- 20 Aralık 2020
- 17.109
- 75.874
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Bende canım şuan yurt dışında yaşıyorum son 1yılımız kaldı.Umut ediyorum ki inşallah kendiliğinden olsun.Eğer olmazsa hiç vakit kaybetmeden direk tüp bebek düşünürüm. İnşallah gönlümüzce olsunnValla canım ben artık tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdim olmuyor böyle çünkü inşallah olur rabbim nasip ederim evlat sahibi olmayı
Ben de şuan başka bir yumurta kalitesi için ilaç alıyorum inofolic de duymuştumMerhaba, ben adet goremeyenlerdendim. Doktorum inofolic(yumurta kalitesini artırıyor) b,d, demir takviyesi ve diyet verdi(kilom yok) bı sayede düzenli adet gördüm 3.ayda şükür hamile kaldım
Merhabalar, amh 5.71adet düzensizliği olan bir pcosum. 2 olumsuz Aşılama ve sayısız catlatma iğnesi yumurta büyütücü igne ilac kullandım. Olmadı, pcos icin glifor kullandım yumurtalıkları baskılasın diye, ayni zamanda gynositol adında folikasit kullandim direk pcos içinmiş, ve ovulasyon testi ile takip etmeye başladım. Yani tedavi ekstra bişey yapmadim. İgne ve ilaclardan kilo almistim diyetisyen eşliğinde kilo vermeye başladım. Hepsi nisan ayinda oldu, 7 kilo verdim Mayıs'ta yumurtalama ile gebelik oldu ama haziranda kimyasal kanamam başladı, ovulasyona ve kilo vermeye devam ettim tabi glifor ve gynositol de bırakmadım. Bi 8 kilo daha verdim, kanamadan sonra 31. Gun yumurtlamayi gördüm ve gebe kaldım. Çok şükür şuan sağlıkla devam ediyor. Ben eğitim ve araştırma hastanesi ne gittigim için rahim filmi sperm testi tedavi baslama aşılama Kapanma oldu aylarca hastane kapandi karantina hastanesi oldu vs vs derken geçen yıl Eylül'de başladığım bu gebelik yolculuğum temmuzda güzel haberi almamla geçtiMerhabalarben 28 günde 1 regl oluyorum.Polikistikle ilgili sadece ilk zamanlar belirtiyse sancılı regl oluyorum.Onun dışında herhangi bir belirtim yok.Adet düzensizliği kilo tüylenme vs yok.
Regli döneminde yapılan hormon testi normal ama bakılan Vajinal ultrasonda polikistik olduğumu gördük.Bir süredir bebek düşünmemize rağmen olmayınca doktora başvurduk ve bu şekilde öğrendik.
Eşimin herhangi sorunu yok. Aşılama yaptırdım olumsuz sonuçlandı. Hep ovülayon testi kullandım.Yumurtlama çatlama hep gördüm ama yeterli kalitede değiller sanırım
Gebelik planlayanlar hamile anneler hangi yolu izledi?. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederimBenim gibi olanlar sizleri de bekliyorum bir gün burda anne olduğumuzu da paylaştığımız günler yakındır
Maşallah gözün aydınn canımm ne güzell bizlere de nasip olsunn eminim zor dönemlerden geçmişin ama mükafatını almışınnMerhabalar, amh 5.71adet düzensizliği olan bir pcosum. 2 olumsuz Aşılama ve sayısız catlatma iğnesi yumurta büyütücü igne ilac kullandım. Olmadı, pcos icin glifor kullandım yumurtalıkları baskılasın diye, ayni zamanda gynositol adında folikasit kullandim direk pcos içinmiş, ve ovulasyon testi ile takip etmeye başladım. Yani tedavi ekstra bişey yapmadim. İgne ve ilaclardan kilo almistim diyetisyen eşliğinde kilo vermeye başladım. Hepsi nisan ayinda oldu, 7 kilo verdim Mayıs'ta yumurtalama ile gebelik oldu ama haziranda kimyasal kanamam başladı, ovulasyona ve kilo vermeye devam ettim tabi glifor ve gynositol de bırakmadım. Bi 8 kilo daha verdim, kanamadan sonra 31. Gun yumurtlamayi gördüm ve gebe kaldım. Çok şükür şuan sağlıkla devam ediyor. Ben eğitim ve araştırma hastanesi ne gittigim için rahim filmi sperm testi tedavi baslama aşılama Kapanma oldu aylarca hastane kapandi karantina hastanesi oldu vs vs derken geçen yıl Eylül'de başladığım bu gebelik yolculuğum temmuzda güzel haberi almamla geçtidilerim herkese nasip olur.
