- 30 Mart 2020
- 34
- 13
- 18
- 33
- Konu Sahibi Yarimkalmiskadin
Merhaba çok fazla merak ediyorum ve bu hayatta istediğim tek şey diyebilirim ben polikistik over sendromluyum acaba benim gibi olup ikiz hamile kalan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke sağlıklı olup tek hamile kalabilsek..Merhaba çok fazla merak ediyorum ve bu hayatta istediğim tek şey diyebilirim ben polikistik over sendromluyum acaba benim gibi olup ikiz hamile kalan var mı?
Orası öyle ben polikistik over olduğumu yeni öğrendim ama doktorum bu kısırsın demek değil çok fazla yumurtam olduğu İçin gelişemiyormuş o yüzden düzensiz adet oluyor muuşum ama ovulasyon testinde bu ay 2 kere yumurtladım buda ikiz bebek şansını arttırıyormuş acaba bunay hamile kalır mıyım hele bide ikiz olursa tadından yenmezKeşke sağlıklı olup tek hamile kalabilsek..
Tedaviyle olursa şans yüksek diye biliyorum.
ben de hafif düzey pko var ve şu an ikiz gebelik var.letu ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.Merhaba çok fazla merak ediyorum ve bu hayatta istediğim tek şey diyebilirim ben polikistik over sendromluyum acaba benim gibi olup ikiz hamile kalan var mı?
Catlatma ignesi veriyorlar geneldeOrası öyle ben polikistik over olduğumu yeni öğrendim ama doktorum bu kısırsın demek değil çok fazla yumurtam olduğu İçin gelişemiyormuş o yüzden düzensiz adet oluyor muuşum ama ovulasyon testinde bu ay 2 kere yumurtladım buda ikiz bebek şansını arttırıyormuş acaba bunay hamile kalır mıyım hele bide ikiz olursa tadından yenmez
Benimde en büyük hayalim ikiz annesi olmak ama şuanda teke bile razıyım bir olumsuz tüp bebk tedavim var.Orası öyle ben polikistik over olduğumu yeni öğrendim ama doktorum bu kısırsın demek değil çok fazla yumurtam olduğu İçin gelişemiyormuş o yüzden düzensiz adet oluyor muuşum ama ovulasyon testinde bu ay 2 kere yumurtladım buda ikiz bebek şansını arttırıyormuş acaba bunay hamile kalır mıyım hele bide ikiz olursa tadından yenmez
İnşallahBenim arkadaşım ilk tüp denemesinde ikiz hamile kaldı ondada polikistik over vardı 6 buçuk aylık doğum yaptı 630 gr olan bebeği yaşadı diğerini kaybetti
Yumurta fazla oldug u icin çoğul gebellik şansı yüksek oluyor bu hastalıkta
Ins sizde bir an önce kavuşursunuz bebegiinize
Ya da doktorun kac embriyo naklettigiyle ilgilidir. Binde bir bolunme olayinin oldugunu soylemisti doktorum ama cok az bi ihtimalle demisti. Bana tek embriyo nakledildiIkiz gebelik genetik faktorlere baglidir. Sans isidir. Pcosla alakasi yoktur..
ben kaldım. darısı basınıza ınsallahMerhaba çok fazla merak ediyorum ve bu hayatta istediğim tek şey diyebilirim ben polikistik over sendromluyum acaba benim gibi olup ikiz hamile kalan var mı?
Pko değil ama 2 3 ayda adet olurdum ikiz bebek bekliyorumMerhaba çok fazla merak ediyorum ve bu hayatta istediğim tek şey diyebilirim ben polikistik over sendromluyum acaba benim gibi olup ikiz hamile kalan var mı?
Pko değil ama 2 3 ayda adet olurdum ikiz bebek bekliyorum
Ikiz gebelik genetik faktorlere baglidir. Sans isidir. Pcosla alakasi yoktur..
Pko değilimPkos olanlarda ikiz ihtimali her zaman daha fazladir cunku gerekli gereksiz cok fazla yumurtamiz var.O yuzden pkolara tedavilerde doz cok kritik oluyor ucuz dorduz bile olabiliyor demisti doktorum.
Yok pko değildim sorun yoktuTedavi gördünüz mü benim 2 yıldır olmuyor