• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik overım ve bebek özlemım :(

lolita555

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
7.525
5.469
198
Selam kizlar.yasim 26.ben pkoyum.ilacsiz regl olmam bi mucize bana gore.6 ay regl olmadigimi bilirim.kizligimdan beri benimle pko;(evlendim we sanki hemen olcakmis gbi korunduk birde.kendimi cok sucluyorum.zaten sorunlusun ne diye korunursun;/nyse 1 sene yasmin kullandim tikir tikir adet oldum.gectigimiz subat ayinda braktim yasmini tam 3 ay gene yok regl.hemen doktor yolunu tuttuk tabi.malum sonuc pko.klomenle deniyelim dedi doktor sabah aksam ictim birde inofolic toZ ile 16mm yumurtam oldu 1 tane.dogal denendi olmadi regl oldum.dozu yukselttik klomenin bukez hic yanit yok.sora gonalfe gcelim dedi doktorum ok dedik asilama yaptik nasip olmadi.yeni bi doktora bsladim bakti hemen hsg istiorum dedi cekildim cok sukur tupler acik.ve 2.asilama icin start verdik ama regl hanim hala gelmedi..50 küsur gun oldu hala yok.tarlusal vakti geldi gecti bile.maddi imkansiZ oldugu icin icmedim aslinda acikcasi.bukez ignem puregon ve prengly catlatma ignesi.900 unite vurulucam.nerde bebek gorsem icime kor dusuyo sanki;(Rabbim diorum sen ol de Yarabbim.benim gbi sana dua eden kullarinin dularini kabul et diorum.inanin siz bu yaziyi okurken hepinize dua ediorum hergece..benim gibi olan asilamayla hamile kalanlar bana umut olun nolurrrrrr:KK43:((

merhaba canim senle ayni problemleri yasiyoruz hemen hemen. bende ilaci birakinca 6 ay adet olmuyordum. asilama icin doktora gittik ilaclara ragmen yumurtlamar olusmuyordu igne takviyeleri yapildi baska takviye ilaclar verildi 3 defa denedik asilamayi ama hic biri tutmadi. son asilamamdan sonra sogan kurune basladim bir umut ama yine adet gormedim. bu arada ari sutune de basladim tabi. hergun yumurtlama testi yaptim evde ama hep negatif cikti 14 subattan sonra test yapmayi biraktim ve 24u 25 e baglayan gece iliski sirasinda cok agrim oldu. sabah test yapayim dedim unuttum. ikindi vakti idrarimi 4 saat kadar tuttum test yaptim cift cizgiydi cok sasirdim. hemen baska bi marka testle tekrar yaptim aman Allahim o da pozitif. 3 gundur denemeler devam. bence sende hemen sogan kurune basla. cok iyi anliyorum seni. ben son asilamadan sonra depresyona girdim cok agladim eve kapandim. ama baktim olmuyor hemen spora yazildim kafam dagilsin diye. uzulen her kadinin yaptigi gibi saclarimi kestirdim hep kendimle ilgilendim unuttum sorunumu onun da faydasi oldu sanirim. uzulme zamani gelince bebislerimiz bizi bulacak. hem doktorlar pkolu hastalarin hamile kalmasi daha kolay diyor sende umidini kesme kendini oyalayacak biseyler bul

Cnm Allah razi olsun derdime ortak oldun.ben sogan suyu ictim hemde 3 ay.ilk iki ay adetimi gtirdi ama 3.ay gene yok.ne bilim sanirim ise yaramadi.sen ne kadar ictin peki sogan suyunu?gunde kac kere ve acmi tokmu?aynen canim pkolularin sansi cok ama biraz sabir istiyor iste:( unutamiorum ki girdigim her ortamda bebek soruluyor.artik nerdeyse gorusmek istemicem kmseyle:(son 1 senedir istioruz biz.ben 3 bucuk yillik evliyim.ari sutunu nerden aldin peki cnm?nekadar kullandin birde?cok cok tebrik ederim seni Rabbim daim etsin.nekadarlik bebisin?

