• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik over tahlil sonuçları ve inofolic combi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Acar Bebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
149
38
48
33
Merhabalar. Bir konuda bilginize ve tecrübenize ihtiyacım var. Yaklaşık iki sene önce doğal yollarla korunurken kazara hamile kaldım. Ama maalesef 6 aylık gebeyken erken memran rüptürü yüzünden suyum geldi doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Hamilelik öncesi ve doğum sonrası hiç adet düzensizliği yaşadığımı bilmem. Ancak doğumdan 8 ay sonra adettimde gecikme yaşayınca bir kadın doğum uzmanına gittim ultrasyona aldı. Bir sıkıntı yok gibi deyip tahlil istedi. Tahlil sonuçlarıma bakıp polikistik overli olduğumu söyledi. Tahlil sonuçlarıma baktığımds hepsi referans aralığında görünüyor. Sizden ricam tahlil sonuçları yorumlar mısınız?
Lh: 11,57
FSH:5,44
TSH: 3,74
Prolaktin: 11,4
Bu arada o bir ay hariç bir daha hiç adet düzensizliği yaşamadım. Kendiliğinden düzeli adet görüyorum

Merhaba canım bende de polıstık over var kilom az oldugu ıcın duzenlı regl goruyorum doktorum kilo almamaya calıs dedı.. Bazı kısılerde tuylenme de mevcut veya kılo verememe oluyor bu sebeple duzensızlesıyor regl bazı kısışerde bır kac ay olmamıslıkları da oluyor.. Kısıden kıseye degısıyor

Back