Benim ilk 2 aşılama zor oldu ama üçüncüsü 2 dk bile sürmedi hiç bişey de hissetmedimMerhaba bende de pko var bu ay aşılama olacam şuan duphaston kullanıyorum aşılama çok ağrılı diye duydum merak ettiğim için yazdım aşılama süreci nasıl ilerliyo biri bilgi verebilir mi
Nasıl zor oldu canın çok mu yandı anestezi yapmiyolar demi bu arada tuttu mu aşılamanBenim ilk 2 aşılama zor oldu ama üçüncüsü 2 dk bile sürmedi hiç bişey de hissetmedim
Yok anestezili değil anestezili yapılıyor mu bilmiyorum ama ilk ikisi baya acılı oldu rahim ağzından geçemedi ama üçüncüsünde hemen geçti dedim ya 2 dk sürmediNasıl zor oldu canın çok mu yandı anestezi yapmiyolar demi bu arada tuttu mu aşılaman
Hayırlısı olsun tüp bebek tedavisine mi başlayacaksınız.bende hemen hemen üç senelik evliyim herkes bebek yok mu demeye başladı kafama çok takiyorum ister istemez Allah isteyen herkese bu sevinci yaşatsın inşallahYok anestezili değil anestezili yapılıyor mu bilmiyorum ama ilk ikisi baya acılı oldu rahim ağzından geçemedi ama üçüncüsünde hemen geçti dedim ya 2 dk sürmedi
Bu arada üçü de tutmadı
Aminn inşallah çok şükür koronadan dolayı o sorulardan uzağımHayırlısı olsun tüp bebek tedavisine mi başlayacaksınız.bende hemen hemen üç senelik evliyim herkes bebek yok mu demeye başladı kafama çok takiyorum ister istemez Allah isteyen herkese bu sevinci yaşatsın inşallah
Bal çörekotu karışımını deneyecem bende adetin ikinci üçüncü günü başlanıyorAminn inşallah çok şükür koronadan dolayı o sorulardan uzağımşuan görünen tüp bebek gibi ama önce bitkisel şeyler kullanıp bekliycem benim 3.5 sene oldu
Aynen kuzum adetin ikinci günü başlanıyor ben başladım bakalım etki edecek miBal çörekotu karışımını deneyecem bende adetin ikinci üçüncü günü başlanıyor
Eder inşallahAynen kuzum adetin ikinci günü başlanıyor ben başladım bakalım etki edecek mi
İnşaallah canım Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah hayırlısı ile en kısa zamandaEder inşallah
Amin inşallahİnşaallah canım Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah hayırlısı ile en kısa zamanda
Bol bol kuru incir tüketin yumurta gelişimine çok faydalı şifa olur inşallahBendede pko varmis arkadaşlar. Yumurtam gelişmiyor Gonal f kullandim. Fostimon kullandim yok gelismedi ne yapmak lazim ?? Sizin kaclik doz ile gelişti yazabilir misiniz. 75 lik kullandim ben acaba dozu mu az geliyor bana ?
Allah razi olsun sagolun. Bu ay incir kürü yapıyorum. Insallah sifa olur. Bal tarçın da yapıyorum. Size iyi gelmis miydi incir? Ben kaynatip iciyorumBol bol kuru incir tüketin yumurta gelişimine çok faydalı şifa olur inşallah