Polikistik over sendromu olduğumu öğrendim

Canim kacinci günün igneden sonra suan? Cok kafana takma olucagi varsa olur hic olmamis gibi davran birak süpriz olsun yumurtanin gelisimi icin koenzimq10 ic omega3 al yumurtalar yumurtalikda sıkışıp kaliyor bü yüzden büyümekde yada catlamakda zorlaniyor ben bu yüzden aşiri adet düzensizligi yaşamiştim inositol iceren bir gida takviyesi al kendine prowoman şase seklinde yada inofolic combi kapsül ikiside iyi bence denemeye değer inositol zaten özellikle pkolular icin

14cü günüm 3gün var adete, inofolic kullanıyorum canım birde progestan alıyorum.

Bu benim yumurtalık görüntüm . PKO GÖRÜNTÜSÜ var mı yoksa sağlıklı mı görünüyor . PKO olanlar bakabilir mi

Benimde böyle herşeyim normal kilom şeker vs ama uzun süredir gebelik yaşamadım tüp bebek tedavisi oluyorum şuan

Canım bende aynı şekilde 2 ay klomen kullandım ama yumurtalar gelişmedi 1 ay gonal f kullandım tek bir yumurta gelişti oda cok fazla büyümüştü tedaviyi o ay iptal ettik sonra doktor ara verelim dedi ben 3 ay sonra tüp bebeğe başladım benimde adetlerim düzenliydi yine gonal fle yumurta büyüttük 46 yumurta topladı 38 tanesi döllendi 22 tane de en yüksek kalite embriyo oluşturduk ve ilk denememde bir tanesi tuttu şimdi 21 tane dondurulmuş var yani demem o ki rahimde sıkıntı yoksa boşuna bekleyip üzme kendini ben psikolojikmen çok yorulmuştum en sonunda eşime tüp bebeğe gidelim dedim tüp bebeğe gidince doktor gidin 1 sene sonra gelin doğal olucaktır kafanı boşalt dedi ama benim artık beklemeye tahammülüm kalmamıştı

Kesinlikle bahçeci tüp bebek merkezini öneriyorım doktorundan ziyade laboratuvar ve embriyologları için mutlaka görüşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…