Bende tuylenme olmustu ama 4 aya kadar dokuldu geri tuyler. Korkma bukadar. Maymuna donmezsin
aşk olsun yaa neden bu kadar şey yaptın anlamadım... sen hangi ilacı kullanmıştın
Kızlar selam..3- 4 aydır bitmek bilmeyen akıntılarım ve bu ay kahverengi gelen akıntılarım yüzünden doktora gittim ve Polikistik Over dedi. Adet düzensizliğim yok ama çok fazla sancım oluyor her ay hem de.
Doktor dedi ki doğum kontrol hapı yazıcam ama bunu en az 2 sene boyunca kullanman gerek dedi.Tüylenmeyi de engellermis ama ben 2 senenin fazla oldugunu soyledim o da bana lnofic diye bi ilac verdi bunu kullan dedı bu ilacı kullanan var mı aranızda?
Adet ağrılarım içinse agnucaston verdi 3ay sürekli kullanacakmışım.
Kızlar en cok korktugum ise tuylenme sorunu doktor tuylenmelerın artacak dedi(( Lütfen ne yapmalıyım doğum kontrol hapı kullanmazsam tüylenmem olur mu ? yoksa bu lnofic de doğum kontrol hapının yerını tutar mı kızlar olur bana yardımcı olun doktor yoğundu bu kadar detay soramadım eczanede kadın d.kontrol hapı tüylenmeyi engeller dedi ama ben onu değil lnofici kullanıcam bu da etkili olur mu lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız
cevap bekliyorum inş yardımcı olursunBen polikistik over değilim ama üniversite yıllarımda kist vardı.
Şu aktarlarda satılan kedi hindi, nöbet şekeri, fındık karışımını kullandım geçti.
Aradan yıllar geçti bu sene tekrar baş gösterdi, geçen hafta aldım tekrar.
Bakalım yine faydası olacak mı..
Ben polikistik over değilim ama üniversite yıllarımda kist vardı.
Şu aktarlarda satılan kedi hindi, nöbet şekeri, fındık karışımını kullandım geçti.
Aradan yıllar geçti bu sene tekrar baş gösterdi, geçen hafta aldım tekrar.
Bakalım yine faydası olacak mı..
O karışımı bilmiyorum, bildiğimiz fındık bu. Her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı olarak alınıyor. Ben kalkar kalkmaz alıp sonra kahvaltı yapıyordum, çay demle sofrayı kur derken bi 15-20 dakika geçiyordu yani. Tadı güzel zaten öyle mide bulandırıcı bir şey değil.Koalina, bu karışımı ne sıklıkta kullanmak gerekiyor? Bu karışımında bir de "kedi hindi, mezeke sakızı ve nöbet şekeri olanını duydum. Fındık dediğin bildiğimiz fındık mı? Biraz bilgi verirsen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?