Cnm Allah razi olsun derdime ortak oldun.ben sogan suyu ictim hemde 3 ay.ilk iki ay adetimi gtirdi ama 3.ay gene yok.ne bilim sanirim ise yaramadi.sen ne kadar ictin peki sogan suyunu?gunde kac kere ve acmi tokmu?aynen canim pkolularin sansi cok ama biraz sabir istiyor iste:KK43: unutamiorum ki girdigim her ortamda bebek soruluyor.artik nerdeyse gorusmek istemicem kmseyle:KK43:son 1 senedir istioruz biz.ben 3 bucuk yillik evliyim.ari sutunu nerden aldin peki cnm?nekadar kullandin birde?cok cok tebrik ederim seni Rabbim daim etsin.nekadarlik bebisin?
Canım pco da düşündükçe regl daha da şaşırıyo biraz kafa dağıtmak gerekiyor sanırım. Bende ilk pco yu öğrendiğimde delirmiştim resmen. Burada pcoyla ilgiki tüm sayfaları ezberledim. O ay adetim gelmedi. Sonra düşünmedim hiç uzak durdum pco yla ilgili herşeyden kendiliğinden geldi. Birazcık akışına bırakmak en iyisi..

Canım pco da düşündükçe regl daha da şaşırıyo biraz kafa dağıtmak gerekiyor sanırım. Bende ilk pco yu öğrendiğimde delirmiştim resmen. Burada pcoyla ilgiki tüm sayfaları ezberledim. O ay adetim gelmedi. Sonra düşünmedim hiç uzak durdum pco yla ilgili herşeyden kendiliğinden geldi. Birazcık akışına bırakmak en iyisi..

Ne guzel cnm.peki senindemi adetlerin ilacla geliodu?benim gbi?akisina bi braksam gelir belkide heryerde bebek war ve hangi ortama girsem yokmu diolar.okadar gucume gidio ki;(

Ne guzel cnm.peki senindemi adetlerin ilacla geliodu?benim gbi?akisina bi braksam gelir belkide heryerde bebek war ve hangi ortama girsem yokmu diolar.okadar gucume gidio ki;(
Aynı şey benim çevremde de var bebiş görünce içim cız ediyor ama napalım bizim imtihanımız da bu. Allahım bunu layık görmüş. Benden sonra evlenen kuzenimin hamile haberini aldım dün. Sevindim ama ne bileyim ben de onun yerinden olmayı çok isterdim. Rabbim bize de nasip edicek inşallah ama zamanı var demekki. Benim adetim geliyo ama hep 5-6 gün sarkıyo. Doktor gebe kalmana engel olacak kadar ileri değil pco n dedi ama stres oldum çok ve bu stres bebişin gelmesine engel oluyor haliyle. Kaç aydır korunmuyorsunuz tatlım siz ?