Herşey gönlünce olsun kuzumMerhabalarben 28 günde 1 regl oluyorum.Polikistikle ilgili sadece ilk zamanlar belirtiyse sancılı regl oluyorum.Onun dışında herhangi bir belirtim yok.Adet düzensizliği kilo tüylenme vs yok.
Regli döneminde yapılan hormon testi normal ama bakılan Vajinal ultrasonda polikistik olduğumu gördük.Bir süredir bebek düşünmemize rağmen olmayınca doktora başvurduk ve bu şekilde öğrendik.
Eşimin herhangi sorunu yok. Aşılama yaptırdım olumsuz sonuçlandı. Hep ovülayon testi kullandım.Yumurtlama çatlama hep gördüm ama yeterli kalitede değiller sanırım
Gebelik planlayanlar hamile anneler hangi yolu izledi?. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederimBenim gibi olanlar sizleri de bekliyorum bir gün burda anne olduğumuzu da paylaştığımız günler yakındır
Ay maşallah Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsinMerhabalar, amh 5.71adet düzensizliği olan bir pcosum. 2 olumsuz Aşılama ve sayısız catlatma iğnesi yumurta büyütücü igne ilac kullandım. Olmadı, pcos icin glifor kullandım yumurtalıkları baskılasın diye, ayni zamanda gynositol adında folikasit kullandim direk pcos içinmiş, ve ovulasyon testi ile takip etmeye başladım. Yani tedavi ekstra bişey yapmadim. İgne ve ilaclardan kilo almistim diyetisyen eşliğinde kilo vermeye başladım. Hepsi nisan ayinda oldu, 7 kilo verdim Mayıs'ta yumurtalama ile gebelik oldu ama haziranda kimyasal kanamam başladı, ovulasyona ve kilo vermeye devam ettim tabi glifor ve gynositol de bırakmadım. Bi 8 kilo daha verdim, kanamadan sonra 31. Gun yumurtlamayi gördüm ve gebe kaldım. Çok şükür şuan sağlıkla devam ediyor. Ben eğitim ve araştırma hastanesi ne gittigim için rahim filmi sperm testi tedavi baslama aşılama Kapanma oldu aylarca hastane kapandi karantina hastanesi oldu vs vs derken geçen yıl Eylül'de başladığım bu gebelik yolculuğum temmuzda güzel haberi almamla geçtidilerim herkese nasip olur.
Aynen kuzum asla bırakma asla olmaz deme. OlacakMaşallah gözün aydınn canımm ne güzell bizlere de nasip olsunn eminim zor dönemlerden geçmişin ama mükafatını almışınnBende takviyelerime ve ovülasyon testlerime devam edeyiim bırakmak yok
sağol canımm beniimHerşey gönlünce olsun kuzumpko değilim 2 kez kimyalsal gebelik geçirdim herşey normal görünüyor bakalım inşallah herşey gönlümüzce olur Rabbim herkeze annelik babalık duygusunu tattırsın Aminnnn
Allah razı olsun kuzumAy maşallah Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Bazen öyle anlar geliyor ki olmuyor işte nedenn zorluyorsun diyorum ama böylesi hikayeler duyunca insana inanılmaz pozitif düşünceler geliyor sağol canımAynen kuzum asla bırakma asla olmaz deme. Olacak
Maşallah yurtdışı yaşayan baya varmışKiminn Magnisii buuu bu beniim Magniişimmçiçeğimm teşekkür ederiim.Öyle çook istiyorum ki isteyen herkesim gönlü kucağı dolsun çifter çifter versin Rabbim hayırlısıyla bize
masajlar yap Magnişim sökülsün peşine de hemen hamile olasınn aminnn
Ay kuzum bende inofolic combi kullanıyorum doktorum verdi 1.5 aydır kan kutuda hamile olduğunu öğrendim çok merak ettim mmMerhaba, ben adet goremeyenlerdendim. Doktorum inofolic(yumurta kalitesini artırıyor) b,d, demir takviyesi ve diyet verdi(kilom yok) bı sayede düzenli adet gördüm 3.ayda şükür hamile kaldım
