• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik över olup ikiz hamile kalan var mı?

Keşke sağlıklı olup tek hamile kalabilsek..
Tedaviyle olursa şans yüksek diye biliyorum.
Orası öyle ben polikistik over olduğumu yeni öğrendim ama doktorum bu kısırsın demek değil çok fazla yumurtam olduğu İçin gelişemiyormuş o yüzden düzensiz adet oluyor muuşum ama ovulasyon testinde bu ay 2 kere yumurtladım buda ikiz bebek şansını arttırıyormuş acaba bunay hamile kalır mıyım hele bide ikiz olursa tadından yenmez

Benim arkadaşım ilk tüp denemesinde ikiz hamile kaldı ondada polikistik over vardı 6 buçuk aylık doğum yaptı 630 gr olan bebeği yaşadı diğerini kaybetti
Yumurta fazla oldug u icin çoğul gebellik şansı yüksek oluyor bu hastalıkta
Ins sizde bir an önce kavuşursunuz bebegiinize

Orası öyle ben polikistik over olduğumu yeni öğrendim ama doktorum bu kısırsın demek değil çok fazla yumurtam olduğu İçin gelişemiyormuş o yüzden düzensiz adet oluyor muuşum ama ovulasyon testinde bu ay 2 kere yumurtladım buda ikiz bebek şansını arttırıyormuş acaba bunay hamile kalır mıyım hele bide ikiz olursa tadından yenmez
Catlatma ignesi veriyorlar genelde

Benimde en büyük hayalim ikiz annesi olmak ama şuanda teke bile razıyım bir olumsuz tüp bebk tedavim var.

Benim arkadaşım ilk tüp denemesinde ikiz hamile kaldı ondada polikistik over vardı 6 buçuk aylık doğum yaptı 630 gr olan bebeği yaşadı diğerini kaybetti
Yumurta fazla oldug u icin çoğul gebellik şansı yüksek oluyor bu hastalıkta
Ins sizde bir an önce kavuşursunuz bebegiinize
İnşallah 🤲🏼

Ovulasyon testi polikistik overli olanlar için uygun degil. Dikkate almayın onu. 2 kere yumurtlamayla ikiz olur diye birşey yok. Çünkü tek iliski de oluyor ne olacaksa zaten. Polikistik over doktor kontrolünde olursa tedaviyle guzel sonuç veriyor
Bende de var pkos . Ama tup bebek falan yapılırsa 1 tane olur yasak çünkü 2 embriyo koymak 35 yaş altına. Normal yollardan belki ikiz olabilir.

Ben.35yasindayim.Lise zamanimdan beri Pkoyum.
Amh degerim 14.5.Yumurta tembelligim ilac kullanmadan adet olamama boyutunda.
1 defa gonal f 70 lik kullandim 5 gun .Ardindan catlatma ignesi vurdum.Tutmadi o ay.Obur ay kendiliginde ikizlerime hamile kaldim.Doktorum,bazen Gonal f in etkisi 2-3 ay surebiliyor dedi.Ikiz olmasinda pkonun ve gonal f in katkisi var yani.

Back
X