polikistik over kendiliğinden yok olur mu?

poppysmic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
6
4
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,bundan bir kaç yıl önce jınekologa gidip polikistik overım oldugunu ogrenmiştim.2 ay önce bazı şikayetlerim(özellikle kıllanma) arttığı için tekrar bir doktora gıttım.Ultrasonda kist tespit etti,benden kabarık bir hormon testi istedi.Testestoron değeri 4.00 çıktı normali en fazla 3.10 oluyor.Sadece testesteron için tekrar bir test istedi,yaptırdım 1 ay sonra, bu sefer değeri 2.00 çıktı.Bugün test sonucumla gittim doktora yeniden ultrasona girdim kistin kaybolmuş dedi.Yıllardır kaybolmayan kistim 1 ayda nasıl kaybolmuş olabilir?Yani doktora güveniyorum tabi ama,şaşırdım.Fikri olan var mı acaba bu konuyla ilgili ?

Bende polikistik overim bildigim kadariyla bu oyle oteki kistler gibi bisey deil bi hastalik yani gecmis gorunsede tekrar gorunur yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kizlar pcosluyum yaklasik 5 aydir ve 1 aydir idrari mi yapamiyorum. Cok su iciyorum ama atamiyorum disari bu beni korjutmaya basladi. Pcosla alakali biseymi sizce bilgisi olan varmii

Son düzenleme:
arkadaşlar benim on yıldır boynumda küçük bir yerde ve çenemde tüy var, ben normal zannediyordum burda bir arkadaş hormonal bozukluk veya polikistik over olabilir dedi, eğer öyleyse 10 yıldır mı var bu bende.

bunun için gitmedim hiç doktora daha önce, zayıf olduğum için gitmiştim, tiroidime bakılmıştı sadece ve normal çıktı, adet düzensizliğim yok, cildim yağlıır bir de.

bunun için gitmedim hiç doktora daha önce, zayıf olduğum için gitmiştim, tiroidime bakılmıştı sadece ve normal çıktı, adet düzensizliğim yok, cildim yağlıır bir de.

En iyisi bi hormon tahlili yaptir arkadasim. Pcos ultrason da da izleniz. Kadim doğum uzmani yardimci olabilir

evet yaptıracağım, ilk önce hormon testini yaptırır sonra ona göre ultrason çeker dimi doktor

Ultrasonla karından bakılıyormuş sadece dimi, alt kısma inmez

bekarlara alttan mı bakar? ben bekarım, sadece karından bakılıyor demişlerdi.

:) çok teşekkür ederim, benim için dua edin. önemli bir şey çıkmaz inşallah.

hormon testinin adetin 3.günü yapılması gerekiyor diye yazmış forumdaki arkadaşlar, o yüzden mayısın ilk haftasında bir gün gideceğim artık hangi güne denk gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…