- 1 Aralık 2020
- 8
- 1
- 1
- 23
Merhaba arkadaslar ilk adet olduğumdan beri adet düzensizliğim var şimdi 1.5 yıldır evliyim ve ilk günden beri çocuğum olsun istiyorum. Gittiğim doktor ilk gebelik testi yaptırdı birşey çıkmayınca hormon testi yaptı LH hormonum biraz yüksek çıkmış öyle dedi doktor onun dışında herşey yolunda dedi asıl konuya gelirsek doktor muayenede ilk yumurtalıklarıma sağ taraf normal iken sol tarafta karıncalanma gördüğünü söyledi. Yüksek ihtimalle polikistik over olduğunu söyledi. 3 ay ile 6 ay boyunca Yazz ilacını kullanmam söyledi.
Eğerki sonra tekrar çocuk olmaz ise infertilitesi için başka hastaneye gitmem gerektiğini söyledi. Yani net bişey söylemedi. Bu ilaç polikistik overi gideriyor mu amacı ne tam bilmiyorum. Birde kilomda evlendiğimde beri fazla artış oldu normalde olmazdı böyle sebebi bu olmuş olabilir mi çoğu belirti var ama doktor net konuşmadı ilacı verdi. Kilomda 87 haftaya dahiliye randevu aldım ilaçta kilo aldırır diye siz neler yaşadınız bu konu ile ilgili ne tepki verdi ilaç ve tedavı nasıl oldu
Eğerki sonra tekrar çocuk olmaz ise infertilitesi için başka hastaneye gitmem gerektiğini söyledi. Yani net bişey söylemedi. Bu ilaç polikistik overi gideriyor mu amacı ne tam bilmiyorum. Birde kilomda evlendiğimde beri fazla artış oldu normalde olmazdı böyle sebebi bu olmuş olabilir mi çoğu belirti var ama doktor net konuşmadı ilacı verdi. Kilomda 87 haftaya dahiliye randevu aldım ilaçta kilo aldırır diye siz neler yaşadınız bu konu ile ilgili ne tepki verdi ilaç ve tedavı nasıl oldu