Hamile kalamadim canım doktor pcodan dolayi dedi ilaç kullanmam gerektiğini söyledi diğer soylediklerini bende bilmiyorum senden önce bende konu açtım pco diye aynı şeyleri sordum cvp gelmediBen aslinda gecen ay ogrendim. Bir hafta sonrasinda da iyice aastirdiktan sonra hayit tohumu cayi ictim duzenli olarak.. Ama sormak istedigim ben bu ilaci ne kadar kullanmaya devam etmeliyim polikistik over sendromu hayat boyu devam eden bisey mi yoksa bi yerde bitebiliyo mu. Ve sana doktorun hamile kalip kalmamanla ilgili bisey soyledi mi.
Amin canım inşallahHimm demek doktorunuz pcodan oldugunu soyledi.insallah en yakin zamanda hamile kalabilirsiniz. Allah kimseeyi bu sevincten mahrum etmesin insallah
Ilacın adı ne canım bana daha ilaç vermedi ama merak ettimBenim adetlerim duzensiz oluyir. Zten o yuzden gitmistim hastaneye. Doktor adetlerimin duzelmesi icin bi ilac verdi sadece.
Ilacın adı ne canım bana daha ilaç vermedi ama merak ettim[/
Allah insallah saglikli bi sekilde bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin. Umarim hicbirimizin bi sorunu olmaz. Tabii once Allah ama insanin yine akli takiliyo. Bir aydir resmen sadece bu konuyu dusunuyorumBende pko (polikistikover )im 9 yıllık evliyim 1 tane dusugum 1 tane dogumda kayibim var 6 yıl hiç olmadı cocugum hiç korunmadım suan hamileyim doğuma az bi süre kaldı yani kızlar diyeceğim suki kızlar polikistikover lerin çocuğu oluyo ama sorunlu gebelikler oluyo malesef hiç üzülmeyin Rabbim neyi nezaman vereceğini çok iyi biliyo ben umudumu kaybetmek üzereyken geldi mucizem Rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar.
Bak benim yaşadıklarımı anlatsam destan olur sana sadece diyorumki sakin çok fazla düşünme bırak çocuk olmasını çok farklı hastalıklar geldi başıma sadece çocuğu düşündüğüm için kendine başka bi uğraş bul lütfen çok düşünme Rabbim tez vakitte nasip etsin sanadaA
Allah insallah saglikli bi sekilde bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin. Umarim hicbirimizin bi sorunu olmaz. Tabii once Allah ama insanin yine akli takiliyo. Bir aydir resmen sadece bu konuyu dusunuyorum
İnsallahBak benim yaşadıklarımı anlatsam destan olur sana sadece diyorumki sakin çok fazla düşünme bırak çocuk olmasını çok farklı hastalıklar geldi başıma sadece çocuğu düşündüğüm için kendine başka bi uğraş bul lütfen çok düşünme Rabbim tez vakitte nasip etsin sanada
Hayır ilaç kullanmadım. Doktora pek inanmadim acikcasi hiç bir test vs yapmadan teşhis koymasi beni ikna etmedi. Ama dedigim gibi içimde şüphe kalmıştı. Sen evli misin?Peki mayiscicegi siz pcolu oldugunuzu ogrendikten sonra bi ilac kullandiniz mi. Yoksa hicbisey yapmadan hamile mi kaldiniz
Hayır ilaç kullanmadım. Doktora pek inanmadim acikcasi hiç bir test vs yapmadan teşhis koymasi beni ikna etmedi. Ama dedigim gibi içimde şüphe kalmıştı. Sen evli misin?Peki mayiscicegi siz pcolu oldugunuzu ogrendikten sonra bi ilac kullandiniz mi. Yoksa hicbisey yapmadan hamile mi kaldiniz
Bu bebeğinizi allah size bağışlasın. İlaç kullanarak mı hamile kaldınızBende pko (polikistikover )im 9 yıllık evliyim 1 tane dusugum 1 tane dogumda kayibim var 6 yıl hiç olmadı cocugum hiç korunmadım suan hamileyim doğuma az bi süre kaldı yani kızlar diyeceğim suki kızlar polikistikover lerin çocuğu oluyo ama sorunlu gebelikler oluyo malesef hiç üzülmeyin Rabbim neyi nezaman vereceğini çok iyi biliyo ben umudumu kaybetmek üzereyken geldi mucizem Rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?