ilacı kullanma bir işe yaramıyor demek istiyorum öncelikle.. soğan kürü yap muhakkak kilo ver bu rahatsızlığın ilacı kilo vermek şekeri kesmekMerhaba arkadaslar ilk adet olduğumdan beri adet düzensizliğim var şimdi 1.5 yıldır evliyim ve ilk günden beri çocuğum olsun istiyorum. Gittiğim doktor ilk gebelik testi yaptırdı birşey çıkmayınca hormon testi yaptı LH hormonum biraz yüksek çıkmış öyle dedi doktor onun dışında herşey yolunda dedi asıl konuya gelirsek doktor muayenede ilk yumurtalıklarıma sağ taraf normal iken sol tarafta karıncalanma gördüğünü söyledi. Yüksek ihtimalle polikistik over olduğunu söyledi. 3 ay ile 6 ay boyunca Yazz ilacını kullanmam söyledi.
Eğerki sonra tekrar çocuk olmaz ise infertilitesi için başka hastaneye gitmem gerektiğini söyledi. Yani net bişey söylemedi. Bu ilaç polikistik overi gideriyor mu amacı ne tam bilmiyorum. Birde kilomda evlendiğimde beri fazla artış oldu normalde olmazdı böyle sebebi bu olmuş olabilir mi çoğu belirti var ama doktor net konuşmadı ilacı verdi. Kilomda 87 haftaya dahiliye randevu aldım ilaçta kilo aldırır diye siz neler yaşadınız bu konu ile ilgili ne tepki verdi ilaç ve tedavı nasıl oldu
Benim hep düzensizdi öyle kafama takmıyordum ama çocuğum olsun çok istiyordum ki 1.5 yıldır korunmadığımız halde olmadı ovülasyon testi de kullandım yumurtlama ve çatlama gördüm ama bişey çıkmadı. Ben de bu kadar kilolu değildim hep ortalama 65 70 arasındaydı 1.65 boyum var ama bir anda 87 kiloya çıktım önleyemiyorum da önceden kontrol altına alabilirsen şimdi 1 2 kilo gidiyor sonra fazla fazla alıyorum ki dikkat ettiğim halde saç dökülmesi de var şuanda ilk hedefim bir uzman eşliğinde kilo vermek inşallah herşwy yolunda olur. Allah bağışlasın yavrunubende de pco varmıs adetlerım duzenlıdır hep ve hormon degerlerımde normal ama bende cok ugrastım cocuk ıcın olmadı o degıl yumurtlamada göruyordum ovulasyon testlerıdne bazı aylar progesteron olctururdum hep 10cıvarı cıkardı 20.gunu..ama nasıl bır belaysa bende de kilo sorun var ama onceden gayet fıttım o donemlerde olmuyordu cocugum stresten kafayı takmaktan kılo almıstım ama pco zaten kılo almaya yatkınlık yapıyo hemen bel cevresınden alıyorum ama dıkkat edınce verıyorum ama ultrasonda o ıncı dızılıs vardı bende zaten ondan pco oldugumu kabul ettım bisüre kabul etmemıstım bıletüp bebekle oldu benım bız şanslı oluyoruz cok yumurta olunca umarım sen fazla ugrasmadan kalırsın ama mutlaka kilo ver saglıklı gebelık ıcın..ben şuan normalden bıraz fazlayım cok dıkkat edıyorum kilo almamak ıcın
Sağol bilgin için sigaram var bir o kötü dediğin gibi kirleri deneyeceğimMutlaka kilo vermelisin. Dengeli beslenmeli, paketli gidalardan, hamur isinden, sekerden, sigara ve alkolden uzak durmalisin. Hayatina sporu mutlaka dahil etmelisin. Bir de bitkisel kurler var, arastir. Sogan kürü, hayıt suyu, testere disli aslanpençesi cayi vs. Bunlar bende cok ise yaradi. Stres yapmamalisin. Kafana takmamalisin. Pco gebelige engel degildir. Benim 2 oglum var, cok sukur. Darisi basina
