Polikistik over ile hamile kaldım

brunette zilan

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2020
13
19
18
31
Slm kızlar 2 yıllık evliyim ve bnde bekarken polikistik over olduğunu öğrendim ve hamileliği etkiler dediler çocuğun olmaz dediler evlendim ve sadece bir kez doktora gitşm zayıflaman lazım dedi kilo etkiliyor dedi ama zayıflayamdım boğazımı tutamadım malsef kilo çok etkiliyo yaklaşık 2 ay önce eşimle tedaviye başlama kararı aldık ve tam tedavi gidecekken hamile olduğumu ögrendim 108 kiloyla hamile kaldım demek istedğim şu kızlar hiç bir zaman umudumu yitirmedim hep mutlaka zamanı vardır dedim sabır ettim ve hiç umadgm bi anda mucize oldu benim için şuan 2 aylık hamileyim hiç bir zaman olmaz demeyin herşeyin bi zamanı var güzel şeyler sabır zaman ister umarım yazdıklarım biraz olsun içinizi rahatlatır rabim isteyen herkese nasip ettsin inşallah

Yaaa ne güzel maşallah maşallah sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah darısı başımıza

Tebrik ederim, herhangi bir şey yaptınız mı?
Hayır canm herhangi bişi yapmadım zamanı vardı belki de

Bende evlendikten 4 ay sonra polikistik over olduğunu öğrendim doktor kilo vermeni söyledi ve kilo veremedim evlendikten bi sene sonra korunmayı bıraktık nedense hemen olacağını düşünüyordum ama olmadı adetlerim aşırı düzensizleşince kilo vermek için diyetistene gittim 13 kilo verdim ve vermem gereken 17 kilo daha var adetlerim hala düzelmedi yine geciktim ama zaten hep geciktiğim için hamile olduğumu zannetmiyorum Ben biraz kaderci düşünmeye başladım ne zaman nasipse o zaman oluyor heralde ama ben bir an önce bebeğim olsun istiyorum

İnşllah canım benim inşallah olurr hemen o sevinci sende yaşarsın vallahi ben bogazımı kısamadım kilo veremedim bende evlendkten snra adetlerim gecikti hep düzensizdi sadece şunu söyliyim kafana takma sters yapma bnde hep taktımm kafaya bu ayda olmadı dye üzüldüm hep ama hamile kaldgm ayy düğün için memelekete gittim düşün gezmek derken düşünmeye fırsatım olmadı kafaya hiç takmadım işte hiç sters yapma en kısa zamanda rabbim sanada verir inşallah

Amin inşallah bnm 1 kızım var 1 de düşük yaptım çocuk istiyorum ddm Dr bna yumurta tembelliği var dedi ben anlamadım öyle bişey olsa nasıl çocugum oldu ki

Benim aşırı kilom yok 67 kiloyum 160 boy Dr bana yumurta tembelliği için 3 kilo ver dedi veremiyorum başka çözüm olmalı

Amin inşallah bnm 1 kızım var 1 de düşük yaptım çocuk istiyorum ddm Dr bna yumurta tembelliği var dedi ben anlamadım öyle bişey olsa nasıl çocugum oldu ki
Hımmmm sadece bir doktor üzerinde durma canım başka doktorlar ne diyo ha bide soğan kürü kullandn mı hiç içsene 15 gn boyunca sabah akşam aç karnınla

Benim aşırı kilom yok 67 kiloyum 160 boy Dr bana yumurta tembelliği için 3 kilo ver dedi veremiyorum başka çözüm olmalı
3 kilo kolay aslıda canm ama inan bn düşünden snra daha çok kilo aldım ve şuan resmen 108 kilo dayım ve hamile kaldım bu kiloyla zor ama oldu yeterki ster yapma stersden de kilo verilmyorr

Bence iyi bir diyetisyene gitsen hemen verirsin çünkü bende hiç kilo veremiyordum diyetisyene gittiğimden beri her hafta iyi sonuçlar alıyorum sende dene istersen

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım bende bir ay sonra ailemin yanına gideceğim umarım biraz kafa dağıtırım ve takmamayı öğrenirim belki o zaman şansım olur Senin için çok sevindim

Tmm ama benim kilom yok normal yani 67 kilo 160 boy idael gözle kilolu bile değilm
Tmm ama benim kilom yok normal yani 67 kilo 160 boy idael gözle kilolu bile değilm
Doktorlar pkosta hamile kalmak için en ideal kiloda olmamızı söylüyorlar benim doktorumda ideal kilonda olmalısın demişti bende 160 boydayım idealim 52-60 arası o kiloya düşmeye çalışıyorum hatta Diyetisyen merve bilge atalay da pkosluymuş youtube da bununla ilgili videosu bile var bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…