tek çizgi negatif.
Maalesef regl oldum inşallah bu ay hayırlı bir haber alırımEr
Erken gebelik testimiydi içinizi karartmayınn geç döllenme olur testte çıkmaz hemen kötüyü çağırmayınnnn
İnşallah hayırlısıyla çift çizgiyi görürsünüzMaalesef regl oldum inşallah bu ay hayırlı bir haber alırım