polikistik over olabilirmiyim kızlar bi bakın

kızlar cevaplar için çokkk teşekkürler.Bende başka hiçbi belirti yok sadece kendimi bildim bileli göğüs ucumda kıllanma var.Offf doktora gitmek çok zor geliyor bi kere niyetlendim gittim ondada muayene olamadım.Ama bu düşünceylede yaşamak çok zor devamlı aklıma takılıyo.

merhaba yeni katıldım aranıza.Çünkü hayatımda hiç tahmin etmeyeceğim bir illetle karşılaştım.bende kıllanma sadece göğüs ucunda var bide kilo artışı yaşadım. 2 aydırda adet görmüyordum. dun doktora gittim pco hastalığı olduğunu söledi.Bebek istediğim için çok korktum ya olmazsaaa??? Hormon testleri yaptırcam daha ama doktor çok ilerlemediğini söledi.offff kıslar çok korkuyorumm yardım edin..Daha önce hiç böle bir hastalık duymamıştım başıma geldi....

merves nasıl anladı doktor alttan ultrason muaynesiylemi yani test yapmadan..

yok cnm vajinal ultrason yaptı adet göremiyorum diye. o zaman dedi doğuştan varmış bu hasıl bu zamana kadar gizledi kendini dedi. Valla bende anlamadım hayatım boyunca 14 yaşında 1 kere 3 ay gecikti birde şimdi yani 2 kere düzensiz oldum adetimi. Hormon testi yaptır gel dedi seninki henüz ilerlememiş dedi. Bende korktum tabi cnm öle işte bakalım adet gelsin diye hap verdi onu kullanıp yaptırcam.

sana ne tedavi olmuştu.normal yollamı kaldın.polikistik over için bi ilaç kullandınmı

cnm çok iyi prof dr. gittim durumumu anlattım basit hastalığın var dedi ve ilaçlar verdi bu arada adet olmuyorum meğersem hamileymişim zaten kullanmadım da ilaçları ...

merhaba arkadaşlar
öncelikle killbill ben senin polikistik over hastası olduğnudüşünmüyorum.sadece meme uçlarındaki tüylenme (bölgesel bi tüylenme ) bu hastalığın belirtileri içerisinde değil.
doktor bana polikistik over sendromu teşhisi koydu.ben hastalığın en şanssız grubuda yer alıyorum.sendrom da pko nun tüm belirtilerini yaşıyormu vücut.yani '' adet düzensizliği ( benimki 1.5 ayda bir olurdu ),tüylenme ( görebildiğin her yerde rahatsız olunacak derecede tüy olur.kollarında parmaklarında yüzünde,ayak parmaklarında,sırtında,göbeğinde,kalçanda,.....) ,çabuk kilo alıp - verme '' belirtileri olsaydı pko sendorumu hastasıydın evet.
bence gönlünü ferah tut pko diilsinsir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…