• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

POLIKISTIK OVER VAR .Yumurtlama testime yorum istiyorum

Her gun bir kez ayni saatte yapmistim ben. Ama eger icinizde suphe kalirsa aksama dogru bir tane daha yapin sivi alimini onceden kesip. T , C kadar ya da ondan daha koyu olmali. 👍🏻
Çok teşekkür ederim. Siz bu sekilde gebe kaldınız mı?

Çok teşekkür ederim. Siz bu sekilde gebe kaldınız mı?
Ilk çocuğuma takipsiz, bir sey yapmadan habersiz hamile kaldim. Ikinci de takip yaptim birinde yumurtlamayi yakaladim olmadi hsg cektirdim sezaryen dogumdan dolayi iki tupum de tikaliymis o esnada acildi. Sonrakinde de benim yumurtlama cok uzun surdu 5 gun kopkoyuydu cizgiler catlamadi. Simdi bu ay doktor yumurta takibi yapiyor bakalim.

Ilk çocuğuma takipsiz, bir sey yapmadan habersiz hamile kaldim. Ikinci de takip yaptim birinde yumurtlamayi yakaladim olmadi hsg cektirdim sezaryen dogumdan dolayi iki tupum de tikaliymis o esnada acildi. Sonrakinde de benim yumurtlama cok uzun surdu 5 gun kopkoyuydu cizgiler catlamadi. Simdi bu ay doktor yumurta takibi yapiyor bakalim

Bende 9 ocakta hsg cektirdim. Tüpler açık dendi ama 3 gün sancılı ağrı çektim. Sanırsam orda açılma oldu benimde. Inşallah 2. Cocugunuzuda alırsınız kucağınıza

Back