Polikistik over sendromu ve verilemeyen kilolar

Yakamoz65

Saf, merhamet ve asi
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
214
83
37
Kaç aydır memelerimde şişkinlik hassasiyet vardi. Dün jinekoloji doktoruna gittim rahimde ufak bir kist patlaması olduğunu söyledi. Adet olunca 2. Veya 3. Günü gel tahlil yapalım dedi. Sanırım adetimin 2. 3. Günü haftosonuna denk geliyor. Bu durumda ne yapmalıyım. Ve bu sürecte çok kilo aldım ne yaparsam yapayım zerre kilo gitmiyor

Bende öyleydim. Matofin verdi kilo verdim. Artık bıraktım çünkü mide bulantısı yapıyordu. GLİFOR YADA MATOFİN İSTEYİN İNSÜLİN DİRENCİ OLABİLİR

Matofin iştah kapatıyo bilginz olsun hiçbirşey canınız istemiyo ben ki yani aşırı tatlı yerdim yok canım istemiyo

Pko felaket bısı kılo vermek gercekten cok zor ama tersıne ınadına gıdeceksınız...Zorlayacak..Zorlayacak ama kıracaksınız öyle bırsey...

Diyetısyene gıttım o sekılde kurtulmustum...Açlık hıssıyatıyla uyuyordum yalan soyleyemıcem ama verılen ogunlerı zeresıne kadar uyguladım ve yurudum...

Kastan kaybetmeye baslayınca gece öğünü bir tas yogurt vermıstı ama öyle yanı normal ınsanlara gore cok caba sarfetmemız gerekıyor malesef
:KK43:

Pko felaket bısı kılo vermek gercekten cok zor ama tersıne ınadına gıdeceksınız...Zorlayacak..Zorlayacak ama kıracaksınız öyle bırsey...

Diyetısyene gıttım o sekılde kurtulmustum...Açlık hıssıyatıyla uyuyordum yalan soyleyemıcem ama verılen ogunlerı zeresıne kadar uyguladım ve yurudum...

Kastan kaybetmeye baslayınca gece öğünü bir tas yogurt vermıstı ama öyle yanı normal ınsanlara gore cok caba sarfetmemız gerekıyor malesef
:KK43:
Şu an diaformin ve diyet uyguluyorum. Spor da yapıyorum. Acaba pcos dan dolayı vücut ödem mi tutuyor veya hormonların yüksekliğini böyle yapıyor bilmiyorum

Kaç aydır memelerimde şişkinlik hassasiyet vardi. Dün jinekoloji doktoruna gittim rahimde ufak bir kist patlaması olduğunu söyledi. Adet olunca 2. Veya 3. Günü gel tahlil yapalım dedi. Sanırım adetimin 2. 3. Günü haftosonuna denk geliyor. Bu durumda ne yapmalıyım. Ve bu sürecte çok kilo aldım ne yaparsam yapayım zerre kilo gitmiyor
Bende senin gibiyim canım boy kilo kaç pcos var bende de yıllardır şiştim şuan diyetteyim 6 kilo verdim bir ayda şuan 85 kiloyum boy 1 63 29 yasindayim hedefim şuan için 70 önümüzdeki yaza kadar umarm verebilirim bebek düşündüğüm için verme istiyorum insülin direnci için de glifor kullanıyorum hem kilo verdiriyor sende doktoruna sor bi istersen

X