Cnm Allah razi olsun derdime ortak oldun.ben sogan suyu ictim hemde 3 ay.ilk iki ay adetimi gtirdi ama 3.ay gene yok.ne bilim sanirim ise yaramadi.sen ne kadar ictin peki sogan suyunu?gunde kac kere ve acmi tokmu?aynen canim pkolularin sansi cok ama biraz sabir istiyor iste:KK43: unutamiorum ki girdigim her ortamda bebek soruluyor.artik nerdeyse gorusmek istemicem kmseyle:KK43:son 1 senedir istioruz biz.ben 3 bucuk yillik evliyim.ari sutunu nerden aldin peki cnm?nekadar kullandin birde?cok cok tebrik ederim seni Rabbim daim etsin.nekadarlik bebisin?
Canim ben sogan kurunu bir kere denddim sabah ve aksam ac karnina iciyordum. Ama adetim gelmedi cok korktum acaba kist mi olustu diye cunku kimisinde kist yapmis sogan kuru okuduklarima gore. Ama adet olmam gereken haftadan 4 5 gun sonra yumirtladigimi gordum bu beni cok sevindirdi. Allah soyletti sana herhalde ama daha benim bebisim yok ugrasiyiruz bizde. Malum yumurtlamayi gorduk persembe gunu arisutune gelince canim ben yurtdisinda yasiyorum bi tanidigimiz bize dogal buldu aldi. Ama internette arastirmistim turkiyede egricayir diye bir marka var onu cok onermislerdi bana. Ama yurtdisina gondermedikleri icin alamadim burdan buldum. Sende o markaya bakabilirsin. Biraz pahali birsey ama zaten nohut tanesi kadar yiyosun o yuzden cabuk bitmez. Sabahlari ac karnina tadi biraz aci ama mecbur. Bu arada ben aciligini alsin diye bi de yumurtaya faydali diye hemen bi tanede kuru incir yiyorum arkasindan. Cok kafana takma milletin soylediklerini ben artik soranlara henuz kendimi hszir hissetmiyorum zamani gelince Allah nasip eder olur diyorum konuyu kapatiyorum. Baskalarinin hamilelik dogum haberlerini alinca uzulmuyomuyum uzuluyorum neden ben degilim diye. Ama dedigim gibi zamani gelince olacak insallah biz biraz fazla zorluyoruz ondan uzuluyoruz.

Aynı şey benim çevremde de var bebiş görünce içim cız ediyor ama napalım bizim imtihanımız da bu. Allahım bunu layık görmüş. Benden sonra evlenen kuzenimin hamile haberini aldım dün. Sevindim ama ne bileyim ben de onun yerinden olmayı çok isterdim. Rabbim bize de nasip edicek inşallah ama zamanı var demekki. Benim adetim geliyo ama hep 5-6 gün sarkıyo. Doktor gebe kalmana engel olacak kadar ileri değil pco n dedi ama stres oldum çok ve bu stres bebişin gelmesine engel oluyor haliyle. Kaç aydır korunmuyorsunuz tatlım siz ?

Senin gene geliomus cnm ben ilac icmesem gelmio hic:(evet bizim imtihanimizda bu.Rabbimden gelen herseye sukurler olsun napalim.elbet bigun nasib eder bizede.benden sonra evlenenler 1.yi buyuttu 2.yi dusunuo:(1senedir korunmuoz cnm biz

Canim ben sogan kurunu bir kere denddim sabah ve aksam ac karnina iciyordum. Ama adetim gelmedi cok korktum acaba kist mi olustu diye cunku kimisinde kist yapmis sogan kuru okuduklarima gore. Ama adet olmam gereken haftadan 4 5 gun sonra yumirtladigimi gordum bu beni cok sevindirdi. Allah soyletti sana herhalde ama daha benim bebisim yok ugrasiyiruz bizde. Malum yumurtlamayi gorduk persembe gunu arisutune gelince canim ben yurtdisinda yasiyorum bi tanidigimiz bize dogal buldu aldi. Ama internette arastirmistim turkiyede egricayir diye bir marka var onu cok onermislerdi bana. Ama yurtdisina gondermedikleri icin alamadim burdan buldum. Sende o markaya bakabilirsin. Biraz pahali birsey ama zaten nohut tanesi kadar yiyosun o yuzden cabuk bitmez. Sabahlari ac karnina tadi biraz aci ama mecbur. Bu arada ben aciligini alsin diye bi de yumurtaya faydali diye hemen bi tanede kuru incir yiyorum arkasindan. Cok kafana takma milletin soylediklerini ben artik soranlara henuz kendimi hszir hissetmiyorum zamani gelince Allah nasip eder olur diyorum konuyu kapatiyorum. Baskalarinin hamilelik dogum haberlerini alinca uzulmuyomuyum uzuluyorum neden ben degilim diye. Ama dedigim gibi zamani gelince olacak insallah biz biraz fazla zorluyoruz ondan uzuluyoruz.

Aynen cnm Rabbim vaktini bilir elbet.bakayim cnm dedigin markaya ben hemen.

