Gebeliğe Hazırlık Polikistik Over İçin Neler Yaptınız? Nasıl Hamile Kaldınız? Tecrübelerinizi Paylaşır mısınız?🐣🐥💞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tiniminimavihanim

Nazlı Civcivlerim Zarif Hasretlerim Taçlı Kızlarım
Pro Üye
20 Aralık 2020
17.109
75.874
Merhabalar:KK36: ben 28 günde 1 regl oluyorum.Polikistikle ilgili sadece ilk zamanlar belirtiyse sancılı regl oluyorum.Onun dışında herhangi bir belirtim yok.Adet düzensizliği kilo tüylenme vs yok.

Regli döneminde yapılan hormon testi normal ama bakılan Vajinal ultrasonda polikistik olduğumu gördük.Bir süredir bebek düşünmemize rağmen olmayınca doktora başvurduk ve bu şekilde öğrendik.:olamaz:

Eşimin herhangi sorunu yok. Aşılama yaptırdım olumsuz sonuçlandı. Hep ovülayon testi kullandım.Yumurtlama çatlama hep gördüm ama yeterli kalitede değiller sanırım:KK43:

Gebelik planlayanlar hamile anneler hangi yolu izledi?. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim:KK73: Benim gibi olanlar sizleri de bekliyorum bir gün burda anne olduğumuzu da paylaştığımız günler yakındır:KK37:

En iyi cevap
Valla canım ben artık tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdim olmuyor böyle çünkü inşallah olur rabbim nasip ederim evlat sahibi olmayı
Bende canım şuan yurt dışında yaşıyorum son 1yılımız kaldı.Umut ediyorum ki inşallah kendiliğinden olsun.Eğer olmazsa hiç vakit kaybetmeden direk tüp bebek düşünürüm. İnşallah gönlümüzce olsunn♥️
Beniimm canımın içisii sistoşum😍♥️Elbet bizde bir gün anni oluyoruz teyzoş oluyoruz haberini almak hayırlısıyla nasip olurr🤲🏻❤️🥰 Hep destek hep yamacımda olduğun için teşekkür ederim kelebeğim dualarına gönülden aminnn💞
Verecez o haberi Allahın izniyle en kısa zamanda bitanem😍😍 Sistoşluk görevimiz aşkım her zaman yanındayım sen de benim her zaman her konuda her an yanımdasın :KK68: :KK68: :KK68: :KK60:

Tinininişimmm desteğe geldimmm :KK73: Allah en yakın en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin kuzucummm❣️ Güzel haberi burda hep beraber kutlayacağızzz :KK36: :KK36:
Ayzelinimde gelmişşşş😍😍😍❤️❤️ Teşekkür ederim kuzummm inşAllah güzel haberlerimizi alırız kutlamalarımı yapacaz♥️🤲🏻

Merhabalar:KK36: ben 28 günde 1 regl oluyorum.Polikistikle ilgili sadece ilk zamanlar belirtiyse sancılı regl oluyorum.Onun dışında herhangi bir belirtim yok.Adet düzensizliği kilo tüylenme vs yok.

Regli döneminde yapılan hormon testi normal ama bakılan Vajinal ultrasonda polikistik olduğumu gördük.Bir süredir bebek düşünmemize rağmen olmayınca doktora başvurduk ve bu şekilde öğrendik.:olamaz:

Eşimin herhangi sorunu yok. Aşılama yaptırdım olumsuz sonuçlandı. Hep ovülayon testi kullandım.Yumurtlama çatlama hep gördüm ama yeterli kalitede değiller sanırım:KK43:

