- 31 Aralık 2013
- 86
- 20
- 88
- Konu Sahibi portakalca
-
Soğan kürü yap tekrar. Ve inofolic al eczaneden onu kullan. Ve ayrıca doktora gidip hormon testi yap adetliyken. Evet daha çok erken dediğin gibi ama madem bir an önce olsun istiyorsun bişeyler yapıp sorun olmadığından emin olmalısın.kızlar merhaba aslında yeni evli sayılırım 5 aylık ama çocuk istiyoruz benim polikistik overim var ama her ay adet oluyorum 3 4 gün geç gelebiliyor ama oda neredeyse normal diyorlar fazla kilom yok aşırı tüylenmem yok normal bölgelerde de normal şekilde yüzümde filanda yok
adetim gecikince hamileyim sanıyorum hemen çok hevesleniyorum ama yine oluyorum
benim size sorum ben pcoyu çok yoğun yaşamıyorum gibi ilaçlarla adet olanlar varmış çok şükür öyle değilim soğan kürünü gördüm onu yapsammı yoksa doktora mı gitsem sizin önerniz nedir
ben ilk doktora gittiğimde bana bi ilaç vermişti ben onu almadım çünkü bu geçmeyen bişey demişti bende soğan kürünü duyup yapmıştım bekardım adetim geciksede içtiğim günün ertesi oluyordum
şimdi ben bebek için doktora gitmelimiyim yoksa biraz daha beklemelimiyim siz ne önerirsiniz
daha 2 aydır korunmayı bıraktık acele mi ediyorum acaba diyorum yoksa zaten bi hastalığım var ilaç tedavisi gerekirmi diyede düşünüyorum
Yardımlarınızı bekliyoruuuumm
Bence soğan suyu değil de hayıt otu suyu iç hayıt otu pko için birebir diye duydum bnde bi hafta önce pko oldğnu öğrendm bnde 6 aylık evliyim soğan krünü çok kullandm adet olduruyor ama pko ya faydası olmadı bir de doktora git mutlka bütün testleri yaptr ve arkdşn biri inofolic al eczaneden demiş ama bnce doktoruna sor çünkü o vitamini nası kullanacğnı doktorun söylemeli dozu çok önmli çünkü 2 tane mi içmen gerekicek bir tanemi veya aç mı tok mu bu değişiyorkızlar merhaba aslında yeni evli sayılırım 5 aylık ama çocuk istiyoruz benim polikistik overim var ama her ay adet oluyorum 3 4 gün geç gelebiliyor ama oda neredeyse normal diyorlar fazla kilom yok aşırı tüylenmem yok normal bölgelerde de normal şekilde yüzümde filanda yok
benim size sorum ben pcoyu çok yoğun yaşamıyorum gibi ilaçlarla adet olanlar varmış çok şükür öyle değilim soğan kürünü gördüm onu yapsammı yoksa doktora mı gitsem sizin önerniz nedir
ben ilk doktora gittiğimde bana bi ilaç vermişti ben onu almadım çünkü bu geçmeyen bişey demişti bende soğan kürünü duyup yapmıştım bekardım adetim geciksede içtiğim günün ertesi oluyordum
şimdi ben bebek için doktora gitmelimiyim yoksa biraz daha beklemelimiyim siz ne önerirsiniz
daha 2 aydır korunmayı bıraktık acele mi ediyorum acaba diyorum yoksa zaten bi hastalığım var ilaç tedavisi gerekirmi diyede düşünüyorum
can benim de pko vardi 1.5 sene denedim adetimi her ay oluyodm yumurtada kendilignden gelisiyodu hicbir sorunumzda yok ama malesef olmadi pko da biraz zor oluyo cocuk kafani karstirmak istemem ama belki olur senin rabbim bilir en iyisinikızlar merhaba aslında yeni evli sayılırım 5 aylık ama çocuk istiyoruz benim polikistik overim var ama her ay adet oluyorum 3 4 gün geç gelebiliyor ama oda neredeyse normal diyorlar fazla kilom yok aşırı tüylenmem yok normal bölgelerde de normal şekilde yüzümde filanda yok
Hayıt hormonları dengeler doğru. Ama Rahmi kistlerden temizlemez. Yani LH'ı düşürünce FSH'a oranı düşeceğinden PKO görünümü hafifleyebilir. Çünkü tahliller temiz çıkacak. Ama geçici bir durum. Rahim temizlenmediği için pko tekrarlayacak. Hayıt çok mucizevi evet ama pkolu biri fayda görmek istiyorsa mutlaka soğan kürü yapmalı öncesinde. Yani Rahmi temizlemeli. Yoksa etkisi geçici olur tekrar eder. Bilmem anlatabildim mi.Bence soğan suyu değil de hayıt otu suyu iç hayıt otu pko için birebir diye duydum bnde bi hafta önce pko oldğnu öğrendm bnde 6 aylık evliyim soğan krünü çok kullandm adet olduruyor ama pko ya faydası olmadı bir de doktora git mutlka bütün testleri yaptr ve arkdşn biri inofolic al eczaneden demiş ama bnce doktoruna sor çünkü o vitamini nası kullanacğnı doktorun söylemeli dozu çok önmli çünkü 2 tane mi içmen gerekicek bir tanemi veya aç mı tok mu bu değişiyor
