Ben 33 yaşında bir bayanım, 3.5 yaşında bir oğlum var,polikistik overli olmama rağmen oğluma korunmayı bıraktığımız ilk ay doğal yolla hamile kaldımve normal doğum yaptım.Şimdilerde ikinci bebiş istiyoruz.14 Mayısta regl oldum sonradında korunmayı bıraktık(diane 35 kullanıyordum hem korunma hem tedavi amaçlı), ağustos ayına kadar regl olamadım doktorumun tavsiyesi ile rahim filmi çekildi ve doktorum rahimde tek tarafta yapışıklık olduğunu söyledi.Bu yapışıklık da doğumdan sonra rahimde kalan pıhtının küretajla alınması sonrası oluştu.Rahim filmi sonrası 16 ağustos ve 4 eylülde 20 gün ara ile regl oldum.Ekimde regl olamadım.Son regl tarihimde 10 kasım.Doktorum rahim filmi sonrası laparoskopi operasyonu ile yapışıklığı açmamız gerektiğini sonrasında tekrar yapışmaması için spiral takılacağı ve bir müddet duracağı sonrasında da yumurtlama tedavisi olmam gerektiğini söyledi.Fakat danıştığım başka bir hekim yaşımın genç olduğunu hemen ameliyat olmamam gerektiğini ve doğal yolla da hamile kalabileceğimi söyledi.Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum?Doğal yolla gebe kalabilirmiyim, yoksa yaşım 33 boşuna beklemeyeyim mi daha fazla,?Laparoskopi şart mı?