Gebelik planlayanlar hamile anneler hangi yolu izledi?. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim:KK73: Benim gibi olanlar sizleri de bekliyorum bir gün burda anne olduğumuzu da paylaştığımız günler yakındır:KK37:
Bende pcosluyum. Kilo, adet düzensizliği, kıllanma vs vardi zaten. Biz çocuğa evliliğimizin 2 buçuk senesine doğru karar verdik. Şuan 4 yıllık evliyiz. Ocağa kadar sadece korunmadik. Ocakta ilk ovulasyon testi ile baktım onuda beceremedim 😄 Mart'ta doktora başladım. İlk 2 ay klomen denedi yanıt vermedi. Mayıs'ta ki adetimde femera ve ovitrelle vs iğnelerle yumurta büyütüp çatlattı. 2 tane folikul oluştu, eşimde bakıldı onda sorun yok. Ama olmadı. Birçok sebebi olabilir moral bozmuyoruz dedi. Ama çok yorulmuştum. Bı sonraki adetimde femera cevap vermedi. Zorlayabilirdik dozu arttırıp ama ailemi çok özlemiştim iş yoğunluğu sonrada tedaviden dolayı 1 senedir görmüyordm. Dedim bırakalım ailemin yanına gittim. Döndükten 1 hafta sonra babamı kaybettim.o psikolojiyle iki döngü daha geçti. Şimdi çok şükür iyiyim adet bekliyorum ama 5 gün geçti hala gelmedi. Tabi hemen basladim geç döllenme araştırmaya. Bakalım kısmet. Çok ümitli değilim zaten olsa diğer aylarda olduğu gibi koşa koşa kan vermeye giderdim hemen. Bu da benim hikayem 🌺

Ne kadardır deniyorsunuz?

Bende pcosluyum. Kilo, adet düzensizliği, kıllanma vs vardi zaten. Biz çocuğa evliliğimizin 2 buçuk senesine doğru karar verdik. Şuan 4 yıllık evliyiz. Ocağa kadar sadece korunmadik. Ocakta ilk ovulasyon testi ile baktım onuda beceremedim 😄 Mart'ta doktora başladım. İlk 2 ay klomen denedi yanıt vermedi. Mayıs'ta ki adetimde femera ve ovitrelle vs iğnelerle yumurta büyütüp çatlattı. 2 tane folikul oluştu, eşimde bakıldı onda sorun yok. Ama olmadı. Birçok sebebi olabilir moral bozmuyoruz dedi. Ama çok yorulmuştum. Bı sonraki adetimde femera cevap vermedi. Zorlayabilirdik dozu arttırıp ama ailemi çok özlemiştim iş yoğunluğu sonrada tedaviden dolayı 1 senedir görmüyordm. Dedim bırakalım ailemin yanına gittim. Döndükten 1 hafta sonra babamı kaybettim.o psikolojiyle iki döngü daha geçti. Şimdi çok şükür iyiyim adet bekliyorum ama 5 gün geçti hala gelmedi. Tabi hemen basladim geç döllenme araştırmaya. Bakalım kısmet. Çok ümitli değilim zaten olsa diğer aylarda olduğu gibi koşa koşa kan vermeye giderdim hemen. Bu da benim hikayem 🌺
Canım benim inşallah hikayelerimiz mutlu sonla biter.Babanızında mekanı cennet olsun inşAllah bende de yumurta oluyor ama döllenme olmuyor.Bir süre daha ovülasyonla takip edecem zaten Türkiye de değilim gittğimdede tüp bebek denerim rabbim işlerimizi kolaylaştırsın🤲🏻💚

Canım benim inşallah hikayelerimiz mutlu sonla biter.Babanızında mekanı cennet olsun inşAllah bende de yumurta oluyor ama döllenme olmuyor.Bir süre daha ovülasyonla takip edecem zaten Türkiye de değilim gittğimdede tüp bebek denerim rabbim işlerimizi kolaylaştırsın🤲🏻💚
Amin cnm. umarım yakın zamanda güzel haberler alırız 🍀

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim güzel kalpli arkadaşım❣️🌼🌸 desteğe geldim Allah'ın izni ile inşallah hamiş kalırız sonbahar ayında💫🍁🍂 topic uğurlu gelir inşallah 🤰🌼🎈🌼

Aminn aminn çokça çiçeğimmm😍😍 sonbaharı hep sevmişimdir zaten güzel günlerimizide görecez♥️:anne::anneadayı:
Ah amin inşallah kuzum benim❣️🦋 umarım güzel günler yakın 💫🌸🎈🌼 sabır ve tevekkül bize düşen Rabbim hayırlısını nasip etsinnn inşallah hepimize annelik duygusunu tattırsın beklemek zor en derinden anlayabiliyorum seni 😥

Planlı bir şekılde 1 yıl oldu diyebiliriz daha öncede denedik ama çok ovülasyona dikkat etmemiştik.Herhangi bir takviye alıyor musn canım
Glifor, d vitamini, ginosytol du sanirim pcos için ek takviye,coraspirin, tedavi sürecinde kullandığım ilaçlar tabi birde. ama 2 aydır takviyelerimi almıyorum tekrar baslicam

X