Doktor en az 3 ay kullan dedi ilacı öyle gel dedi aklım çok doldu sürekli araştırma yapıyorum ama ne çare kilom sürekli artıyor ilk onu kontrol altına alıcam çünkü bu ilaç kilo da aldırıyormuş öyle yazıyorBu hastalık tedavi olacak bir şey değil doğuştan geliyor maalesef ki . Pco kiloyu tetikliyor kilo aldıkça pco tetikleniyor. Kısır bir döngü yani. Kiloya dikkat etmek gerekiyor, insülin direnciniz var mı baktırın mutlaka. Ben de de aynı şekilde pco var, Allah yardımcınız olsun
Merhaba bende pkoluyum ve insülin direncimde var 15 kilo verdim gebe kaldım ama macun falanda kullandım ama 3 aylikti kürtaj oldum melesef mol gebelikti ama inşallah olur kilo verirsen bitkisel şeylerle en yakın zamanda olursun kuzumMerhaba arkadaslar ilk adet olduğumdan beri adet düzensizliğim var şimdi 1.5 yıldır evliyim ve ilk günden beri çocuğum olsun istiyorum. Gittiğim doktor ilk gebelik testi yaptırdı birşey çıkmayınca hormon testi yaptı LH hormonum biraz yüksek çıkmış öyle dedi doktor onun dışında herşey yolunda dedi asıl konuya gelirsek doktor muayenede ilk yumurtalıklarıma sağ taraf normal iken sol tarafta karıncalanma gördüğünü söyledi. Yüksek ihtimalle polikistik over olduğunu söyledi. 3 ay ile 6 ay boyunca Yazz ilacını kullanmam söyledi.
Eğerki sonra tekrar çocuk olmaz ise infertilitesi için başka hastaneye gitmem gerektiğini söyledi. Yani net bişey söylemedi. Bu ilaç polikistik overi gideriyor mu amacı ne tam bilmiyorum. Birde kilomda evlendiğimde beri fazla artış oldu normalde olmazdı böyle sebebi bu olmuş olabilir mi çoğu belirti var ama doktor net konuşmadı ilacı verdi. Kilomda 87 haftaya dahiliye randevu aldım ilaçta kilo aldırır diye siz neler yaşadınız bu konu ile ilgili ne tepki verdi ilaç ve tedavı nasıl oldu
Merhaba arkadaslar ilk adet olduğumdan beri adet düzensizliğim var şimdi 1.5 yıldır evliyim ve ilk günden beri çocuğum olsun istiyorum. Gittiğim doktor ilk gebelik testi yaptırdı birşey çıkmayınca hormon testi yaptı LH hormonum biraz yüksek çıkmış öyle dedi doktor onun dışında herşey yolunda dedi asıl konuya gelirsek doktor muayenede ilk yumurtalıklarıma sağ taraf normal iken sol tarafta karıncalanma gördüğünü söyledi. Yüksek ihtimalle polikistik over olduğunu söyledi. 3 ay ile 6 ay boyunca Yazz ilacını kullanmam söyledi.
Oncelikle Allah gonlune gore evlatlar versin ve eviniz dolu olsun sonrada bence ikinci bi doktora gitmekte fayda var bazi doktorlar fazlasiyla ilgisiz bazen iyisine denk geliniyo bendede pco var yillarca ugrastim kendimle kurler ilaclar tup bebek sonradan esimin sperminde sayi ve hareketlilik sorunu oldugunu ogrendik bak en onemlisi eslerin ikisininde doktora gitmesi sen kadin doguma git elbet ama esinde urologa gitsin zamaninizi heba derim ben .Merhaba arkadaslar ilk adet olduğumdan beri adet düzensizliğim var şimdi 1.5 yıldır evliyim ve ilk günden beri çocuğum olsun istiyorum. Gittiğim doktor ilk gebelik testi yaptırdı birşey çıkmayınca hormon testi yaptı LH hormonum biraz yüksek çıkmış öyle dedi doktor onun dışında herşey yolunda dedi asıl konuya gelirsek doktor muayenede ilk yumurtalıklarıma sağ taraf normal iken sol tarafta karıncalanma gördüğünü söyledi. Yüksek ihtimalle polikistik over olduğunu söyledi. 3 ay ile 6 ay boyunca Yazz ilacını kullanmam söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?