Bu süreçte ben vicdani rahatsızlığımdan dolayı çoğu insana yardım etmeye çalışıyorum, ama en çok istediğim şeyde birinin evlat sahibi olmasına vesile olmak. Tabiki Allah’ın izniyle, özel hastanede tedavi görmeyi denediniz mi ? Bu uygulamayı pek bilmiyorum mesaj atılacak yer varsa bana mesaj atabilir misinizyok canım henüz değil, benim eşimde de sorun var bende de yumurtlama bozukluğu var. suan tedavi sürecindeyim. inşallah güzel seyler olsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Polikistik over hastasıyım doktor imkansız dedi hamile kaldım
- Konu Sahibi pinkfr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kürtaj polikistik over hamile kalmak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.916
- 548
- 36
Tepki mi ? Kürtaj olup tepkiden korkmayacağım açık açık herşeyi yazacağım nişanlıyım diye mi çekinip yalan söyleyeceğim? Mantıksız..
Peki seni istemediğin halde kürtaja zorlayan adamla nişanlı mısın hala?
Hiçbir doktor pko lu birine imkansız demez. Zor der belki. Ne zaman gittiniz doktora? Gittiğinizde aktif bir cinsel hayatınız var mıydı? Yani daha evli değilken çocuk denemesine başlamamışken doktorun böyle bir yorum yapması garip geldi. Pko da olsan bir süre denemeden bir doktorun böyle cahilce yorum yapması çok garip.
Asla değilim nişanı attık 2 gün sonrasında, ben özel hastaneye gidiyordum doktora da herşeyimi anlatıyordum 2 senedir ilişkiye giriyoruz ve 1 seneyi aşkın korunmuyorduk öyle olunca bende umudumu kesmiştim. 2020 temmuz ayında gittiğimde demişti doktor bunuPeki seni istemediğin halde kürtaja zorlayan adamla nişanlı mısın hala?
Hiçbir doktor pko lu birine imkansız demez. Zor der belki. Ne zaman gittiniz doktora? Gittiğinizde aktif bir cinsel hayatınız var mıydı? Yani daha evli değilken çocuk denemesine başlamamışken doktorun böyle bir yorum yapması garip geldi. Pko da olsan bir süre denemeden bir doktorun böyle cahilce yorum yapması çok garip.
- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.916
- 548
- 36
Asla değilim nişanı attık 2 gün sonrasında, ben özel hastaneye gidiyordum doktora da herşeyimi anlatıyordum 2 senedir ilişkiye giriyoruz ve 1 seneyi aşkın korunmuyorduk öyle olunca bende umudumu kesmiştim. 2020 temmuz ayında gittiğimde demişti doktor bunu
Geçmiş olsun umarım tekrar çocuk sahibi olabilirsiniz
İnsallah, isteyen herkese nasip eder insallah AllahGeçmiş olsun umarım tekrar çocuk sahibi olabilirsiniz
- 1 Temmuz 2012
- 346
- 288
- 103
Bu tarz başlıklarda insanları yargılamak yerine hala yapılabilecek birşeyler varsa destek olmak, önerilerde bulunmak gerekir. 21 yasında bir genç kız. Bu kadar acımasız olmayın. Herkesin koşulları, beklentileri, çekinceleri farklıdır.
Sandıgınız kadar da kolay değildir onun yasadıgı. Türkiye’de bekar bir genç kız, pcosa güvenip korunmamış belli ki. Ablaları olarak yasadıgı bu zor durumda destek olmamız gerekirdi...
Çocuk özlemi çekiyorsunuz evet, ama başka hayatları bu kadar katı eleştirmeye hakkınız var mı sizce? Yarın birgün çocuk sahibi oldugunuzda çocuga da fazla baskı uygularsınız aman dikkat. Herkesin çocugu kendine kıymetldir. İster ilk korunmasız cinsel ilişkide olsun ister 10 yıl sonra. O kızcagız da elbette üzgün... lütfen hanımlar...
Sandıgınız kadar da kolay değildir onun yasadıgı. Türkiye’de bekar bir genç kız, pcosa güvenip korunmamış belli ki. Ablaları olarak yasadıgı bu zor durumda destek olmamız gerekirdi...
Çocuk özlemi çekiyorsunuz evet, ama başka hayatları bu kadar katı eleştirmeye hakkınız var mı sizce? Yarın birgün çocuk sahibi oldugunuzda çocuga da fazla baskı uygularsınız aman dikkat. Herkesin çocugu kendine kıymetldir. İster ilk korunmasız cinsel ilişkide olsun ister 10 yıl sonra. O kızcagız da elbette üzgün... lütfen hanımlar...
- 29 Ocak 2020
- 2.023
- 3.066
- 83
En sevindiğim nişanın bozulması öyle insanlarla işiniz olmasın profesyonel destek tabiki alın kolay değilO bendeki doktorun cahilliği olsun ne diyelim, bende doktor veya sağlık çalışanı değilim ne deseler inanıyorum. Kimseye de kötü söz söylemedim benim hakkımda kötü söz söyleyen herkes umarım yaşar dedim ne varki bunda iyi şeyler söylese yine aynı şeyi söylerdim yorumunuz için teşekkürler, bu arada nişan bozuldu zaten devam ettirecek durumda olamazdım ikisi birden ağır geldi tabiki bana psikolojik tedavi görmeye baslayacağım en sonunda
- 23 Aralık 2017
- 109
- 82
- 48
- 29
İyi okursan anlarsın. Senin hayatın senin imanın tabiki sana. Benim söylemek istediğim imandan bahsedip başkalarına beddua etmen. Başkalarının imanını sorgulaman. Onun dışında hamile kalman aldırman beni ilgilendirmiyo ve yargılamıyorum da.Yahu burda ben ne konusu açıyorum gelen yorumları okudukça sinir geliyor konu başlığım beni yerden yere vurun bana kötü sözler söyleyin miydi ? Herkesin hayatı yaşantısı imanı kısaca herşeyi kendine. Ben bebek aldırdım diye göbek mi atıyorum hanımefendi daha 2,5 hafta geçti üstünden ve benim pişmanlığım tövbe edişlerim ettiğim yardımları siz görmüyorsunuz, o görüyor. Yorumunuz için teşekkür ederim
Yazan elleriniz dert görmesin, ne iyi bi insansınız eksik olmayınBu tarz başlıklarda insanları yargılamak yerine hala yapılabilecek birşeyler varsa destek olmak, önerilerde bulunmak gerekir. 21 yasında bir genç kız. Bu kadar acımasız olmayın. Herkesin koşulları, beklentileri, çekinceleri farklıdır.
