• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik över tedavisi için Antalya da doktor önerisi olan var miii?

Dil-i bitab

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
11.723
16.177
298
Polikistik over tedavim için Antalya ya gitmeye karar verdim tecrübe ettiğiniz sonuç aldığınız doktorlar var mi? Eda tunç şimşek sibel kaya sibel malkoç ayla üçkuyu yelda doğan müjde sekercioglu sevgul şahin bu doktorlar. Hakkında bilgisi olan var mi? Ücreti makul ve bayan doktorlar tercihim şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar :) su KK iyi ki var hee :)

Canım Antalya hakkında bir bilgim yok ama ben de pcosluyum sen şimdiye kadar hiç tedavi olmadın mı ? Çocuk mu istiyorsun

Polikistik over tedavim için Antalya ya gitmeye karar verdim tecrübe ettiğiniz sonuç aldığınız doktorlar var mi? Eda tunç şimşek sibel kaya sibel malkoç ayla üçkuyu yelda doğan müjde sekercioglu sevgul şahin bu doktorlar. Hakkında bilgisi olan var mi? Ücreti makul ve bayan doktorlar tercihim şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar :) su KK iyi ki var hee :)
Pko yu tedavi eder mi bilmem ama kotkuteli devlet has. Bade ılgın varms ve herkez cok memnunmus bnde daha qtmedim ama cok oven var bndede yumurta tembeliigi var cok onerdiler eylulun basinda bi gidicem bakalim

polikistik over tedavi edilen birşey değildir canım. Eğer bu kistcikler regl düzensizliğine hormon bozukluğuna neden oluyorsa onlar tedavi edilir sadece ki buda sadece doğum kontrol haplarıdır..

Pko yu tedavi eder mi bilmem ama kotkuteli devlet has. Bade ılgın varms ve herkez cok memnunmus bnde daha qtmedim ama cok oven var bndede yumurta tembeliigi var cok onerdiler eylulun basinda bi gidicem bakalim
Duymuş gibiyim adını valla burada devlettekiler pek ilgilenmiyor hep iyi iyi diyorlar öyle gidiyorum bide özele gidicem

polikistik over tedavi edilen birşey değildir canım. Eğer bu kistcikler regl düzensizliğine hormon bozukluğuna neden oluyorsa onlar tedavi edilir sadece ki buda sadece doğum kontrol haplarıdır..
Biliyorum canım aynne bende o yüzden gidicem prolaktin yüksekliği ,tuylenme ve kilo sorunu oluştu düzensizlik hic sorma bastan beri var

Yumurta tembelliği de pko gibi iste ya da ayni seyler de olabilir yumurtaların buyumuyor dolayısıyla catlamiyor adet olamiyorsun hamile kalamiyorsun senin adetlerin düzenli mi canim

prolaktin için ayrı bi hap kullanman gerekiyo ama tüylenme ve düzensizlik için dediğim gibi doğum kontrol hapı..

Yumurta tembelliği de pko gibi iste ya da ayni seyler de olabilir yumurtaların buyumuyor dolayısıyla catlamiyor adet olamiyorsun hamile kalamiyorsun senin adetlerin düzenli mi canim
Benm adetler duzenli her ay adet olyrm ama tutmuyr iste 2 ay ctlatma iqnesi vuruldum temmzda ara vermstim bakalm bu ay qene deqilde eylulde bu bade hanima qidicem bakalim o ne yapicak

Kzlar buqun adet qunumdu olmadm belki yarin olurum ama tuhaf bi sekilde adet belirtim yok nrmalde qoqslerm adettn bi hafta once aqrimaya baslar ama bnde hc aqei szi brsey yok. kasiklarm sadece qeceleri braz aqryor kadar bilemedim

Kzlar buqun adet qunumdu olmadm belki yarin olurum ama tuhaf bi sekilde adet belirtim yok nrmalde qoqslerm adettn bi hafta once aqrimaya baslar ama bnde hc aqei szi brsey yok. kasiklarm sadece qeceleri braz aqryor kadar bilemedim
İnşallah annesine tutunmuştur bebis sonuçlardan haberdar et canım ne zaman yapicaksin test?

Kzlar birsey sorucam adetimde ters qden bseyler var kahverengi ve kahverengi kucuk kucuk parcalar var daha da enterasani gogus uclarim simsiyah oldu ve basim donup miqdem cok bulaniyo anlamdm szce neden olabilir

Back