• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Over :( Kızlar Allah aşkına bakın

koalina bu kedi hindi ile kedi otu aynı şey mi ben manisada oturuyorum fakat bütün aktarlari gezdim kedi hindi diye bisey yok dediler böyle bi karışımı bilmiyorlarmış bendede rahim yarası var ve benim acil kullanmam lazim sen kedi hindi diyerek mi aldin? ölçüydü falan var mi

Merhaba, "kedi hindi"yi ben de bulamadım. İnternette de hakkında bir şey yazmıyor. Acaba bunun başka bir adı var mı?

Piko var ise mutlaka karatay dietini yani protein agırlıklı karbonhidrat eksikli diet yapın, spor yapmayın asla bedeni çok yormayın sadece hafif yürüyün çünkü sporla testesteron hormonunu azdırırsınız, kabuk tarçınlı su için, çay ve kahveyi azaltın, ben glukofen ve diana500 ile geçici olarak kurtulmuştum , hiç bir ilaç tavsiyem kadar işe yaramadı, gebe de kalabildim.

koalina bu kedi hindi ile kedi otu aynı şey mi ben manisada oturuyorum fakat bütün aktarlari gezdim kedi hindi diye bisey yok dediler böyle bi karışımı bilmiyorlarmış bendede rahim yarası var ve benim acil kullanmam lazim sen kedi hindi diyerek mi aldin? ölçüydü falan var mi
Kedi hindi küçük kare şeklinde olur. Bilmeyen aktar yok kedi otudur o diyebilir ki kedi otu tamamen depresyona sakinleştirmeye yarayan bitkidir. Aman ha ikisini karıştırmayın. Benim dedem aktar olduğu için kedi hindiyi nöbet şekeriyle karıştırıp ağız yaralarını iyileştirirdi. Şimdiye kadar sivasta bulabildim.

Merhaba, "kedi hindi"yi ben de bulamadım. İnternette de hakkında bir şey yazmıyor. Acaba bunun başka bir adı var mı?
Kedi hindi budur. Küp şeker gibidir. Bulması giderek zorlaşıyor bunu. Tanesi sanırım 3 lira civarındaydı en son. Bildiğim kadarıyla zaten 1 adet kullanıyorlar. Yazdığım gibi sakın kedi otu ile bunu benzetmeyin ikisi de tamamen farklı bitkiler herkes bilmiyor malesef

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    53,8 KB · Görüntüleme: 95
merhaba bayanlar.
bu pco yüzünden hayatım boyunca hep düğünlerde bayramlarda tataillerde okul hayatımda tedirgin ve kötü zamanlar geçirdim düzensiz regl ve bol sancı dan başka bi belirtisi yoktu bende bekardım o vakitler bi doktor önerdiler gittim bana raporlu doğum kontrol hapı verdi ve eğer ileride bebek sahbi olmak istiyorsan muhakkak kullanmalısın ki düzene girsin hormanların be regl in dedi o doktoru dinledim ve 3 yıl kadar yasmin kullandım ...
evlenme kararı vermiştik eşim ile ona da bu rahatsızlığımdan bahsettim bebek sahibi olmakta güçlük çekebileceğimi anlattım oda birlikte üstesinden geliriz takma kafana sen ne gerekiyor ise yap ilaç sa ilaç tedavi ise tedavi dedi 1,5 yıl kadar da velendikten sonra kullnadım yasmini korunma ve düzen sağlama amaçlı çünki o ilaç hayatıma girdikten sonra ne sancı ne düzensizlik yaşadım ....
sonra artık bebek sahibi olalalım dediğimiz zaman yasmini bıraktım ve o ay gebe kaldım düşük yaptım
ardından ilacı kullanmadım doktor hemen gebe klama şansın yüksek 1 yıl dene dedi ama regl düzensiz dememe rağmen biş olmaz dedi maalesef bende saflığımdan 1 yıl bekledim olmadı sonra başka bi dr gittim bana bi dizi tedavi uyguladı rahim filmi çekildim falan filan derken 4 yılı devirdim tedavi olurken kendimi bıraktım neredeyse 20 kilo aldım moralim alt üst bebek sahibi olamamanın verdiği sıkıntı falan derken 1 aşılama yapıldı tutmadı 2. de umutsuzca yaptırdık ve gebe kaldım . bir oğlum oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği kimselerin kucağını boş koymasın dermansız dert vermesin kimseye
oğlum 1 yaşına geldğinde ben neredyese 90 kilo idim. dukan diyetini araştırdım kitabınu okudum derkan ya allah dedim ve başladım doğumun üzerinden 14 ay geçmişti ve ben hiç regl olmamaıştım dukan diyetine başladım ve 7. gün regl oldum şaşırdım derken tam 29 gün sonra 2. regl derken 29-30 gün aralıklarla ben regl olmaya başladım ilk defa ilaçsız desteksiz bu arada dukan diyetine de sadık kalıp 2 ayda neredeyse 17 kilo vermiştim
neyse çok uzattım diyet sayesinde regl im hiç olmadığı kadar düzenine sadıktı. geçen mayıs ayınca reglim ilk kez şaştı ramazan ayı idi oruç tuttuğum için diyetin dışına çıktığımdan diye düşünüyordum sonra rahatsızlandım doktora gittim şok şok 7 haftalık gebe idim. şuanda doğuma az kaldı dukan sayeinde 90 kilodan 65 kiloya düştüm ve tedavisiz bir bebek daha oldu ve pco dan kurtuldum sayılır. protein ağırlıklı beslenmek pco nun düşmanı imiş onu dA BÖYLELİKLE ÖĞRENMİŞ BULUNDUM. szilerde protein ağırlıklı beslenerek hastalığı kontrol altına alabilirsiniz. başınızı şişirdim ama benim için mucize olan bu olayı bütün çaresiz pco luların bilmesini istedim .

Kedi hindi budur. Küp şeker gibidir. Bulması giderek zorlaşıyor bunu. Tanesi sanırım 3 lira civarındaydı en son. Bildiğim kadarıyla zaten 1 adet kullanıyorlar. Yazdığım gibi sakın kedi otu ile bunu benzetmeyin ikisi de tamamen farklı bitkiler herkes bilmiyor malesef
Teşekkür ederim. Bu fotoğrafı siz cektiyseniz posetin icinden cikarip 1-2 adet hslonde çekebilir misiniz? Buradaki aktarlara gösterebilmek için...

Teşekkür ederim. Bu fotoğrafı siz cektiyseniz posetin icinden cikarip 1-2 adet hslonde çekebilir misiniz? Buradaki aktarlara gösterebilmek için...
Malesef aktardan alırken çekmiştim o resmi. Nöbet şekeri, çiğ fındık ve kedi hindi karışımı yaptırmıştım ağız yarası için.

Back
X