Canım öncelıkle hakkında hayırlısı olsun . Ne olursa olsun rabbim ol dedikten sonra bi bakmıssın hersey oluverıyor .ben hiç sorunum olmadıgı halde hamıle kalamadım arkadasm polikistik over olmasına ragmen arka arkaya hamıle kaldı . Bu noktada en buyuk etken psıkolojik olrak rahat olmak . Ve doktor kontrollerını ıhmal etmemek .Merhaba arkadaşlar. Ben bu sene şubat ayında hamile olduğumu öğrendim bebeğim 10 haftalıkken gelişimi durmuş ve kese bomboştu kürtaj olmak zorunda kaldım (zaten yemek ve uyku düzenim yoktu ondan tahmin ediyorum gelişememesini). Kürtaj sonrası 3 ay koruma verildi bana adetlerim kürtaja sonrası günü gününe oluyordu. Taki korunmayı bırakana kadar. Korunmayı bıraktığım ay 10 günlük gecikme yaşadım doktora gittim kan verdim negatif çıktı bana tarlusal verdi bittikten sonra 5 gün sonra adet oldum sancılı şekilde yani ilk defa bu kadar 15 gün gecikme yaşamıştım. Doktorum adetimin 4. Günü hormon testi ve ultrosanda alttan muayne ederek polikistik over olduğumu söyledi. Hızlandırılmış gebelik uyguluyor şuan bana tarlusal verdi Matofin(gece yatarken 1 tane) ve klomen 50 mg günde 2 defa içilicekmiş. Eğer bu polikistik over doğuştan bende varsa nasıl 1.ye hemen hamile kaldım veya hamileliğim sonrası mı çıktı bende hiçbir fikrim yok. Sadece kafamda deli sorular acaba hamile kalabilicekmiyim hemeneğer adet olursam 2.günü gel dedi doktorum olmazsam 5eylülde gel dedi. Burda bu yazımı okuyan hamile anneler ve anne adayları lütfen benim içinde dua eder misiniz evladıma bir an önce kavuşayım☹
Aynen öyle canımCanım öncelıkle hakkında hayırlısı olsun . Ne olursa olsun rabbim ol dedikten sonra bi bakmıssın hersey oluverıyor .ben hiç sorunum olmadıgı halde hamıle kalamadım arkadasm polikistik over olmasına ragmen arka arkaya hamıle kaldı . Bu noktada en buyuk etken psıkolojik olrak rahat olmak . Ve doktor kontrollerını ıhmal etmemek .
Gebelik oluşmuştu kalp atışını da gördükBoş gebelik mi gecirdiniz bebek hiç olustu mu
Pco hastaları boş gebelik geçirebilir cunku yumurta tam olgunlaşmadığından hücresiz yumurta dölleniyor bu sebeple Pco hastaları gecirebiliyor ama normal düşüğünn pcosla ilgisi oldugunu solemedi doktorundan aldıgım bilgi aynen böyle benımde bir dusugum var pcosumGebelik oluşmuştu kalp atışını da gördük
Merhaba dualarıma sizi katacağım. Aynı sorular var benimde kafamda. Bende ilk bebeğime doğal yollarla korunduğum bir dönemde hamile kaldım. 6 aylıkken erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Doğumdan bir gün sonra kürtaja girmek zorunda kaldım. Plesentadan kalan parçaları temizlediler. Bende hayatımda hiç adet gecikmesi yaşamadım. Ta ki doğumdan 10 ay sonrasına kadar. Doğumdan 10 ay sonra adet gecikmesi yaşadığımda doktora gittim ve polikistik olduğumu öğrendim. O aydan sonra bir daha düzensizlik yaşamadım. Kendimi toplamak adına bu aya kadar korunuyoduk. Artık bıraktık korunmayı. Doktorum inofolic combi verdi gebelik düşünmeden 3 ay önce başla dedi. Bir aydır kullanıyorum umarım faydası olur. Benimde en çok merak ettiğim bu sefer nasıl hamile kalacağım...Merhaba arkadaşlar. Ben bu sene şubat ayında hamile olduğumu öğrendim bebeğim 10 haftalıkken gelişimi durmuş ve kese bomboştu kürtaj olmak zorunda kaldım (zaten yemek ve uyku düzenim yoktu ondan tahmin ediyorum gelişememesini). Kürtaj sonrası 3 ay koruma verildi bana adetlerim kürtaja sonrası günü gününe oluyordu. Taki korunmayı bırakana kadar. Korunmayı bıraktığım ay 10 günlük gecikme yaşadım doktora gittim kan verdim negatif çıktı bana tarlusal verdi bittikten sonra 5 gün sonra adet oldum sancılı şekilde yani ilk defa bu kadar 15 gün gecikme yaşamıştım. Doktorum adetimin 4. Günü hormon testi ve ultrosanda alttan muayne ederek polikistik over olduğumu söyledi. Hızlandırılmış gebelik uyguluyor şuan bana tarlusal verdi Matofin(gece yatarken 1 tane) ve klomen 50 mg günde 2 defa içilicekmiş. Eğer bu polikistik over doğuştan bende varsa nasıl 1.ye hemen hamile kaldım veya hamileliğim sonrası mı çıktı bende hiçbir fikrim yok. Sadece kafamda deli sorular acaba hamile kalabilicekmiyim hemeneğer adet olursam 2.günü gel dedi doktorum olmazsam 5eylülde gel dedi. Burda bu yazımı okuyan hamile anneler ve anne adayları lütfen benim içinde dua eder misiniz evladıma bir an önce kavuşayım☹
