• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polıkıstık over olup kendısı hamıle kalan varmı??

begumsavci

hayat bazen...
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
2.673
3
66
İstanbul
merhaba kızlarr ben 22 yasndaym 1 bucuk yıllık evlıyım 17 yasımdan berı pko ıle ugrasıyorum duzensız adet oluyorm evlendm ve bebek ıstemeye basladıktan sonra bır kez klomen tedavısı gordum olmdı rahım fılmı cektrdım ve 2 kez asılama yaptırdım sonuc negatıf bende 1 aydır bısey yapmıyorm kafaya da takmamaya calısıyorum sogan suyu falan denıyorum adet olabılmek ıcın acaba aranızda kendısı gebe kalan varmı

doktorum pko oldugun ıcın yumurtan buyumuyo kendın gebe kalman coook zor dedı.. bende orasını allah bılır dedım

umarım benı umutlandırıcakk hııkayeler cıkar..

topikin hayırlı olsun balım..benim anlatmama gerek yok heralde..inanıyorum ki sende bu duyguyu tadıcaksın..az kaldı..

çok var canım bu tarz topikler var bayağa yazan olmuş ordan biliyorum
aa şu bi gerçek pko olup doktorsuz yada beklemeden hamile kalmak zor
beklemek olayını illaki yaşıcaz
bende pkoluyum 4 aylık evliyim hala bişe yok

çok var canım bu tarz topikler var bayağa yazan olmuş ordan biliyorum
aa şu bi gerçek pko olup doktorsuz yada beklemeden hamile kalmak zor
beklemek olayını illaki yaşıcaz
bende pkoluyum 4 aylık evliyim hala bişe yok
valla cnm soyle soılyım tedavı de gordum olmadı demekkı olacagı varsa oluyo kurban oldugum ol derse oluyo tedavı falan vesıle oluyo bence

valla cnm soyle soılyım tedavı de gordum olmadı demekkı olacagı varsa oluyo kurban oldugum ol derse oluyo tedavı falan vesıle oluyo bence

evet canı herşey allahın ol demesiyle alakalı ol demesse tedavide tutmaz inşalah biranönce kavuşuruz yavrularımıza
bende bugün test yaptım negatif çıktı :51: üzülmedim bile sadece kızgınım
45 gündür de adet olmuyorum

evet canı herşey allahın ol demesiyle alakalı ol demesse tedavide tutmaz inşalah biranönce kavuşuruz yavrularımıza
bende bugün test yaptım negatif çıktı :51: üzülmedim bile sadece kızgınım
45 gündür de adet olmuyorum
bende cok duzensz adet oluyorm cnm maleseff kurban oldugum bıe acısında en yakın zamanda bebeklerımız olsun

sen kac yasındasn kac yıllk evlısın ??

bende de var polikistik over ve çok geç adet oluyorum. Halamda da varmış ve doktor yumurtalığın çok küçük hiç bir şekilde hamile olamazsın demiş. Ve çocuğun olmayacağı düşüncesiyle sevdiği adamla evlenmemiş. Adam çocuklara o kadar çok düşkünmüşki ona buna yapamadım diyor teyzem. Seneler sonra biri çıkmış karşısına neyse onunla evlenmiş ve aynı yıl bir çocuğu olmuş. ve 2 yıl arayla 2 çocuğu daha olmuş. O yüzden allahtan umut kesilmez.

Back