Çok Aminnnnn kuzum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur buna inanıyorum umut açacak umutlar inanıyorumsağol canımm beniimAllah razı olsunn bir gün bizimde pozitif haberlerimizi alacağımız günlerimiz gelecek.İsteyen herkese Rabbim mutluğunu yaşatsın inşallah
Bende ovulasyon kullanıyorum takviyelerin yanında bakalım inofolic combi artı kan sulandırıcı Allah herkeze nasip etsin inşallah yaaaMaşallah gözün aydınn canımm ne güzell bizlere de nasip olsunn eminim zor dönemlerden geçmişin ama mükafatını almışınnBende takviyelerime ve ovülasyon testlerime devam edeyiim bırakmak yok
Ah bu arada soylemeyi unuttum. Her gun olmasa da sık sık coraspirin iciyordum. Kizimi sütten kestim 1 defa adet gördüm sonra bir daha görmemiş oldum. Simdi yine igneye basladim ogrenir ogrenmez. Benim kanimin sulanmaya ve kafamin rahat olmasina ihtiyacim varmis demek ki. Sunu da belirtmek isterim ki ilk olup karnimda ölen bebegime hamile kaldigim ay hic umudum yoktu çünkü esim askere gidecekti. Döndüğünde tüp bebek yapariz demistik. Esim askere gittikten 3 gun sonra hamile oldugumu öğrenmiştimYaaa ne güzel hikayeniz varmışmucizelerinizlesiniz ne mutlu size belkide öylece beklemek gerekiyor hiç birşey yapmadan çook teşekkür ederiiim
Maşallah yurtdışı yaşayan baya varmışsende magni ve benim gibi gurbetsin ah canım
Insallah guzel olurOlsun çiçeğimm kullan sen vesile olurr hiç belli olmazz sende hep duamdasın güzel Mervem az daha sabredecez sonrası çok güzel olacak
Ay kesinlikle kuzum kafaya takmamak lazım ama elde değil düşünüyoruz hep malesef kafa rahat olacak ama nerdeAh bu arada soylemeyi unuttum. Her gun olmasa da sık sık coraspirin iciyordum. Kizimi sütten kestim 1 defa adet gördüm sonra bir daha görmemiş oldum. Simdi yine igneye basladim ogrenir ogrenmez. Benim kanimin sulanmaya ve kafamin rahat olmasina ihtiyacim varmis demek ki. Sunu da belirtmek isterim ki ilk olup karnimda ölen bebegime hamile kaldigim ay hic umudum yoktu çünkü esim askere gidecekti. Döndüğünde tüp bebek yapariz demistik. Esim askere gittikten 3 gun sonra hamile oldugumu öğrenmiştimstres,beklenti,kafaya takmak hic iyi gelmiyor bebislere
Tinimini bunu dikkate alacakk canımmmAh bu arada soylemeyi unuttum. Her gun olmasa da sık sık coraspirin iciyordum. Kizimi sütten kestim 1 defa adet gördüm sonra bir daha görmemiş oldum. Simdi yine igneye basladim ogrenir ogrenmez. Benim kanimin sulanmaya ve kafamin rahat olmasina ihtiyacim varmis demek ki. Sunu da belirtmek isterim ki ilk olup karnimda ölen bebegime hamile kaldigim ay hic umudum yoktu çünkü esim askere gidecekti. Döndüğünde tüp bebek yapariz demistik. Esim askere gittikten 3 gun sonra hamile oldugumu öğrenmiştimstres,beklenti,kafaya takmak hic iyi gelmiyor bebislere
Ben Amerikadayım canımm eşimin işi sebebiyle seneye bitiyor Rabbim nasip ederseTiniminimavihanim sen neredesin kuzummmm
Ay maşallah kuzum şükürBen Amerikadayım canımm eşimin işi sebebiyle seneye bitiyor Rabbim nasip ederse