Polikistik över ve iki gündür pik test

Lale4701

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2022
147
24
28
34
İki gündür testlerim böyle dün değerlendirdim eşim bundan sonra yok tek ilişkiyle hamilelik olur mu şaştım kaldım

Sadece dün yaşadık klomen kullandım

Daha çok yeni, belirtiler hemen öyle 1 günde ortaya çıkmaz. Enfeksiyon riskine karşın bol su için. Klomenin etkisi de olabilir bu saydıklarınız. Ama gebelik belirtileri 10 15 günden önce ortaya çıkmıyor, adet gününüz yaklaşınca ve geçince anlarsınız

Evet gebelik imkansız ayan ay boyu sadece dün ilişki oldu yumurtlama var mı ya da catladi mi tek ilişkiyle hamile olanlar var mı bunların bilgisine ihtiyacım var

Evet gebelik imkansız ayan ay boyu sadece dün ilişki oldu yumurtlama var mı ya da catladi mi tek ilişkiyle hamile olanlar var mı bunların bilgisine ihtiyacım var

Tek ilişki ile hamile elbette kalınır. Tam zamanına denk gelmiş olması lazım, tam zamanına denk geldiyse bile spermin yumurtayı dölleyip onun da rahime tutunma olasılığını %25 veriyor bilim. İhtimal var tabi ama ne kadar çok ilişkiye girilirse o kadar artıyor ihtimal. Ama biraz fazla düşünmüyor musunuz? Daha dün ilişkiye girip bugün test yapmak mantıklı ve sağlıklı bir bakış açısı değil. Çok kafaya takınca da gebelik gerçekleşmiyor. Düşünmeyip oluruna bırakın.

Olabilir canım çünkü sperm beş gün yaşar derler yumurtlama ve catlamayi degerlendirin derler senin bir gün değerlendirme şansın olmuş o da nasip olabilir yani

Haklısınız bu yaptığım ovalusyon testi çatlamayı göremediğim için tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…