• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik over ve aşırı tüylenme

portasya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
16
0
16
Aksaray
kızlar bende polikistik over var ancak doktor bana herhangi bir ilaç yazmadı. fakat göbeğimde ve sırtımdaki tüylenme benim açımdan çok rahatsız edici. doğum kontrol hapına başlamayı düşünüyorum. bir öneriniz var mı bu konuda?

kızlar bende polikistik over var ancak doktor bana herhangi bir ilaç yazmadı. fakat göbeğimde ve sırtımdaki tüylenme benim açımdan çok rahatsız edici. doğum kontrol hapına başlamayı düşünüyorum. bir öneriniz var mı bu konuda?
canım aynı durum benimde başıma geldi. ilkten yazmadı doktor zayıflaman gerekli dedi aşırıda kilom yoktu, baktım tüylenmeler aldı başını gidiyo tekrar doktora gittim. doğum kontrol hapı verdi diane35 diye. 1 ay kullandım gene olmadım ve araştırma yaptığımda bu hastalığın bir çözümü yok anca haplarla olabiliyorsun. Bende bitkisel ilaçlara başladım çörek otu yedim sabah aç karna ve 2 günde adet oldum hala devam ediyorum. Aç karna yersen zayıflatır tok yersen kilo aldırıyo haberin olsun :)

PKO belirtileri çoktur hangisi var sende

1. Omuzlarda ve/veya kulakta sivilce
  2. Vajinal kaşıntı
  3. hapşırıncca idrar kaçırma
  4. kahve rengi akıntı
  5. Ayak kokusu
  6. Sabah uyanınca Ağız kokusu
  7. Göbekte yağlanma
  8. Baldırda ve göbekte tüylenme
  9. Saç Dökülmesi
  10. Cinsel isteksizlik
  11. yorgunluk ve tembellik
  12. insülin direncinin yüksek olması

PCOS başlama (bu hastlığa yakalanma) sebepleri şu şekildedir (kendi tecrübelerim)

1. Bayanların aşırı hareketsiz kalmaları
  2. Ailsesin ve/veya kendinde eski acı verici bi olayı sürekli zihninde tutma ve onu canlandırma (mesele eski sevgilisi onu aldatmıştır ve onu hazmedemiyordur ve bu acılı sahneyi ve durumu sürekli zihninde tutarak nefretini ve kinini büyüttüğü için PCOS olmuştur)
  3. MSG içeren gıdaların süreli tüketimi

Son düzenleme:
Omuzlarda ve/veya kulakta sivilce, Vajinal kaşıntı, kahve rengi akıntı, Sabah uyanınca Ağız kokusu, Baldırda ve göbekte tüylenme, insülin direncinin yüksek olması. bunların hepsi var bende

Omuzlarda ve/veya kulakta sivilce, Vajinal kaşıntı, kahve rengi akıntı, Sabah uyanınca Ağız kokusu, Baldırda ve göbekte tüylenme, insülin direncinin yüksek olması. bunların hepsi var bende

başlangıç sebebi olarak (3 maddelik kısım) hangileri var

arkadaşlar ben 2 buçuk yıldir evliyim polikist overim var cocuk istiyorum doktora gittim rahmimde septum oldugunu söyledi küçük bi operasyonla düzeltecegini söyledi biraz tedirgin kaldim ramim e zarar verir diye bi bilginiz veya septum olan varsa nolur ccvp atin...

sana en kısa çözümünü söyleyim. denenmiş bi tedavidir.

öncelikle bir enjektör al eczaneden ve çörek otu yağını enjektöre 10 ml çektirerek vajinal bölgeye zerk et. Bacaklar havada kalacak şekilde 20 dakika bekle gün aşırı uygula. hertürlü rahim sorununa iyi geliyor

PKO belirtileri çoktur hangisi var sende

1. Omuzlarda ve/veya kulakta sivilce
  2. Vajinal kaşıntı
  3. hapşırıncca idrar kaçırma
  4. kahve rengi akıntı
  5. Ayak kokusu
  6. Sabah uyanınca Ağız kokusu
  7. Göbekte yağlanma
  8. Baldırda ve göbekte tüylenme
  9. Saç Dökülmesi
  10. Cinsel isteksizlik
  11. yorgunluk ve tembellik
  12. insülin direncinin yüksek olması

PCOS başlama (bu hastlığa yakalanma) sebepleri şu şekildedir (kendi tecrübelerim)

1. Bayanların aşırı hareketsiz kalmaları
  2. Ailsesin ve/veya kendinde eski acı verici bi olayı sürekli zihninde tutma ve onu canlandırma (mesele eski sevgilisi onu aldatmıştır ve onu hazmedemiyordur ve bu acılı sahneyi ve durumu sürekli zihninde tutarak nefretini ve kinini büyüttüğü için PCOS olmuştur)
  3. MSG içeren gıdaların süreli tüketimi

canım bende pkoluyum ve bu bahsettiğin belirtilerin fazlası var :18:
sebeplerini okuyunca şaşırdım....:14:
hazmedemediğim çok şey var gerçekten.....

canım aynı durum benimde başıma geldi. ilkten yazmadı doktor zayıflaman gerekli dedi aşırıda kilom yoktu, baktım tüylenmeler aldı başını gidiyo tekrar doktora gittim. doğum kontrol hapı verdi diane35 diye. 1 ay kullandım gene olmadım ve araştırma yaptığımda bu hastalığın bir çözümü yok anca haplarla olabiliyorsun. Bende bitkisel ilaçlara başladım çörek otu yedim sabah aç karna ve 2 günde adet oldum hala devam ediyorum. Aç karna yersen zayıflatır tok yersen kilo aldırıyo haberin olsun :)

canım 1 yılı aşkın olmuş bu msjını yazalı sonuç nasıl merak ettim.....:16:

Doğum kontrol hapının oluşan kıllara bir etkisi olmaz canım.
6 7 sene kullandım ama hala aynılar.

canım bende de polikistık over var. dr bende diaformin hapına basladı.bi anda 5 kılo verdım ve adetim her ay olmaya basladı cok işe yaradı

Back