Aynen cnm Rabbim vaktini bilir elbet.bakayim cnm dedigin markaya ben hemen.
Ben sırf bu yüzden evlenmek bile istemiyorum erkek arkadaşıma pcoluyum desem açar araştırır bi bakcak kıllanma testesteron artisi kendimi kötü hissediyorum bunları düşündükçe :(

Ben sırf bu yüzden evlenmek bile istemiyorum erkek arkadaşıma pcoluyum desem açar araştırır bi bakcak kıllanma testesteron artisi kendimi kötü hissediyorum bunları düşündükçe :KK43:

Kac yasindasin cnm sen.uzulme hemen.reglin kendi gelmio mu?

Kac yasindasin cnm sen.uzulme hemen.reglin kendi gelmio mu?
21 yaşındayım daha 18 yasında teşhis konmuştu bi devlet hastanesinde 2 olmamıştır sonra Dr gittim o günden beride yasmin kullaniyirum ama o kadar iğrenç bi Dr du ki bana direk senin ilerde bebeğin olmaz asilancaksin falan demişti hiç böyle denir mi o yaştaki insana aylarca ağladım ama alıştım artık erkek arkadasiminda bir çocuk sevgisi var ki benim çocuğum olmayacaksa gitsin başkasıyla olsun diye dusunuyorum :(

21 yaşındayım daha 18 yasında teşhis konmuştu bi devlet hastanesinde 2 olmamıştır sonra Dr gittim o günden beride yasmin kullaniyirum ama o kadar iğrenç bi Dr du ki bana direk senin ilerde bebeğin olmaz asilancaksin falan demişti hiç böyle denir mi o yaştaki insana aylarca ağladım ama alıştım artık erkek arkadasiminda bir çocuk sevgisi var ki benim çocuğum olmayacaksa gitsin başkasıyla olsun diye dusunuyorum :KK43:
canim ayni sey benimde basima geldi 19 yasinda bana teshis kondu hic adet olmuyordum yani 6 ayda bir ve cok az geliyodu iki sene adet olmadigimi bilirim ben. rapor verdi diane kullandim bir kac sene ilaci ictikce oluyordum. hatta biraktigimda da bir ay kendiliginden geliyodu sonra tik yok. yasmine gectim o da ayni oldu. evlendim suan. 3 defa asilama denedik o da tutmadi. cok uzuluyorum tek duam esimi mutlu etmek onu baba yapmak. bazen korkuyorum esim ayrilalim ben cocuk istiyorum der diye ama sagolsun cok anlayisli evlatsizlik kaderimse baskasiylada evlensem Allah vermez diyor. ben kaderime ragziyim sen uzme canini olacak insaallah diyip beni avutuyor sagolsun. Allah sana da seni anlayacak bir es nasip etsin canim ama bence birak o ilaclari. benim bi arkadasim hic dogum kontrol hapi almamisti pcolu olmasina ragmen kiz evlendi bir kac ay sonra hamile kaldi. ben dogum kontrol hapi kullandim 2 yildir hala cocuk yok. rahmi tembellestiriyor o ilaclar dogal yollar arastir kendine canim kilo problemin varsa kilo ver yoksa beslenme sekline dikkat et bol proteinli beslenmen gerekiyor. sogan kurunu dene ama o ilaclari icme bence

Kizzzlaaaarrr Allah'ima sonsuz hesapsiz sukurler olsun ki HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Rabbim isteyen bekleyen hasretini ceken herkese tez vakitte nasip etsin...Rabbim nasip etti yuzumuze bakti ins devamida gelir saglikli hayirli evlat olur ins...2asilamanin ardindan Rabbim tup bebegi ve kaan beyi vesile eyledi...3senelik hasretimiz sona erdi...hic hayal bile edemezdjm buraya HAMİLEYİMMMM yazicami..Rabbim nasip etti insta devamida nasip olur Allah'imin izniylee...Rabbim cumle isteyene tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin insAllah....:dua::dua::dua:

Back
X