Mrb cnm. 15 yasindan beri pko hastasıyım. Yasim 26 ve 2.5 yillik evliyim. Insulin direnci, tuglenme, adet düzensizliği ve kilo problemim vardi. Birkaç sene seker ilacı kullandim ama fayda etmedi kilo veremiyordum. Ilk once kendine cok guzel bir dahiliye doktoru bul devamli duzenli her ay gidecegin bir doktorun olsun. Kadin dogumcunda ayni kalitede olmali. Ben tam 10 ay boyunca doktor tavsiyesi ile seker ilaci, arti bitkisel insulin direnci kirici ilac olmak uzere ikisini bir goturdum ama inanmak istemezsin belki bu sure icinde resmen ac gezdim. Butun iştahımı kesti ilaclar. Bir turlu insülini kiramiyordum. Tabi bu sure icinde ben bebek icin tedaviye basladim. 3.kez asilamaya geldigimde tam 14 kilo verdim. 70 kilodan. 56 kiloya düştüm. Asilama tedavisi gorurken lh im yuksek cikmisti onun icin testere disli aslan pencesi ile civan percemi cayi ictim ve hemen duzene girdi. Rahim filmi cektirdim temiz cikti. Ari ciftliginden taze ari sutu, polen ve propolis aldim.doktorlarimin verdigi butun ilaclari cok duzenli kullandim. Ve az yemeye dikkat ettim. En sonda esime asilama yapilacagina 1 hafta kala hergun keci boynuzunu kaynatip gunde 1 bardak icirttim. Sonuc suan da 31 haftalik hamileyim. Ve hamilelik surecinde sadece 2 kilo aldim. Şeker yuklemesi yapildi. Sekerde hic bir sikinti yok. Ama gel gelelim hamileyim diye ne bulursam asla yemedim. Sadece kendime kadar yedim bebegimde benden beslendi. Masallah cok saglikli kilosu haftasina gore 1 tik onde bile gidiyor. Birde allahima cok dua ettim. Insallah anne olmak isteyen herkese rabbim bu guzel duyguyu tatmasini nasip eder. Sagliginiza tez zamanda kavuşmaniz dileğiyle