Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aynı durum benimde başıma geldi. ilkten yazmadı doktor zayıflaman gerekli dedi aşırıda kilom yoktu, baktım tüylenmeler aldı başını gidiyo tekrar doktora gittim. doğum kontrol hapı verdi diane35 diye. 1 ay kullandım gene olmadım ve araştırma yaptığımda bu hastalığın bir çözümü yok anca haplarla olabiliyorsun. Bende bitkisel ilaçlara başladım çörek otu yedim sabah aç karna ve 2 günde adet oldum hala devam ediyorum. Aç karna yersen zayıflatır tok yersen kilo aldırıyo haberin olsun :)kızlar bende polikistik over var ancak doktor bana herhangi bir ilaç yazmadı. fakat göbeğimde ve sırtımdaki tüylenme benim açımdan çok rahatsız edici. doğum kontrol hapına başlamayı düşünüyorum. bir öneriniz var mı bu konuda?
Daha yeni başladım ama o tüyler kaybolmaz sadece yeni çıkanları önlerpeki ya tüylere bir etkisi oldu mu?
Omuzlarda ve/veya kulakta sivilce, Vajinal kaşıntı, kahve rengi akıntı, Sabah uyanınca Ağız kokusu, Baldırda ve göbekte tüylenme, insülin direncinin yüksek olması. bunların hepsi var bende
başlangıç sebebi olarak (3 maddelik kısım) hangileri var
PKO belirtileri çoktur hangisi var sende
- Omuzlarda ve/veya kulakta sivilce
- Vajinal kaşıntı
- hapşırıncca idrar kaçırma
- kahve rengi akıntı
- Ayak kokusu
- Sabah uyanınca Ağız kokusu
- Göbekte yağlanma
- Baldırda ve göbekte tüylenme
- Saç Dökülmesi
- Cinsel isteksizlik
- yorgunluk ve tembellik
- insülin direncinin yüksek olması
PCOS başlama (bu hastlığa yakalanma) sebepleri şu şekildedir (kendi tecrübelerim)
- Bayanların aşırı hareketsiz kalmaları
- Ailsesin ve/veya kendinde eski acı verici bi olayı sürekli zihninde tutma ve onu canlandırma (mesele eski sevgilisi onu aldatmıştır ve onu hazmedemiyordur ve bu acılı sahneyi ve durumu sürekli zihninde tutarak nefretini ve kinini büyüttüğü için PCOS olmuştur)
- MSG içeren gıdaların süreli tüketimi
canım aynı durum benimde başıma geldi. ilkten yazmadı doktor zayıflaman gerekli dedi aşırıda kilom yoktu, baktım tüylenmeler aldı başını gidiyo tekrar doktora gittim. doğum kontrol hapı verdi diane35 diye. 1 ay kullandım gene olmadım ve araştırma yaptığımda bu hastalığın bir çözümü yok anca haplarla olabiliyorsun. Bende bitkisel ilaçlara başladım çörek otu yedim sabah aç karna ve 2 günde adet oldum hala devam ediyorum. Aç karna yersen zayıflatır tok yersen kilo aldırıyo haberin olsun :)
kızlar bende polikistik over var ancak doktor bana herhangi bir ilaç yazmadı. fakat göbeğimde ve sırtımdaki tüylenme benim açımdan çok rahatsız edici. doğum kontrol hapına başlamayı düşünüyorum. bir öneriniz var mı bu konuda?
bunun için çok güzel forul varda yapan yok