Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım ben de aynı şekilde pco tedavisi gördüm daha önce de suan sadece lh yüksek görünüyor yani çatlama olmuyor sanırım bana da klomen başladı doktor ilaç bitti bu ayın 23 ünde yumurta takibi başlayacakmış sana ne dedi doktorarkadaşlar polikistik over hastasıyım . doktorum klomen verdı klomenle hamile olan var mı yada polikistik over olup hamile kalan var mı var sa nasıl ?
adetliyseniz yapmaz büyük ihtimalle adetin 5. güünü klomene başlatıyor ama kist falan var mı diye bakar belkimerhaba arkadaşlar bende polikistik over hastasıyım bugün adet günüm doktorla görüşüp klomene başlayacağız inşallah hepimiz faydasını görürüz. merak ettiğim birşey var doktor adetliyken vajinal muayene mi yapıyor klomene başlama gününü tespit etmek için? cevap verebilirseniz çok sevinirim.
cevabınız için teşekkür ederim. dün doktora gittim ve muayene etti adetin 4. günü klomene başlayacağız. hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallah.adetliyseniz yapmaz büyük ihtimalle adetin 5. güünü klomene başlatıyor ama kist falan var mı diye bakar belki
inşallah canm :)cevabınız için teşekkür ederim. dün doktora gittim ve muayene etti adetin 4. günü klomene başlayacağız. hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallah.
Sadece yumurtalikta kist mi görüldü yani fsh lh dengeli mi?1 asilama 1 tup denedik olumsuz sonuclandi ve kimse polikistik olduğumu soylememisti. Duzenli adet görüyordum ve hala daha duzenli gidiyo hic bi sorunumuz yok gozukuyo testlerde de. Bu sene polikistik cikti heralde..
Bende 2 yillik evliyim. Haziran 2015te polikistik over oldugimu ogrendim. Doktor kilo verirsem hamile kalabileceğimi soyledi ve afye senna diye bi ilac verdi 1 sene boyunca kullan dedi. 5. Ayimda kabiz yapmaya basladi. Kontrole gittik ve durumuda soyledim ilaci artik birakmami ama kistimin hafifledigini soyledi. Bu zamana kadarda 11 kilo vermistim. Trisequen r diye ilac verdi 6 ay icinde kalirsin ama bi 5 kilo daha ver dedi. 70 kiloydum. Suanki ilacimin 2. Kutusundayim. Insallah kalirim artik Allahimin izniyle
70 kiloydum boyumda 1.56Merhaba. Kac kilosunki zayiflaman gerektigini soyledi doktor.
Insallah pozitif sonuc alirsin canim amiiiiiiinSpost: 44054380 .!.:Bende Pcos hastasıyım klomen kullandım 3yumırtam büyüdü aşılmam yapıldı 4gün oluyor 10gün sonra belli olacak sonuç
bende klomene başladım adetliyken yaptığı muayenede solda 4 yumurta görünüyor demişti. Klomeni adetin 4.günü başladık . bugün 3. hap günde 1 tane 5 gün kullanıcam. pazartesi kontrole gidicem büyüme durumunun kontrolüne. Rabbim Hayırlısıyla dileyen herkese nasip eder inşallah.Bende Pcos hastasıyım klomen kullandım 3yumırtam büyüdü aşılmam yapıldı 4gün oluyor 10gün sonra belli olacak sonuç
Merhaba canım değerlerimiz neredeyse aynı gibi lh fsh önemli sanırım benim de yüksek ovulasyon testleri yanıltıyor ateş takibi yapıyorum kist sorunun var mi ki ?Merhabalar bana da pko teşhisi konuldu hormon testi yapıldı ancak henüz doktor görmedi sonuçları ama ben merak ediyorum değerler şöyle
LH 9.84
Fsh 5.93
Prolaktin 8.77 bilgi verirseniz sevinirim. Bende 6 aylık evliyim bebek istiyoruz kısmetse