Merhaba kızlar ben 1 buçuk senedir evliyim.Daha yeni evliyim ama çocukları çok seviyorum ki bebeğimin de hemen olmasını istedim ama istediğim gibi olmadı bundan 3 ay önce özel hastaneye başvurdum hem adetim gelmiyordu hem de çocuğum olmuyordu neyse hala adetim oldu yumurtlama büyütmek için klomen hapını verdi doktorum yumurtam doktorun istediği gibi büyümüş 1 gün sonra çatlatma iğnesiyle yumurta catlatti ilişkiye girdik tamam tuttu dedim ama tutmamış dış gebelikmis sürekli kan verdim düzenli artış olmadı kanamayla dış gebelik kendiliğince sonlandı 3ay boyunca yılmadık usanmadik denedik ve denerken de 7 kilo verdim zayıflama cayiyla ve adetim düzenli oldu bu ay 15 gün gecikti evde test yaptım çift çizgi çıktı ama 1 hafta bekledim değerler iyice yükselsin diye dün sağlık ocağında kan testi verdim beta hcg 1374 çıktı 4 haftalık hamilemisim bugün horman testi verdim yine sağlık ocağında yarın çıkacak cuma günü de özel hastahanedeki doktoruma gitcem.Allah büyükkü dualarımızı kabul etti inşallah Bi sorun çıkmadan hamileliğim sürer ve kucağıma sagliklica bebeğimi alırım.İsteyen yıllarca uğraşan bütün herkese bu duyguyu yaşatsın.Tam ümidimi kaybettiğimde geldi.ÜMİDİNİZİ KAYBETMEYİN..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Polikistik over hastasi oldugum halde hamile kaldım
- Konu Sahibi Bahar64
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah canımCanım çok sevindim Allah bağışlasın sağlıklı rahat bir hamilelik geçirirsin İnşallah
Bende de polikistik over var doktorum bana da klomen verdi adetin 5. Günü 5 gün iç ve değerlendir o günleri dedi İnşaAllah bizede dua edin lütfen hamilelerin duaları kabul olurmuş derler. Rabbim bu evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşaAllah herşey gönlünüzce olsun.Merhaba kızlar ben 1 buçuk senedir evliyim.Daha yeni evliyim ama çocukları çok seviyorum ki bebeğimin de hemen olmasını istedim ama istediğim gibi olmadı bundan 3 ay önce özel hastaneye başvurdum hem adetim gelmiyordu hem de çocuğum olmuyordu neyse hala adetim oldu yumurtlama büyütmek için klomen hapını verdi doktorum yumurtam doktorun istediği gibi büyümüş 1 gün sonra çatlatma iğnesiyle yumurta catlatti ilişkiye girdik tamam tuttu dedim ama tutmamış dış gebelikmis sürekli kan verdim düzenli artış olmadı kanamayla dış gebelik kendiliğince sonlandı 3ay boyunca yılmadık usanmadik denedik ve denerken de 7 kilo verdim zayıflama cayiyla ve adetim düzenli oldu bu ay 15 gün gecikti evde test yaptım çift çizgi çıktı ama 1 hafta bekledim değerler iyice yükselsin diye dün sağlık ocağında kan testi verdim beta hcg 1374 çıktı 4 haftalık hamilemisim bugün horman testi verdim yine sağlık ocağında yarın çıkacak cuma günü de özel hastahanedeki doktoruma gitcem.Allah büyükkü dualarımızı kabul etti inşallah Bi sorun çıkmadan hamileliğim sürer ve kucağıma sagliklica bebeğimi alırım.İsteyen yıllarca uğraşan bütün herkese bu duyguyu yaşatsın.Tam ümidimi kaybettiğimde geldi.ÜMİDİNİZİ KAYBETMEYİN..
Allahim size de en yakın zamanda tez elden bebis verir.Allahim herkese gönlündeki güzellikleri nasip etsin.Hep duam anneliği hakkeden herkes için.Güzel haberlerini bekliyorumBende de polikistik over var doktorum bana da klomen verdi adetin 5. Günü 5 gün iç ve değerlendir o günleri dedi İnşaAllah bizede dua edin lütfen hamilelerin duaları kabul olurmuş derler. Rabbim bu evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşaAllah herşey gönlünüzce olsun.
