How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

polikistik over , hayal kırıklığı ve climen :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi diar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
1.131
19
358
Sakarya
bu ay hamile kalamadım yumurtalıklarım yumurta ve kistçiklerle dolu adet olamadım yumurtalıklarını kendine getirelim dedi doktor. 3 ay climen kullanacağm

Şimdi sorum şu bu climeni kullanırken (tabiiki korunmayacağım ) hamile kalınırmı Kulllanıp da hamile kalanlar ne zaman hamile kalabildiniz?

canım climeni bilmiyorum ama hemen ümitsizliğe kapılma.
ben de pko.yum.
2-3 ayda bir ancak adet olabiliyorum.
iki yumurtalığım da kistlerle dolu.
doktorumun tedavisiz çocuğum olmayacağını söylediği ay kendiliğimden hamile kaldım ve oğlum doğdu.
2. yi düşündüğümüzde de aynı şey oldu. ama düşük yaptım maalesef.
çocuğum tedavisiz olmayacağını kabullenip tedavi tarihini beklediğim, yumurtlama hesabını ve gün aşırı ilişki muhabbetini bıraktığım, her şeyi akışına bıraktığım aylarda hamile kaldım. doktorum da hayretler içinde kaldı 2 hamileliğimde de.
şuan düşük ve kürtajdan dolayı bekleme süresindeyim. inandım ki bazı şeyler kafada bitiyor. kafamıza taktığımızda ne kadar uğraşsak da olmuyor...

ne güzel allah bağışlasın çok sevindim okuyunca biraz olsun içim rahatladı eşim de öyle diyor ağladım doktordan çıktığımdan beri onu da üzdüm ama yazdıkların umut oldu tekrar tekrar okudum çok teşekkür ederim

gecmıs olsun canm bende senı merak edıyordm ınsallah en kısa zamanda hamıle kalırsın. arkadasın dedıgı cok dogru hersey kafada bıtıyor hamılelıgı dusunme bak nasıl hamıle kalıyorsn

BU climenin gebelik kategorisi x miş ne demek bu bu dönemde hamile kalırsam ne olacak

bu ay hamile kalamadım yumurtalıklarım yumurta ve kistçiklerle dolu adet olamadım yumurtalıklarını kendine getirelim dedi doktor. 3 ay climen kullanacağm

Şimdi sorum şu bu climeni kullanırken (tabiiki korunmayacağım ) hamile kalınırmı Kulllanıp da hamile kalanlar ne zaman hamile kalabildiniz?

bitanem bende pkoluyum bu ılacı kullanmadım ama kullandıklarımda korunmadım ve olmadı zaten
sen bunu bı arastır netten falan doktoruna sor en basiti
rabbım yardımcımız olsun

bitanem bende pkoluyum bu ılacı kullanmadım ama kullandıklarımda korunmadım ve olmadı zaten
sen bunu bı arastır netten falan doktoruna sor en basiti
rabbım yardımcımız olsun

amin canım amiiin
en büyük temennim annem pko mu bilmiyorum ama 6 ayda bir adet gördüğü olurmuş aama evlendiğinin senesinde abim doğmuş yani 3 ayda hamile kalmış

amin canım amiiin
en büyük temennim annem pko mu bilmiyorum ama 6 ayda bir adet gördüğü olurmuş aama evlendiğinin senesinde abim doğmuş yani 3 ayda hamile kalmış

canım benım sonrada oldu yanı 18 yasımdan buyana yaklasık 6 senedır
ama bırturlu kurtulamadım
pko olupta cok hamıle kalanlar var bıtanem stres yapmadan beklemelıyız sanırım

adet görmesek yani 2 ayda bir ya da 3 ayda bir neyse bir sakıncası var mı oluşan kistlerin? İstediği zaman gelsin adet ne olacak ki?
neden doktorlar hemen adet gördürmek için ilaç yazıyor o ilacı kullanırken hamile de kalamayacağım gebelik kategorsisi X MİŞ

şeytan diyorki bırak ilacı yap soğan kürünü ilişkiye de devam et ve dua et ne ilacı

Canlar her iki yumurtaligimda da kistler oldugunu haziran sonunda ogrendim. Artik 2 ayda bir adet oluyordum. Artik bilmemkacinci tarlusal ilaci yazdi doktor. Ama ben icmedim. 3 gunluk bir tatile gitmis ve ilaci evde unutmustum. Dondugumde tarlusal a baslamadan son bir gebelik testi yapmayim dedim. Enn umitsi oldugum andi. Dusunun 3 gun once kantesti,+ vajinal usg ile bakilmis ve gebe olmadigim kesinlesmis be ben hala umid ediyorum. İmkansiz gibi degil mi:)) ama degilmis. Ben o test ile hamile oldugumu ogrendim. Su an 11 haftalik hamileyim. Allah im isteyen herkese versin. Hic kimsenin umitsizlige kapilmasini istemem. Rabbim isterse olmazlari olduruyor. İnanmak ve dua; benim tek recetem...

Back