arkadaşlar polikistik over ve guatrım var evlendikten sonrada kilo aldım biraz ama yumurtalıklarımdaki sorun 2-3 yıldır var guatrıda yeni öğrendim ve tefor adında bir ilaç kullanıyorum.hamile kalmak istiyorum doktorum pek bir açıklama yapmıyor.bakalım belki hastalığın geçer diyor.aranızda başına böle bir durum gelipte hamile kalanınız varsa beni bilgilendirirmisiniz acaba.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Polikistik over ve guatr olan hastalar
- Konu Sahibi bebisim52
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.637
- 448
polikistik over yokta bende tiroit yetmezligi var bende yapay tiroit hormonu kullaniyorum.bende hamile kalmayi basaramdim 3 senedir. dr hamile kalman biraz zaman alir dedi 7 aydir tedavi goruyorum zaten.tsh degrlerimiz normale donmeden hamile kalmak sakincali zaten.hamile kalincada mutlaka dr a bildirmelisin ilk 3 ay icinde.yoksa hem dusuk tehlikesi varmis hemde allah korusun zeka geriligi yapabiliyomus.bu konu onemli ihmale gelmez iyi bir endokrinologa gorunmen lazim. zaten bnmkide genetik bi hastalik hasimato hastaligi.
gecmis olsun cnm
gecmis olsun cnm
H
hafsaa
Ziyaretçi
arkadaşlar polikistik over ve guatrım var evlendikten sonrada kilo aldım biraz ama yumurtalıklarımdaki sorun 2-3 yıldır var guatrıda yeni öğrendim ve tefor adında bir ilaç kullanıyorum.hamile kalmak istiyorum doktorum pek bir açıklama yapmıyor.bakalım belki hastalığın geçer diyor.aranızda başına böle bir durum gelipte hamile kalanınız varsa beni bilgilendirirmisiniz acaba.
canım pkos hastasımıın yokasa polistik over mi ben polistik over sendoromu hastasıyım yanı bı çok kıstın aynı anda gorulmesı...
3 yıllık evlıyım 1 sene korundum 2 sene cocugum olmadı kolmen kullandım olmadı çatlatma iğnesi vurundum olmadı dr bana 1 sene içindede olabılır 10 sene içindede dedi ve ben aşılama istedim dr emınmısın dedı ben de ddım kı en azındsan onda %15 20 şansa var denemek istiyrum dedım ve aşılama yaptırdım....
SONUÇ OZİTİF ŞUAN HAMİLEYIM
ama pes etmek yok uğraşacaksın tek senın başında degıl buna inan artık gençlık böle elden gelen bışeyde yok
en önemlisi :SABIR SABIR SABIR
teşekkür ederim canım bu arada hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir bebişin olur.
evet bende polikistik over sendromu hastasıyım ve troit var bende ben 6 aylık evliyimm ve ilk günden beri hiç korunmadım yani troidim bir çok yavaş çalışıyor bir çok hızlı çalışıyor.yarın tahlil yaptıracağım yine.
bu arada benim iki yumurtalık tada komple sarmış kistler sendede böylemiydi arkadaşım.
evet bende polikistik over sendromu hastasıyım ve troit var bende ben 6 aylık evliyimm ve ilk günden beri hiç korunmadım yani troidim bir çok yavaş çalışıyor bir çok hızlı çalışıyor.yarın tahlil yaptıracağım yine.
bu arada benim iki yumurtalık tada komple sarmış kistler sendede böylemiydi arkadaşım.
Merhaba;
Benn polikistik over hastasıyım, aynı zamanda hashimato tiroid hastasıyımmmm hiççç canınızı sıkmayın arkadaşlar stres yapmayın.. 1,5 aylık hamileyim.. Yüce Rabbim isteyince veriyor.. Doktorlara gitmekten soru sormaktan çekinmeyim, ben 20 ye yakın doktora gittim her birini doğru düzgün sorularımı cevap vermediği için değiştirdim, ağladım, üzüldümm ama yılmadımm doğru doktorları buldum.. Artık üzülerek söylüyorum istisnalar kaideyi bozmaz doktorlarda bu işi paraya dökmüş, ama siz yılmayınn ve doğru doktoru size hitap eden doktoru bulun ve tedavinizi tamamlayın.
Benn polikistik over hastasıyım, aynı zamanda hashimato tiroid hastasıyımmmm hiççç canınızı sıkmayın arkadaşlar stres yapmayın.. 1,5 aylık hamileyim.. Yüce Rabbim isteyince veriyor.. Doktorlara gitmekten soru sormaktan çekinmeyim, ben 20 ye yakın doktora gittim her birini doğru düzgün sorularımı cevap vermediği için değiştirdim, ağladım, üzüldümm ama yılmadımm doğru doktorları buldum.. Artık üzülerek söylüyorum istisnalar kaideyi bozmaz doktorlarda bu işi paraya dökmüş, ama siz yılmayınn ve doğru doktoru size hitap eden doktoru bulun ve tedavinizi tamamlayın.
Merhaba;
sağol canım bu mesajı okuyunca umutlandım biraz
bendede pko ve tiroit var ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyor
7 yıldırda çocuğum yok bir sürü tedavi 3 aşılamam da sonuç vermedi tüp bebeğe başlayacağım ama korkuyorum
artık umutlarımı yitirmeye başladım oooooooooooffffff
zaten olmuyordu bu hastalıklarda varken hiç olmayacak diye düşünüyordum
sen bana umut oldun diyebilirima.s.
pkos hastasıyım ancak düzenli yaptığım spor ve diyet sayesinde adetlerim düzene girdi çok şükür,azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz inanın buna kilo verdim hem bedenime ve kendime olan güvenim yerine geldi hem de psikolojim düzeldi,adetlerim normale döndü,inş yakında da hayırlısıyla hamile kalıp buradan bu haberi veririm,sabırla bekliyorum o günleri...a.s.
- 7 Şubat 2008
- 2.461
- 170
- 363
pkos hastasıyım ancak düzenli yaptığım spor ve diyet sayesinde adetlerim düzene girdi çok şükür,azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz inanın buna kilo verdim hem bedenime ve kendime olan güvenim yerine geldi hem de psikolojim düzeldi,adetlerim normale döndü,inş yakında da hayırlısıyla hamile kalıp buradan bu haberi veririm,sabırla bekliyorum o günleri...a.s.
bende pakoc hastasıyım gerçekten diyet ve sporla düzeliyormu ben hiç adet görmüyorum bunun için farlutal kullanıyorum
tebrik ederim umarım herşey istediğin gibi olur darısı başımıza inşallahsağol canım bu mesajı okuyunca umutlandım biraz
bendede pko ve tiroit var ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyor
7 yıldırda çocuğum yok bir sürü tedavi 3 aşılamam da sonuç vermedi tüp bebeğe başlayacağım ama korkuyorum
artık umutlarımı yitirmeye başladım oooooooooooffffff
zaten olmuyordu bu hastalıklarda varken hiç olmayacak diye düşünüyordum
sen bana umut oldun diyebilirima.s.