Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pko geçebilen bi hastalık değil... Teşhis doğruysa...Peki bu hastalık hep var mıydı ve geçer mi yoksa hep varolacak mı
Allah razı olsun Hayır ilaç kullanmadım sogan kürü uyguladım pek inanarak yapmadım ama bi çare dedim çok şükür oldu:)Bu bebeğinizi allah size bağışlasın. İlaç kullanarak mı hamile kaldınız
İnsallah allah cok fazla aratmadan bi bebek sahibi olursunuz. Allah hayirlisiyla nasip etsin herkese aratmadanbende pkoluyum. . Bekarken adet düzensizliğinden dolayı doktora gittiğim de öğrendim . Bende çok üzülmüştüm o zamanlar hâlâ da üzülüyorum ama yapacak tek şey kafaya takmamak . Şuan 14 aylık evliyim . Meleğimizi bekliyoruz ama gelmedi daha. .Rabbim Her şeyin en iyisini bilir . Eminim ben çok kafaya taktığım için olmuyor . Çoğu pkolu kişi ilk iki ayda bile hamile kalabiliyor .
Sana tavsiyem şu ki canım şimdiden kendini üzme Allahın izniyle bebeğin olur sen yeter ki inan . .![]()
İnsallah allah cok fazla aratmadan bi bebek sahibi olursunuz. Allah hayirlisiyla nasip etsin herkese aratmadanbende pkoluyum. . Bekarken adet düzensizliğinden dolayı doktora gittiğim de öğrendim . Bende çok üzülmüştüm o zamanlar hâlâ da üzülüyorum ama yapacak tek şey kafaya takmamak . Şuan 14 aylık evliyim . Meleğimizi bekliyoruz ama gelmedi daha. .Rabbim Her şeyin en iyisini bilir . Eminim ben çok kafaya taktığım için olmuyor . Çoğu pkolu kişi ilk iki ayda bile hamile kalabiliyor .
Sana tavsiyem şu ki canım şimdiden kendini üzme Allahın izniyle bebeğin olur sen yeter ki inan . .![]()
Sgan kurunu ne kadar kullandiniz? Ne sıklikla?Allah razı olsun Hayır ilaç kullanmadım sogan kürü uyguladım pek inanarak yapmadım ama bi çare dedim çok şükür oldu:)
Adet bitiminin 2 inci günü başladım sabah akşam aç karnına 15 gün uyguladım bitirdim kürü incir havuç yapacaktır ondan snrki ay ama gerek kalmadı ama dr na danışmadan yapma ben sordum yap dedi çünkü bende küçük küçük kistler vardı faydalı olabilir diyince denedim çok şükür her bünyede aynı etkiyi gostermiyo hatta aşırıya kacildiginda daha fazla kist yapabiliyo sogan kürü uyguladigim ay adet im çok tuhaf oldu normalde 4 yada 5 gun sürerken 8 gun sürdü ve cok fazla oldum hatta korktum Eyvah dedim ama normalmiş içini temizliyomuş inşallah faydalı olur sizdede.Sgan kurunu ne kadar kullandiniz? Ne sıklikla?
İnsallah allah cok fazla aratmadan bi bebek sahibi olursunuz. Allah hayirlisiyla nasip etsin herkese aratmadan
Bende de yumurtalar kistik yapıda bende deniycem inşallah işe yararAdet bitiminin 2 inci günü başladım sabah akşam aç karnına 15 gün uyguladım bitirdim kürü incir havuç yapacaktır ondan snrki ay ama gerek kalmadı ama dr na danışmadan yapma ben sordum yap dedi çünkü bende küçük küçük kistler vardı faydalı olabilir diyince denedim çok şükür her bünyede aynı etkiyi gostermiyo hatta aşırıya kacildiginda daha fazla kist yapabiliyo sogan kürü uyguladigim ay adet im çok tuhaf oldu normalde 4 yada 5 gun sürerken 8 gun sürdü ve cok fazla oldum hatta korktum Eyvah dedim ama normalmiş içini temizliyomuş inşallah faydalı olur sizdede.
Aslinda bunu daha once arastirdigimda sogan kurunun yan etkisi olmayacagindan soz ediliyodu. Tamamen bitkisel oldugu icin. Size doktorunuz mu soyledi yan etkisi olabilir diye??Adet bitiminin 2 inci günü başladım sabah akşam aç karnına 15 gün uyguladım bitirdim kürü incir havuç yapacaktır ondan snrki ay ama gerek kalmadı ama dr na danışmadan yapma ben sordum yap dedi çünkü bende küçük küçük kistler vardı faydalı olabilir diyince denedim çok şükür her bünyede aynı etkiyi gostermiyo hatta aşırıya kacildiginda daha fazla kist yapabiliyo sogan kürü uyguladigim ay adet im çok tuhaf oldu normalde 4 yada 5 gun sürerken 8 gun sürdü ve cok fazla oldum hatta korktum Eyvah dedim ama normalmiş içini temizliyomuş inşallah faydalı olur sizdede.
Hayırlı olsun darısı olmayanların başına inşALLAHarkadaşlar ben 5 yıldır hamile kalamıyordum. zayıftım yine kalamadım sonrasında aşırı kilo aldım çok şeyler yaşadım ama hem 108 kilo hem hipotroid hem pcos hem insülin direnci olmasına ragmen hamileyim kızlar :)
arkadaşlar ben 5 yıldır hamile kalamıyordum. zayıftım yine kalamadım sonrasında aşırı kilo aldım çok şeyler yaşadım ama hem 108 kilo hem hipotroid hem pcos hem insülin direnci olmasına ragmen hamileyim kızlar :)
Bende yan etkisi olabilecegini duymadım ama ben dr sordum biraz tedirginim yanlış bişey yapmak istrmiyodum sordum evet kullanabilirsiniz dedi ama 15 günden fazla sogan kürü yaptiginda daha fazla kist olabiliyo dikat et hatta 10 günde bitir dedi ama ben 15 gün yaptım olmuşken tam olsun dedim kist zaten bende hep var diye düşündüm (yanlış bi düşünce orası ayri) dr un varsa Danış lütfen .Aslinda bunu daha once arastirdigimda sogan kurunun yan etkisi olmayacagindan soz ediliyodu. Tamamen bitkisel oldugu icin. Size doktorunuz mu soyledi yan etkisi olabilir diye??
saolun kızlar yok valla tedavide görmedim yani dr lar ilaç vedide 2 gün kullandıysam 1 hafta kullanmadım oda şeker hapıyla troid ilacı bunun dışında 1 kere klomen tedavisi gördüm ama saymama gerek yok onu 1 yıl kadr önceydi o ayda kocam şehir dışındaydı ve klomen sonrası çok ağrılı bir adet dönemi geçrdim die bi daha kullanmadım yani hiç tedavi olmadım desem yeri canımoy maşallah Allah bize de nasip etsin . Seninkini de sana bağışlasnTedavi mi görüyordun.