Polikistik over sendromu ve gebelik

NazTcyldz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
7
7
1
30
Arkadaslar merhaba,
Bende 6 ay once felan polikistik over sendromu cikti adet duzene girsin diye dogum kontrol hapi verdiler evlenmeden 1 ay once biraktim cocuk istedigim icin o ay kendiliginden adetim oldu suan 1 aylik evliyim adetim gecikti adetimin gecikmesinden 2 gun sonra gebelik testi yaptim ve ikinci cizgi cok silik cikti dayanamadim iki gun sonra tekrar yaptim sabah o da negatif cikti sizce 1 hafta sonra tekrar denemelimiyim cok istiyoruz esimle birlikte bu durumda olan varmi

Kan sonucu verirsen kesin sonucu alırsın. İnş istiosan versin rbbim. Pco bi bela. Ben neler çektim halada çekiorum... bir senedir uşraşıoruö tedavi şubu ama olmuo bu ay sonu adetimde allhn izniyle tüp bebeğe başlıcaz

umudumvarbenimmm İnsallah olur Allah gonlune gore versin bana hic birsey anlatmadilar sadece pco sun dediler elime dogum kontrol hapini tutusturup gonderdiler 6 7 ay dene olmazsa gel diye ilk ayim ama o kadar heveslendimki hamileyim dedim belirtiler felan var dedim tovbee sasirdim sonra acaba psikolojik mi dedim

İlk test silik
İkinci test negatif
Bugun yine test yaptim ve yine silik cikti
Anlamadim gitti dr gitmek istemiyorm yok der diye korkuyorum

Merhaba arkadaşlarr.. 28 yaşındayım 4 aylık evliyim. adet düzensizliği vardı 4 5 aydır adet olmuyordum. 2 ay önce doktora gittim polikistik over teşhisi konuldu. bebek düşündüğüm için doktorum klomen verdi 2x1 kullandım persembe günü tekrar gidip yuvartalıklarımı kontrol edilecek. şimdi sorum şu arkadaşlar aranızda pko lu olupta klomen kullanarak gebe kalan var mı ??

aynen bende oyleyım arkadasım 3 aydır adet olmadım.evlıyım.klomen bende ıse yaramadı

evet cnım cektırdım tuplerım acık

bende geçen ay progestan kullandım dr um bu gebe kalmanada yardımcı olur adetini düzenlemeyede dedi eğer adet olursan gel klomene başlayalım dedi ama ben dr um boluda olduğu için ve istanbulda yaşadığım için gidemedim
bugün adetimin 4. günüydü istanbulda bi dr a gittim ama kendi dr umun tedavisini reddedip rahim filmi ve sperm kontrolu istedi çok mutsuzum çok korkuyorm nası çektiricem bilmiyorum canım senin tüplerinin açık olmasına çok sevindim insallah bian önce bebişlerimizi alırız kucağımıza

ıns cnım hepimiz ıns.bende çok korkmustum ınan ama 5dakıka bıle surmuyor.korkma sakın.ben cektırdıysem herkes dayanır :) senındemı adetın gelmıyor benım gıbı?

ıns cnım hepimiz ıns.bende çok korkmustum ınan ama 5dakıka bıle surmuyor.korkma sakın.ben cektırdıysem herkes dayanır :) senındemı adetın gelmıyor benım gıbı?

bende pkoluyum canım ama adet oluyorum aslında. ama işte çok düzensiz bazen 22 gün bazen 15 gün bazen 30 gün üzeri bazen de ilaçsız olamıyorum 1 yıldır korunmamamıza rağmen gebe kalamadım eşim çok bebek istiyo çok üzülüyorum artık

sen gene görüyomussun bak adet ne guzel.bende oda yok.bende aynen sen gbıyım esim cocuklara hayran çok sevıyor((

Pazar günü klomen bitti bugünde catlatma iğnesi verdi göbekten vurulacam bi hafta ilişki dedi. Sonrasına bakacak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…