Ağzınıza sağlık Allah razı olsun İnşaAllah isteyen herkese nasip eder Allah. Hiçbir anne babaya evlat yokluğu aratmasın Rabbim . Siz bizler için dua etmeye devam edin lütfen. Çok teşekkür ederimAllahim size de en yakın zamanda tez elden bebis verir.Allahim herkese gönlündeki güzellikleri nasip etsin.Hep duam anneliği hakkeden herkes için.Güzel haberlerini bekliyorum
- 22 Haziran 2021
- 155
- 40
- 28
- 27
Ben de dış gebelik geçirdim sağ tüpüm patladı ameliyat oldum bebekle birlikte tüpümü aldılar sol duruyo çok şükür şimdi de beta hcg çok yavaş düşüyorMerhaba kızlar ben 1 buçuk senedir evliyim.Daha yeni evliyim ama çocukları çok seviyorum ki bebeğimin de hemen olmasını istedim ama istediğim gibi olmadı bundan 3 ay önce özel hastaneye başvurdum hem adetim gelmiyordu hem de çocuğum olmuyordu neyse hala adetim oldu yumurtlama büyütmek için klomen hapını verdi doktorum yumurtam doktorun istediği gibi büyümüş 1 gün sonra çatlatma iğnesiyle yumurta catlatti ilişkiye girdik tamam tuttu dedim ama tutmamış dış gebelikmis sürekli kan verdim düzenli artış olmadı kanamayla dış gebelik kendiliğince sonlandı 3ay boyunca yılmadık usanmadik denedik ve denerken de 7 kilo verdim zayıflama cayiyla ve adetim düzenli oldu bu ay 15 gün gecikti evde test yaptım çift çizgi çıktı ama 1 hafta bekledim değerler iyice yükselsin diye dün sağlık ocağında kan testi verdim beta hcg 1374 çıktı 4 haftalık hamilemisim bugün horman testi verdim yine sağlık ocağında yarın çıkacak cuma günü de özel hastahanedeki doktoruma gitcem.Allah büyükkü dualarımızı kabul etti inşallah Bi sorun çıkmadan hamileliğim sürer ve kucağıma sagliklica bebeğimi alırım.İsteyen yıllarca uğraşan bütün herkese bu duyguyu yaşatsın.Tam ümidimi kaybettiğimde geldi.ÜMİDİNİZİ KAYBETMEYİN..
- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 133
- 38
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah, bende erken menapoz hastasıyım, kılo vermek için hangı çayı kullanıdınız acaba belkı bende kılo versem bıraz duzene gırer hormonlarımMerhaba kızlar ben 1 buçuk senedir evliyim.Daha yeni evliyim ama çocukları çok seviyorum ki bebeğimin de hemen olmasını istedim ama istediğim gibi olmadı bundan 3 ay önce özel hastaneye başvurdum hem adetim gelmiyordu hem de çocuğum olmuyordu neyse hala adetim oldu yumurtlama büyütmek için klomen hapını verdi doktorum yumurtam doktorun istediği gibi büyümüş 1 gün sonra çatlatma iğnesiyle yumurta catlatti ilişkiye girdik tamam tuttu dedim ama tutmamış dış gebelikmis sürekli kan verdim düzenli artış olmadı kanamayla dış gebelik kendiliğince sonlandı 3ay boyunca yılmadık usanmadik denedik ve denerken de 7 kilo verdim zayıflama cayiyla ve adetim düzenli oldu bu ay 15 gün gecikti evde test yaptım çift çizgi çıktı ama 1 hafta bekledim değerler iyice yükselsin diye dün sağlık ocağında kan testi verdim beta hcg 1374 çıktı 4 haftalık hamilemisim bugün horman testi verdim yine sağlık ocağında yarın çıkacak cuma günü de özel hastahanedeki doktoruma gitcem.Allah büyükkü dualarımızı kabul etti inşallah Bi sorun çıkmadan hamileliğim sürer ve kucağıma sagliklica bebeğimi alırım.İsteyen yıllarca uğraşan bütün herkese bu duyguyu yaşatsın.Tam ümidimi kaybettiğimde geldi.ÜMİDİNİZİ KAYBETMEYİN..
