Polikistik over için Yasmin kullanan var mı?

Truman Show

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
5.413
21.773
348
Hanımlar benim adetlerim düzenliydi. 30 güne bir olurdum hep. Sivilce, ciddi bir saç dökülmesi ve tüylenme sorunum var. Polikistik over teşhisiyle Yasmin'e başladım. Adetin ilk günü başladım ve bu gün 11. Hapımı içtim ama yüzümde 5 6 gündür kocaman kistik sivilceler çıkmaya başladı, ayrıca en fazla 7 gün süren adetim hala lekelenme şeklinde de olsa devam ediyor ve göğüslerimdeki hassasiyet geçmek yerine daha fazla arttı.

Haftaya doktora gidicem gerçi doktor 6 ay sonra gel demişti ama.

Bu şekilde yan etki görenleriniz oldu mu ?

Dun gece el ve ayaklarimdaki uyusma artinca bu gun solugu doktorda aldim. Benim icin dogum kontrol hapi kullanmak yok artik.

Haptan dolayı mı şişmiş? Peki kist için ne yapacaksınız? Merak ettim
Soğan kürü falan deneyin bi forumda bir sürü tarif var civan perçemi falan .
Ben hepsini denedim de işe yaramadığı için yasmin kullanıyorum ve bir problemim yok.

Evet hapin yan etkisi recetede yaziyor zaten damarlari daraltacagi falan. Doktor "Bir ay ara verelim sonra baska dogum kontrol hapi deneyebiliriz." dedi ama Yasmin bile yeni nesil haplardandi zaten. Hapi birakinca uyusmalarim damarlarimdaki cekilme hissi 2-3 gun sonra gecti. Benim tek sorunum testesteron yuksekligi o da ust sinirdan biraz yuksek lazere randevu aldim tuylerim icin sivilceler icin cildiyeye gidiyorum sonuc almaya basladim. Zaten doktor "Bu bir hastalıktan ote sendrom ilaclarla etkilerini baskilamaya calisiriz kesin ortadan kaldiramayiz." dedi. Su an kendi haline biraktim sukur adetlerim duzenli bu haplardan da cok ama cok korktum. Dediginiz yontemleri denemedim ama lazerden sonuc alamazsam mecbur denerim.

Yoo yanlış ifade ettim.
Ben adet düzensizliği için kürlere bakın dedim. Zaten düzene girenlerin kist problemi ortadan kalktığı için tüylenme sorunu da kalmıyor.
Lazer en güzel çözüm :)

Yoo yanlış ifade ettim.
Ben adet düzensizliği için kürlere bakın dedim. Zaten düzene girenlerin kist problemi ortadan kalktığı için tüylenme sorunu da kalmıyor.
Lazer en güzel çözüm :)
Benim adetlerim hep duzenliydi ama kistlerim var testesteronu da onlar arttiriyor sasirtici ama adetleri duzenli olup polikistik over olan da var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…