polikistik over ve klomen

krblsm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
17
2
1
29
arkadaşlar polikistik over hastasıyım . doktorum klomen verdı klomenle hamile olan var mı yada polikistik over olup hamile kalan var mı var sa nasıl ?

arkadaşlar polikistik over hastasıyım . doktorum klomen verdı klomenle hamile olan var mı yada polikistik over olup hamile kalan var mı var sa nasıl ?
Merhaba canım ben de aynı şekilde pco tedavisi gördüm daha önce de suan sadece lh yüksek görünüyor yani çatlama olmuyor sanırım bana da klomen başladı doktor ilaç bitti bu ayın 23 ünde yumurta takibi başlayacakmış sana ne dedi doktor

merhaba arkadaşlar bende polikistik over hastasıyım bugün adet günüm doktorla görüşüp klomene başlayacağız inşallah hepimiz faydasını görürüz. merak ettiğim birşey var doktor adetliyken vajinal muayene mi yapıyor klomene başlama gününü tespit etmek için? cevap verebilirseniz çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar bende polikistik over hastasıyım bugün adet günüm doktorla görüşüp klomene başlayacağız inşallah hepimiz faydasını görürüz. merak ettiğim birşey var doktor adetliyken vajinal muayene mi yapıyor klomene başlama gününü tespit etmek için? cevap verebilirseniz çok sevinirim.
adetliyseniz yapmaz büyük ihtimalle adetin 5. güünü klomene başlatıyor ama kist falan var mı diye bakar belki

adetliyseniz yapmaz büyük ihtimalle adetin 5. güünü klomene başlatıyor ama kist falan var mı diye bakar belki
cevabınız için teşekkür ederim. dün doktora gittim ve muayene etti :( adetin 4. günü klomene başlayacağız. hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallah.

Bende 2 yillik evliyim. Haziran 2015te polikistik over oldugimu ogrendim. Doktor kilo verirsem hamile kalabileceğimi soyledi ve afye senna diye bi ilac verdi 1 sene boyunca kullan dedi. 5. Ayimda kabiz yapmaya basladi. Kontrole gittik ve durumuda soyledim ilaci artik birakmami ama kistimin hafifledigini soyledi. Bu zamana kadarda 11 kilo vermistim. Trisequen r diye ilac verdi 6 ay icinde kalirsin ama bi 5 kilo daha ver dedi. 70 kiloydum. Suanki ilacimin 2. Kutusundayim. Insallah kalirim artik Allahimin izniyle :KK61:

1 asilama 1 tup denedik olumsuz sonuclandi ve kimse polikistik olduğumu soylememisti. Duzenli adet görüyordum ve hala daha duzenli gidiyo hic bi sorunumuz yok gozukuyo testlerde de. Bu sene polikistik cikti heralde..

1 asilama 1 tup denedik olumsuz sonuclandi ve kimse polikistik olduğumu soylememisti. Duzenli adet görüyordum ve hala daha duzenli gidiyo hic bi sorunumuz yok gozukuyo testlerde de. Bu sene polikistik cikti heralde..
Sadece yumurtalikta kist mi görüldü yani fsh lh dengeli mi?

Klomen kullandım 2kere fakat hamile değilim. .

Bende Pcos hastasıyım klomen kullandım 3yumırtam büyüdü aşılmam yapıldı 4gün oluyor 10gün sonra belli olacak sonuç

Bende 2 yillik evliyim. Haziran 2015te polikistik over oldugimu ogrendim. Doktor kilo verirsem hamile kalabileceğimi soyledi ve afye senna diye bi ilac verdi 1 sene boyunca kullan dedi. 5. Ayimda kabiz yapmaya basladi. Kontrole gittik ve durumuda soyledim ilaci artik birakmami ama kistimin hafifledigini soyledi. Bu zamana kadarda 11 kilo vermistim. Trisequen r diye ilac verdi 6 ay icinde kalirsin ama bi 5 kilo daha ver dedi. 70 kiloydum. Suanki ilacimin 2. Kutusundayim. Insallah kalirim artik Allahimin izniyle :KK61:

Merhaba. Kac kilosunki zayiflaman gerektigini soyledi doktor.

Bende Pcos hastasıyım klomen kullandım 3yumırtam büyüdü aşılmam yapıldı 4gün oluyor 10gün sonra belli olacak sonuç
bende klomene başladım adetliyken yaptığı muayenede solda 4 yumurta görünüyor demişti. Klomeni adetin 4.günü başladık . bugün 3. hap günde 1 tane 5 gün kullanıcam. pazartesi kontrole gidicem büyüme durumunun kontrolüne. Rabbim Hayırlısıyla dileyen herkese nasip eder inşallah.

Arkadaslar merhaba benim yumurtaligimda sag tarafta bi kitle oldugunu ve ameliyat olmam gerektigini soyledo doktorum kitle büyüklüğü 5 cm kadar... Doktorum tarik aksu hrs hastanesi.. Olmali miyim ya da doktor onerisi olan ?

Merhabalar bana da pko teşhisi konuldu hormon testi yapıldı ancak henüz doktor görmedi sonuçları ama ben merak ediyorum değerler şöyle
LH 9.84
Fsh 5.93
Prolaktin 8.77 bilgi verirseniz sevinirim. Bende 6 aylık evliyim bebek istiyoruz kısmetse

Merhabalar bana da pko teşhisi konuldu hormon testi yapıldı ancak henüz doktor görmedi sonuçları ama ben merak ediyorum değerler şöyle
LH 9.84
Fsh 5.93
Prolaktin 8.77 bilgi verirseniz sevinirim. Bende 6 aylık evliyim bebek istiyoruz kısmetse
Merhaba canım değerlerimiz neredeyse aynı gibi lh fsh önemli sanırım benim de yüksek ovulasyon testleri yanıltıyor ateş takibi yapıyorum kist sorunun var mi ki ?

Genel itibari ile simdi bu değerler yuksek mi normal degilmi yani ? Polikistik över var dedi adet düzensizliği için gitmistim yumurtan çok var dedi ancak yumurta catlamadigi için adet olmuyorsun dedi ve hormon testi yaptı bende ovulasyon resti aldım ancak biraz erken başladım kullanmaya

Back