Hayıt suyu pko için birebir canım nasıl temzilemesin kistleri ayrıca soğan suyu da kistler için faydalı ama ben içtm etkisi olmadı hatta kist mist yokken o kdr doktora gittm kmse bişey söylemedi soğan kürü yaptm 2 ay snra kistin var dedi doktor bende hayıt suyu içiorm yeni başladm faydasını göreceğime eminim ayrıca İnofolic isterse tabi gidip alablr eczaneden ama ben doktor tavsiyesi üzerine almasnı öneriyorum çünkü benm aldğm inofolic de aç karnına iç yazıyor ama benm doktorum tok karna iç dedi ve kutu üzerinde günde 1 kez tüketin yazıyor doktorum 2 poşet içmemi istedi yani insanları bilinçsizce yönlndirmeyelim git al demek kolay gidip alması da kolay ama mantklı olan doktoruyla görşp karar vermesi .Hayıt hormonları dengeler doğru. Ama Rahmi kistlerden temizlemez. Yani LH'ı düşürünce FSH'a oranı düşeceğinden PKO görünümü hafifleyebilir. Çünkü tahliller temiz çıkacak. Ama geçici bir durum. Rahim temizlenmediği için pko tekrarlayacak. Hayıt çok mucizevi evet ama pkolu biri fayda görmek istiyorsa mutlaka soğan kürü yapmalı öncesinde. Yani Rahmi temizlemeli. Yoksa etkisi geçici olur tekrar eder. Bilmem anlatabildim mi.
Ayrıca doktora sormadan inofolic alabilir. Eczacı da sormadan satar. Çünkü E vitamini almaktan farksız o da vitamin, İLAÇ DEĞİL.
Hayıtın temizleme özelliği yok. Sen soğan kürü yaptığın için hayıtın işe yaradığını soğanın yaramadığını düşünmüşsün. Rabbim seni o küre muhtaç etmesin başka bişey demiyorum. Rahmi temizleyen çok şey yok zaten. Olanlardan en bilineni soğan kürü. Binlerce kişi hamile kaldı rahmini bu kürle temizleyerek. Sen büyük ihtimalle peş peşe yaptığın için son yaptığındaymış maharet gibi düşünmüşsün. Çok yanlış bi düşünce. Ben hamile kaldığım ay hiç birşey yapmadım folik asit içmekten başka. O zaman soran onlarca insana hiç bişey yapmadım sende yapma diyeyim. Olur mu Allah aşkına. Ben 3-4 aydır bişeyler kullanıyorum. Soğan kürü de yaptım incir kürü de yaptım. E vitamini de içtim keçiboynuzu özü de içtim Aslan pençesi çayı da içtim. Ama hiç birini bilinçsiz yapmadım. Her ay hormon tahlilimi yenileyerek sonucunu görerek yaptım. O zaman senin dediğin gibi yapayım 3-4 ayımı çöpe atıp hiç bişey yapmadım sadece folik asit içtim diyeyim çok mantıklı değil mi ?Hayıt suyu pko için birebir canım nasıl temzilemesin kistleri ayrıca soğan suyu da kistler için faydalı ama ben içtm etkisi olmadı hatta kist mist yokken o kdr doktora gittm kmse bişey söylemedi soğan kürü yaptm 2 ay snra kistin var dedi doktor bende hayıt suyu içiorm yeni başladm faydasını göreceğime eminim ayrıca İnofolic isterse tabi gidip alablr eczaneden ama ben doktor tavsiyesi üzerine almasnı öneriyorum çünkü benm aldğm inofolic de aç karnına iç yazıyor ama benm doktorum tok karna iç dedi ve kutu üzerinde günde 1 kez tüketin yazıyor doktorum 2 poşet içmemi istedi yani insanları bilinçsizce yönlndirmeyelim git al demek kolay gidip alması da kolay ama mantklı olan doktoruyla görşp karar vermesi .
Evet pko var. Ama diğer değerlerin çok güzel.kizlar yardim pcomuyum
LH FSH'tan yüksek olunca. 1,5 kata kadar normal kabul ediliyor ama sende daha yüksek.nerden anlasiliyor cnm o bilmiirum
Tabi ki değil. Pkolu bir sürü hamile arkadaşım var. Yumurtlama takibi yaptırmalısın her ay yeterince olgunluğa erişmeyebilir yumurtaların.durum vahimmi yani
Ne diyerek verdi.diane 35 kullaniorum doktor verdi
Doktor herşeyi düşünerek vermiştir devam et canım. İçinde kuşku varsa başka doktora git ama bırakma kafana göre doktorun bi bildiği vardır.hormonlarin duzensiz dedi endiseliyim. goguslerimde kist var hap sayesinde tas gibi oldu devap edip etmene konusunda kararsizm0
Rica ederim. Evet canım 4 aylık.saol cnm senin varmi bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?