Aşılama Polikistik over ve aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ggzemm

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
25
9
26
Kızlar merhaba. Ben klomen kullandım 5 gün ve ardından çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım ve aşılama yapıldı. şu anda crinone vajinal jel kullanıyorum. Polikistik over hastasıyım. Bu hastalıkta olup aşılaması tutan var mı ?

Var canım var merak etme pko hamileliğe engel değil tedaviyle er ya da geç olumlu sonuç alan çok duydum inşallah sende olumlu sonuc alırsın strese sokma kendini Allah Kerim 🙏🏻♥️

Kızlar bende bu ay iğne ile asilama olucam ins
Adet bitince soğan kürü de yapym diyorum sizce tedaviyle aynı anda bir zararı olur mu?
Bende pko luym bu arada

Kızlar merhaba. Ben klomen kullandım 5 gün ve ardından çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım ve aşılama yapıldı. şu anda crinone vajinal jel kullanıyorum. Polikistik over hastasıyım. Bu hastalıkta olup aşılaması tutan var mı ?
Canım bende klomen v çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ilk denemede bende de polikistik over vardi

Kızlar bende bu ay iğne ile asilama olucam ins
Adet bitince soğan kürü de yapym diyorum sizce tedaviyle aynı anda bir zararı olur mu?
Bende pko luym bu arada
Sakın yapma tedaviyi etkiliyor tedavi olmadığın zamanda denersin kürü hiçte faydasını görmedim ben

Sakın yapma tedaviyi etkiliyor tedavi olmadığın zamanda denersin kürü hiçte faydasını görmedim ben
Yok vazgeçtim soğan kürü den zaten. Bu ay sadece bal tarcin corek otu kuru yaptm 12 gün flan.
Yarın adetin 13.günü yine kontrolüm var ins büyümüştür yumurtalarım. .
Bu ay iğne değildi klomen aldimi günde 2 doz
Bakalım nasip. ..

Hayırlı olsun ilk mi ?
Bende pko yum ilk asilama olucak ins.. günde 2 doz la klomen kullandım yarın yine kontrolüm var ins büyümüştür yumurtalar

X