Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba. Ben klomen kullandım 5 gün ve ardından çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım ve aşılama yapıldı. şu anda crinone vajinal jel kullanıyorum. Polikistik over hastasıyım. Bu hastalıkta olup aşılaması tutan var mı ?
Var canım var merak etme pko hamileliğe engel değil tedaviyle er ya da geç olumlu sonuç alan çok duydum inşallah sende olumlu sonuc alırsın strese sokma kendini Allah Kerim
Var canım var merak etme pko hamileliğe engel değil tedaviyle er ya da geç olumlu sonuç alan çok duydum inşallah sende olumlu sonuc alırsın strese sokma kendini Allah Kerim ♥
Kızlar bende bu ay iğne ile asilama olucam ins Adet bitince soğan kürü de yapym diyorum sizce tedaviyle aynı anda bir zararı olur mu? Bende pko luym bu arada
Kızlar merhaba. Ben klomen kullandım 5 gün ve ardından çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım ve aşılama yapıldı. şu anda crinone vajinal jel kullanıyorum. Polikistik over hastasıyım. Bu hastalıkta olup aşılaması tutan var mı ?
Kızlar bende bu ay iğne ile asilama olucam ins Adet bitince soğan kürü de yapym diyorum sizce tedaviyle aynı anda bir zararı olur mu? Bende pko luym bu arada
Yok vazgeçtim soğan kürü den zaten. Bu ay sadece bal tarcin corek otu kuru yaptm 12 gün flan. Yarın adetin 13.günü yine kontrolüm var ins büyümüştür yumurtalarım. . Bu ay iğne değildi klomen aldimi günde 2 doz Bakalım nasip. ..