Polikistik över olup ikiz hamile kalan var mı?

Pkos olanlarda ikiz ihtimali her zaman daha fazladir cunku gerekli gereksiz cok fazla yumurtamiz var.O yuzden pkolara tedavilerde doz cok kritik oluyor ucuz dorduz bile olabiliyor demisti doktorum.
Kac embriyo nakledildigine bagli aslinda.. bir de yasak cikti 35 yas oncesi tek embriyo nakledilebiliyo . ben pcosum.. 1 embriyo nakledildi. Tek kese var.. doktora sormustum. Bolunebilir mi, ikizim olabilir mi diye.. binde bir ihtimal demisti..

Pkos olanlarda ikiz ihtimali her zaman daha fazladir cunku gerekli gereksiz cok fazla yumurtamiz var.O yuzden pkolara tedavilerde doz cok kritik oluyor ucuz dorduz bile olabiliyor demisti doktorum.
Doğru gelinimiz normal yolla 3 üz doğurdu ve oda pko 2-3 ayda bir adet oluyordu, şimdi düzelmiş biliyor musunuz doğumdan sonra

yok tatlım sans eserı ıkı yumurtlama olunca ay ıcınde ben ve ıkızım dunyaya geldık. bende de kotu sonuclanan cıft yumurtlamayla ıkız hamılelık olustu :) ıkısı de ayrı ayrı dollendı.

Merhaba, bende de liseden beri polikistik over sendromu var ve ilaç kullanmadan kesinlikle regl olamıyorum. Durumumuz benziyor da ilaç tedavisine devam ediyor olduğunuz için mi bu şekilde hamile kaldınız yoksa doğum kontrol ilacını bırakıp hamile kalmayı denediniz mi ? Cevaplarsanız çok sevinirim

Merhaba, bende de liseden beri polikistik over sendromu var ve ilaç kullanmadan kesinlikle regl olamıyorum. Durumumuz benziyor da ilaç tedavisine devam ediyor olduğunuz için mi bu şekilde hamile kaldınız yoksa doğum kontrol ilacını bırakıp hamile kalmayı denediniz mi ? Cevaplarsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…