Polikistik over sendromu ve gebelik

Merhaba :)
Bende 3 yıllık evliyim. Yumurta gelişmesinde sorun yoksa tüplerin açıksa biraz beklemeye değer diye düşünüyorum.
Ben 3 ay klomen ovitrella ile yumurta takibi yaptım. Ama rahim filmi istememiştim. Şimdii rshim filminde sağ tüp tıkalı cıktı. Ve benim sadece sağ yumurtam gelişiyordu. Arkadaşlar sadece bi taraflı gelişen yumurtave aynu taraftaki tüp tıkalı bilgisi olan var mı acaba

Açılmadı mi rahim filminde cnm
Aslında 2 defa baktılar dediler anlamadık bi daha bakalım. 2.sinde çok acııdı cok agladım. Aslında onu merak ediyorum açmak içşn bi çalışma yapmadılar gibi geldi bana ama 2 hsg de de çok uğraştılar arada kaldım. Acaba açamadılar mı.

Merhaba bende 20 yaşındayım 5 yıldır polikistik overim var. İlk adetimden sonra öğrendim. Düzgün bi tedavi olamaadım ta ki gecen seneye kadar gecen sene endokrinoloji bölümüne sevk edildim orada da yasmin ve glifor kullandım ve doktorum gitti yasmin mide rahaatsızlığı yaptığı için başka doktorlar kullanmamı yasakladı ve adet göremiyorum. Tedaviye başladıktan sonra 15 kilo verdim fakat hiç bir düzelme yok sevdiğim insanla bu yüzden evlenmek istemiyorum aklım cok karısık ya çocupum olmazsa diye ?

Canım sakın korkma. Hepimizde var polikistikover. Kimimiz adetimizi düzenli, görüyoruz, kimimiz 2-3 ayda bir, kimimiz hiç göremiyor malesef. Bana doktorum "Çocuğum olmayacak diye korkma, rahat bırak kendini. Nasıl olsa kistim var çocuk olmaz diyip balayında hamile kalan çok hastam var benim" demişti. Strese girdikçe hamileligimizi erteliyoruz malesef.. Ki sen daha evlenmemissin. Sevdiğin adamla evlenmek istemeyecek kadar sıkma kendini. Yapma bunu kendine. Ben de 15 yaşımdan beri adet zor görüyorum. Çok doktora gittim ama bekar olanlara tam tedavi uygulayamiyorlar malesef. Dogum kontrol hapi veriyorlar. Asil tedavi evlenince, hatta bebek isteyince basliyor. Ablalarinin actiklari konulari, yazdigi mesajlari okuyunca daha net anlayacaksin. Burasi cok faydali bir site. Aklina takilan her seyi hepimize sorabiliyorsun. Sakin kendini üzme, korkma. Oncelikle gençliğini, aşkını sevgini yaşa. Okuyorsan okuluna odaklan.. Her seyin başı stres. Ama imkansiz diye bir sey yok. Gün gelecek hepimiz sira sira buraya HAMILEYIM yazacagiz insallah.. Allah büyük. Polikistikover da kısırlık değil rabbime sukurler olsun ki. Sadece çoğumuz diger kadınlardan daha zor hamile kaliyoruz. Daha ugrastirici bir hastalik yani.

O zaman acmislardir canim tınkaniklik olunca acıyormuş gerçi ben anestezi ile bile acı hissettim

Merhaba iyi günler 7 aylik evliyim ve 6 aydir cocuk istiyoruz ama simdiye kadar olmadi bende doktora gittim hormon testi yaptik ve bana horman degerlerimin normal olmadigini bu yuzden cocuk icin biraz bekleyebilecegimi soyledi ama benim kafam cok karisti doktora reglimin 3. Gunu gittim Size hormon degerlerimk yaziyorum fsh; 3.13 lh; 8.23

Iben soğan kürünü 2 @ay 15er gğn olmak üzere yaptım.kaç ay yapmak gerekiyor onu belli bir sınırı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…