Merhaba kızlar ben 1 buçuk senedir evliyim.Daha yeni evliyim ama çocukları çok seviyorum ki bebeğimin de hemen olmasını istedim ama istediğim gibi olmadı bundan 3 ay önce özel hastaneye başvurdum hem adetim gelmiyordu hem de çocuğum olmuyordu neyse hala adetim oldu yumurtlama büyütmek için klomen hapını verdi doktorum yumurtam doktorun istediği gibi büyümüş 1 gün sonra çatlatma iğnesiyle yumurta catlatti ilişkiye girdik tamam tuttu dedim ama tutmamış dış gebelikmis sürekli kan verdim düzenli artış olmadı kanamayla dış gebelik kendiliğince sonlandı 3ay boyunca yılmadık usanmadik denedik ve denerken de 7 kilo verdim zayıflama cayiyla ve adetim düzenli oldu bu ay 15 gün gecikti evde test yaptım çift çizgi çıktı ama 1 hafta bekledim değerler iyice yükselsin diye dün sağlık ocağında kan testi verdim beta hcg 1374 çıktı 4 haftalık hamilemisim bugün horman testi verdim yine sağlık ocağında yarın çıkacak cuma günü de özel hastahanedeki doktoruma gitcem.Allah büyükkü dualarımızı kabul etti inşallah Bi sorun çıkmadan hamileliğim sürer ve kucağıma sagliklica bebeğimi alırım.İsteyen yıllarca uğraşan bütün herkese bu duyguyu yaşatsın.Tam ümidimi kaybettiğimde geldi.ÜMİDİNİZİ KAYBETMEYİN..