Arkadaşlar muane oluyorum bende polikistik over tanısı konuldu fakat int araştırma yaptım bu rahatsızlığı olanlarda kist, adet görememe ,tüylenme gibi sorunlar varmış bende bunlar yok sadece adetim düzensiz geç geliyor kendiliğinden bu şekilde olan varmı :what::what::what::what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar muane oluyorum bende polikistik over tanısı konuldu fakat int araştırma yaptım bu rahatsızlığı olanlarda kist, adet görememe ,tüylenme gibi sorunlar varmış bende bunlar yok sadece adetim düzensiz geç geliyor kendiliğinden bu şekilde olan varmı :what::what::what::what:
Soğan incir kurunu nasl ypcam cnm blmiyrm ama hamile kalmk isteynlr hergun 1bardak havuc suyu icmesi gerekiyoms ona baslicm
meraba bende bu polikistik over yüzünden tedavi gördüm canım bu teşhis konulmuşsa kist vardır zaten ama tüylenme falan herkeste görülmeyebiliyo bende olmadı mesela sadece ara ara çoğalan sivilcelerim oldu ve adet düzensizliğim vardı.aynı zamanda hamile kalamama durumum vardı ama biraz kilo verdikten sonra ve ilaç kullandıktan sonra hamile kalabildim .sen ne aşamadasın bilmiyorum tabi ama yinede çok büyük geçmiş olsun .
Bnde kistte yok sadece adet duzensiz oda blki psikolojiktir hemn pko demesine takildim drun
canım eğer kist yoksa pko değildir o zaman adet düzensizliğinde yaşadığın streslere falan bağlıdır.
Dimi ama kadın sende pko da var dio bana baska dr mu gtsem acaba
Canim sadece ultrasonogrofik muayene degil hormon testi sonucunda onemli. Hormonlardaki dengesizlik de pko gostergesidir. Ayrica bahsedilen kist tek bi kist degil. Bir suru minik minik kistler. Temizlenemiyor. Yapisal bi durum .
Yok film cekilmedi. Benim tsh ve lh hormonlarim arasinda 6 kat fark vardi ve ultrason muayenesiyle.
Dimi ama kadın sende pko da var dio bana baska dr mu gtsem acaba
Özel hastane acaba para kazanmak için mi yaptırıyorlar bilemedim en iyisi bir baska dr gozukmek
merhaba cnm pko % 60 kadınlarda var ..
adetlerimde düzenli ama pko yum ..
hsg ( tüplerin acıkmı ona bakacak )
bakılmasında fayda var ? bebekmi düsüünüosn ?
Tatlım ilerleme den soğan kürü uygula hemen benden tavsie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?