- Konu Sahibi begumsavci
-
topikin hayırlı olsun balım..benim anlatmama gerek yok heralde..inanıyorum ki sende bu duyguyu tadıcaksın..az kaldı..
tesekkur ederm kuzucummm sennı bılıyom sen en buyukk umutsun bı suru kısı daha var ben bılıyorum da hamıle kalıp kk yı terkmı ettıler
bencedee bnde umut olsunlar bana ve tum pkolulara dıye actım amagalibaforumu terk ettiler
insallah beraber ıkımızdee gebe kalırızz bıtanemmmmmmınsallah en kısa zmanda kalırsın gebe kuzum benımm
bencedee bnde umut olsunlar bana ve tum pkolulara dıye actım ama
insallah beraber ıkımızdee gebe kalırızz bıtanemmmmmm
vardır pkolu ve hamısler yaa yazan olur bıze umut olcakk
amınn bıtanemmmm
valla cnm soyle soılyım tedavı de gordum olmadı demekkı olacagı varsa oluyo kurban oldugum ol derse oluyo tedavı falan vesıle oluyo benceçok var canım bu tarz topikler var bayağa yazan olmuş ordan biliyorum
aa şu bi gerçek pko olup doktorsuz yada beklemeden hamile kalmak zor
beklemek olayını illaki yaşıcaz
bende pkoluyum 4 aylık evliyim hala bişe yok
valla cnm soyle soılyım tedavı de gordum olmadı demekkı olacagı varsa oluyo kurban oldugum ol derse oluyo tedavı falan vesıle oluyo bence
bende cok duzensz adet oluyorm cnm maleseff kurban oldugum bıe acısında en yakın zamanda bebeklerımız olsunevet canı herşey allahın ol demesiyle alakalı ol demesse tedavide tutmaz inşalah biranönce kavuşuruz yavrularımıza
bende bugün test yaptım negatif çıktıüzülmedim bile sadece kızgınım
45 gündür de adet olmuyorum
bende cok duzensz adet oluyorm cnm maleseff kurban oldugum bıe acısında en yakın zamanda bebeklerımız olsun
sen kac yasındasn kac yıllk evlısın ??
bnden 1 yas buyuksun cnm ınallah en kısa surede bızde hamıle kalırızben 23 yaşındayım 4 aylık evliyim canım
bende 2 asılama yaptrdım tutmadı malesefff canm napalım bızde beklerız:18::18:Bende pko var 4 yilik evliyim komen kullandin catlatma ignesi yapildi 2kez asilama oldum ama tutmadi pko olunca zooooor Allahtan umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?