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
- 1 Temmuz 2012
- 346
- 288
- 103
bende de var 5senedir ugrasıyoru m olmuyor iki tüp bebek denemem ve var ve düşükle sonuclandı keşke aldırmasaydınız ya
Geçmiş olsun. İdeal kilonuzda mısınız? Bende de pcos var, karbonhidratı sınırladıgımdan beri şikayetlerim azaldı. kilo almaya meyilliyiz malum.
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
yok canım biraz kilom var verdim biraz ama daha da vermem gerek.Geçmiş olsun. İdeal kilonuzda mısınız? Bende de pcos var, karbonhidratı sınırladıgımdan beri şikayetlerim azaldı. kilo almaya meyilliyiz malum.
- 1 Temmuz 2012
- 346
- 288
- 103
İdeal kilonuzdan 5 kilo aşağısını hedefleyin. Her şey düzelecek inanın. Ben 80 kilodan 50 ye dştüm. İdeal kilom 56. Şu anda çok rahatım. Bekarım ancak kadın dogum kontrollerimde kan ve ultrason sonuclarım çok iyi.yok canım biraz kilom var verdim biraz ama daha da vermem gerek.
Beslenme önerisi olarak sebze agırlıklı beslenin. Bulgur pilavını tercih edin. Makarna, pirinç bizi hemen şişiriyor. Pasta börek ayda bir yiyorum. Akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum. Ve her gün yürüyüş yapıyorum. Hareketsizlik insulin direncini tetikliyor. O da tüm sistemimzi bozuyor.
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
haklısınız i şeker ilacı kullanıyoru yanında epilepsi ilaçlarım var,masa bası çalışıyorum yürümeye pek vaktim olmuyor ama birşeyler yapmaya çalışıyoum teşekkürler :)İdeal kilonuzdan 5 kilo aşağısını hedefleyin. Her şey düzelecek inanın. Ben 80 kilodan 50 ye dştüm. İdeal kilom 56. Şu anda çok rahatım. Bekarım ancak kadın dogum kontrollerimde kan ve ultrason sonuclarım çok iyi.
Beslenme önerisi olarak sebze agırlıklı beslenin. Bulgur pilavını tercih edin. Makarna, pirinç bizi hemen şişiriyor. Pasta börek ayda bir yiyorum. Akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum. Ve her gün yürüyüş yapıyorum. Hareketsizlik insulin direncini tetikliyor. O da tüm sistemimzi bozuyor.
Kizlar ben 25 yaşındayım yıllardır polikistik over mücadelesi veriyorum hiçbir doktor bu tanıyı çocuğun olmaz imkansız şeklinde yorumlamaz yorumlamayacagini düşünüyorum çevremden duyduklarım öyle moralimi bozdu ki 2 senedir evliyim henüz çocuk düşünmüyorduk ama bu korkuyla başladık denemeye nasılsa olmaz diye başladık 3. Ayda hamile kaldım bence bu biraz sağlıklı beslenme ve spor ile toparlanabilir bir sey yarın doktora gideceğim inşallah bebeğim sağlıklıdır bugün test yaptım bu arada
Eklentiler
Merhaba canım sana bir şey danışmak istiyorum ben pko hastasıyım ve hormon sorunlarım var görmüş olduğum Rüya ve kasığımda ki garip bir hissiyat nedeni ile test yaptım adetimin tarihi gelmedi ama 12 sinde 2 gün süren bir adet benzeri bir durum yaşadım sizce bu test pozitif midir. Birde sabahları garip şeyler çekiyor canım örnek veriyorum bir anda kokusu geliyor portakal ın içim gidiyor ilk defa yaşadım böyle bir durumMerhaba herkese ben yeni üyeyim, polikistik over hastalığım olduğunu geçen sene öğrendim henüz 21 yaşındayım özel bi hastaneye gittim doktorum bana tüp bebek olmadan zor dedi onun verdiği rahatlıkla nişanlımla 1 senedir korunmasız ilişkiye giriyorum şubat ayında ilişkiye girdik flo diye bir uygulama var ertesi gün baktığımda ilişkiye girdiğim gün o tarihte yumurtlama günü olarak gözüküyordu. Amann zaten olamıyorum dedim aradan 1 hafta geçti mide bulantım basla ve öyle kasık ağrım oldu ki anlatamam adet olcam diye pedle geziyordum göğüslerim şişti mide bulantısı dediğim günde 1 dk süren bir bulantı psikolojik dedim hep burda yorumları okuyorum o sıra tabi. Test aldım pozitif çıktı dünyalar basıma yıkıldı bi yandan çocuğum olabiliyormuş diye çok mutluyum tabi