Instagramdan özlextea çay var onu kullandım hamile kalıp da 1 buçuk hafta sonra düşük yaptım şimdi tekrar o çaydan aldım tekrar çayla birlikte diyete girdim 3 4 ay içinde hamile kalmam yasak olduğu için bu süre içinde kilo vermem lazımÖncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah, bende erken menapoz hastasıyım, kılo vermek için hangı çayı kullanıdınız acaba belkı bende kılo versem bıraz duzene gırer hormonlarım
- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 133
- 38
Çok sağol canım bende bakayım biInstagramdan özlextea çay var onu kullandım hamile kalıp da 1 buçuk hafta sonra düşük yaptım şimdi tekrar o çaydan aldım tekrar çayla birlikte diyete girdim 3 4 ay içinde hamile kalmam yasak olduğu için bu süre içinde kilo vermem lazım
Hayırlı olsun canım öncelikle bende pko hastayım çok sıkıntı çekiyorum adetim zaten sürekli düzensiz 8 aydır deniyoruz çocuk sahibi olmak istiyoruz ama henüz olamadık. Bugün test yaptım ve böyle bir sonuç aldım. Rüyalarımda hep hamile olduğumu hatta cinsiyetini bile görüyorum. Umarım doğrudur tezt sizce pozitif mi?Merhaba kızlar ben 1 buçuk senedir evliyim.Daha yeni evliyim ama çocukları çok seviyorum ki bebeğimin de hemen olmasını istedim ama istediğim gibi olmadı bundan 3 ay önce özel hastaneye başvurdum hem adetim gelmiyordu hem de çocuğum olmuyordu neyse hala adetim oldu yumurtlama büyütmek için klomen hapını verdi doktorum yumurtam doktorun istediği gibi büyümüş 1 gün sonra çatlatma iğnesiyle yumurta catlatti ilişkiye girdik tamam tuttu dedim ama tutmamış dış gebelikmis sürekli kan verdim düzenli artış olmadı kanamayla dış gebelik kendiliğince sonlandı 3ay boyunca yılmadık usanmadik denedik ve denerken de 7 kilo verdim zayıflama cayiyla ve adetim düzenli oldu bu ay 15 gün gecikti evde test yaptım çift çizgi çıktı ama 1 hafta bekledim değerler iyice yükselsin diye dün sağlık ocağında kan testi verdim beta hcg 1374 çıktı 4 haftalık hamilemisim bugün horman testi verdim yine sağlık ocağında yarın çıkacak cuma günü de özel hastahanedeki doktoruma gitcem.Allah büyükkü dualarımızı kabul etti inşallah Bi sorun çıkmadan hamileliğim sürer ve kucağıma sagliklica bebeğimi alırım.İsteyen yıllarca uğraşan bütün herkese bu duyguyu yaşatsın.Tam ümidimi kaybettiğimde geldi.ÜMİDİNİZİ KAYBETMEYİN..
Eklentiler
Adetinden kac gün geçtiHayırlı olsun canım öncelikle bende pko hastayım çok sıkıntı çekiyorum adetim zaten sürekli düzensiz 8 aydır deniyoruz çocuk sahibi olmak istiyoruz ama henüz olamadık. Bugün test yaptım ve böyle bir sonuç aldım. Rüyalarımda hep hamile olduğumu hatta cinsiyetini bile görüyorum. Umarım doğrudur tezt sizce pozitif mi?
Bu ayın 11 inde birlikteliğim oldu ertesi günü iki gün süren bir regl benzeri durum yaşadım dün yaptığım testte böyle bir sonuç aldım ama ardından genital bölgemde çok ağrı olmaya başladı fakat regl gibi değil enfeksiyon da değil çok garip ve akıntım var 12 dinde yaşadığım adet miydi emin değilim ama kasığımda bir farklılık varAdetinden kac gün geçti
Az ise yerleşme kanaması olabilir ama bir pedi dolduracak şekilde yogunsa reglidirBu ayın 11 inde birlikteliğim oldu ertesi günü iki gün süren bir regl benzeri durum yaşadım dün yaptığım testte böyle bir sonuç aldım ama ardından genital bölgemde çok ağrı olmaya başladı fakat regl gibi değil enfeksiyon da değil çok garip ve akıntım var 12 dinde yaşadığım adet miydi emin değilim ama kasığımda bir farklılık var