Canm bende pcosun 1 bucuk yıldır istiyorum olmuyo doktor pco olmayacak diye bişey yok sadece geçilebilir dedi aslında farkında olmadan coğu kadın pco olabiliyormuş doğurmaya engel değil Allah verirse inşallah bizimde olur ama kilom varsa zayıfla derim yediklerine dikkat et benm adet geçme sorunum var o yüzden yumurtlama düzensiz oluyor bakalım doktora cıkıcam bu hafta yazarım ne diyeceğini inşallah tez zamanda hamile kalırsınMerhaba arkadaşlar. Ben bu sene şubat ayında hamile olduğumu öğrendim bebeğim 10 haftalıkken gelişimi durmuş ve kese bomboştu kürtaj olmak zorunda kaldım (zaten yemek ve uyku düzenim yoktu ondan tahmin ediyorum gelişememesini). Kürtaj sonrası 3 ay koruma verildi bana adetlerim kürtaja sonrası günü gününe oluyordu. Taki korunmayı bırakana kadar. Korunmayı bıraktığım ay 10 günlük gecikme yaşadım doktora gittim kan verdim negatif çıktı bana tarlusal verdi bittikten sonra 5 gün sonra adet oldum sancılı şekilde yani ilk defa bu kadar 15 gün gecikme yaşamıştım. Doktorum adetimin 4. Günü hormon testi ve ultrosanda alttan muayne ederek polikistik over olduğumu söyledi. Hızlandırılmış gebelik uyguluyor şuan bana tarlusal verdi Matofin(gece yatarken 1 tane) ve klomen 50 mg günde 2 defa içilicekmiş. Eğer bu polikistik over doğuştan bende varsa nasıl 1.ye hemen hamile kaldım veya hamileliğim sonrası mı çıktı bende hiçbir fikrim yok. Sadece kafamda deli sorular acaba hamile kalabilicekmiyim hemeneğer adet olursam 2.günü gel dedi doktorum olmazsam 5eylülde gel dedi. Burda bu yazımı okuyan hamile anneler ve anne adayları lütfen benim içinde dua eder misiniz evladıma bir an önce kavuşayım☹
Ne zamandır gebelik düşünüyorsun pcostan bu yanaPco hastaları boş gebelik geçirebilir cunku yumurta tam olgunlaşmadığından hücresiz yumurta dölleniyor bu sebeple Pco hastaları gecirebiliyor ama normal düşüğünn pcosla ilgisi oldugunu solemedi doktorundan aldıgım bilgi aynen böyle benımde bir dusugum var pcosum
Allah razı olsun kardeşim. Bende dualarıma seni katacağı. Benimde aklımdaki tek soru buMerhaba dualarıma sizi katacağım. Aynı sorular var benimde kafamda. Bende ilk bebeğime doğal yollarla korunduğum bir dönemde hamile kaldım. 6 aylıkken erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Doğumdan bir gün sonra kürtaja girmek zorunda kaldım. Plesentadan kalan parçaları temizlediler. Bende hayatımda hiç adet gecikmesi yaşamadım. Ta ki doğumdan 10 ay sonrasına kadar. Doğumdan 10 ay sonra adet gecikmesi yaşadığımda doktora gittim ve polikistik olduğumu öğrendim. O aydan sonra bir daha düzensizlik yaşamadım. Kendimi toplamak adına bu aya kadar korunuyoduk. Artık bıraktık korunmayı. Doktorum inofolic combi verdi gebelik düşünmeden 3 ay önce başla dedi. Bir aydır kullanıyorum umarım faydası olur. Benimde en çok merak ettiğim bu sefer nasıl hamile kalacağım...
İnşaAllah canım sende. Benim kilom 56 doktorum Allahtan zayıfsın dedi yemene dikkat et dedi banadaCanm bende pcosun 1 bucuk yıldır istiyorum olmuyo doktor pco olmayacak diye bişey yok sadece geçilebilir dedi aslında farkında olmadan coğu kadın pco olabiliyormuş doğurmaya engel değil Allah verirse inşallah bizimde olur ama kilom varsa zayıfla derim yediklerine dikkat et benm adet geçme sorunum var o yüzden yumurtlama düzensiz oluyor bakalım doktora cıkıcam bu hafta yazarım ne diyeceğini inşallah tez zamanda hamile kalırsın
Aynen kilon iyiymş benmde 63 de banada normal dedi ama yinede vermeye çalışıyomİnşaAllah canım sende. Benim kilom 56 doktorum Allahtan zayıfsın dedi yemene dikkat et dedi banada
Bende aldım nede olsa döngüm uzun diye adetim bitince 7 gün sonra başladım 20 gün test yapdım hiç birinde yumurtlama göremedim bıraktım bu ay tekrar başlıcam bakalımkızlar, ovülasyon testi kullanın, bilmiyorum kullanıyor musunuz ama ben de pcoyum ve ne zaman yumurtladığımız belli olmuyor, ben mesela bir ay 16. Günde yumurtladım bir ay 47. Gün yumurtladım yani anlayacağınız bizim normal bir döngümüz olmuyır çok
Ya işte bizim döngüler böyle oluyor ben de aylarca yumurtlama görmedim ve göreceğimin de garantisi hiç yok, bir umut diye testlere devam ediyorumBende aldım nede olsa döngüm uzun diye adetim bitince 7 gün sonra başladım 20 gün test yapdım hiç birinde yumurtlama göremedim bıraktım bu ay tekrar başlıcam bakalım
Bende öyle yaaAynen kilon iyiymş benmde 63 de banada normal dedi ama yinede vermeye çalışıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?