- 31 Ocak 2020
- 28
- 21
- Konu Sahibi Berriburru
Hanımlar merhaba polikistik over sendromu yaşıyorum 26 yaşındayım 6 aylık evliyim. Evlenirken 49 kiloydum pko olduğumu bilmiyordum adetlerim çok düzensizdi ama hiç üstünde durmamıştım (adet olmamak işime geliyordu rahat ediyordum açıkcası çünkü çok sancılı oluyorum) pko olduğumu bilmediğim için evlendikten sonra işimi bırakıp başka şehre gitmenin oraya alışmaya çalışmanın da etkisiyle 58 kilo oldum artık hiç adet olamaz hale geldim. Prolaktin hormonum 61, Lh 15, glikoz 70, tsh
2.41 bunlar hatırladığım hormon sonuçlarım doktor bana adet olabilmem için tarlusal, sonrasında da klomen verdi. Ama hemen bu işe girişmek istemedim öncelikle kilo vermek ve düzene girmek istiyorum polikistik olup yaptığınız diyetleri bizimle paylaşır mısınız bu konuda çok bilgisizim çünkü hep zayıftım. Aralıklı oruç diye filan duydum ama yapanlar daha önemli
2.41 bunlar hatırladığım hormon sonuçlarım doktor bana adet olabilmem için tarlusal, sonrasında da klomen verdi. Ama hemen bu işe girişmek istemedim öncelikle kilo vermek ve düzene girmek istiyorum polikistik olup yaptığınız diyetleri bizimle paylaşır mısınız bu konuda çok bilgisizim çünkü hep zayıftım. Aralıklı oruç diye filan duydum ama yapanlar daha önemli