• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık POLİKİSTİK OVER HASTALIĞINDA DUPHASTON İŞE YARAR MI ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mucizebebek

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
181
70
18
30
merhabalar,

polikistik over tanım var, bebek düşündüğümüz için doktor bana DUPHASTON adlı ilacı verdi. 5 aydır kullanıyorum ancak artık etkisiz olduğunu düşünmeye başladım. bu ilacı kullanan ve sonuçlarını olumlu olumsuz ören varsa yardımcı olabilir mi ?

merhabalar,

polikistik over tanım var, bebek düşündüğümüz için doktor bana DUPHASTON adlı ilacı verdi. 5 aydır kullanıyorum ancak artık etkisiz olduğunu düşünmeye başladım. bu ilacı kullanan ve sonuçlarını olumlu olumsuz ören varsa yardımcı olabilir mi ?
MErhaba bende doktor verdıgı ıcın kullandım bendede pko var adetım duzenlı olsun dıye kullandım ama doktor bana adetın ıcın 3 ay kullan dedı yanı 3 kutu sonrasında duzenlı olur dedı bıkac ay 5 aydan sonra duzenlı adet oldunuz mu acaba ? Benm yenı bıttı ılacım subat mart nısanda ıctım ?

MErhaba bende doktor verdıgı ıcın kullandım bendede pko var adetım duzenlı olsun dıye kullandım ama doktor bana adetın ıcın 3 ay kullan dedı yanı 3 kutu sonrasında duzenlı olur dedı bıkac ay 5 aydan sonra duzenlı adet oldunuz mu acaba ? Benm yenı bıttı ılacım subat mart nısanda ıctım ?

Selam canım, ben hala kullanmaya devam ediyorum bırakmadım ilacı bu ay 7. olacak doktor bana 1 yıl kullan dedi çocuk da istediğimiz için 6. ayda kontrole gel demişti ama gidemedim şu koronadan dolayı. şu hastalık bitsin hemen giderim, hala ilaca devam ettiğim için de bilmiyorum düzenledi mi düzenlemedi mi sadece normale göre gün olarak kısaldı, normalde 6 gün sürerken şimdi 4 günde bitiyor ilaçtan olduğunu düşünüyorum ben bunun

Selam canım, ben hala kullanmaya devam ediyorum bırakmadım ilacı bu ay 7. olacak doktor bana 1 yıl kullan dedi çocuk da istediğimiz için 6. ayda kontrole gel demişti ama gidemedim şu koronadan dolayı. şu hastalık bitsin hemen giderim, hala ilaca devam ettiğim için de bilmiyorum düzenledi mi düzenlemedi mi sadece normale göre gün olarak kısaldı, normalde 6 gün sürerken şimdi 4 günde bitiyor ilaçtan olduğunu düşünüyorum ben bunun
Selam ☺️ Bana doktor bıkac ay kullan hormon ılacı sonucta demıstı sana baya kullandırtmıs hepsı farklı bısey soyluyo anlamadım bende tekrar kullansam mı acaba kafam cok karıstı ya 😖

Selam ☺ Bana doktor bıkac ay kullan hormon ılacı sonucta demıstı sana baya kullandırtmıs hepsı farklı bısey soyluyo anlamadım bende tekrar kullansam mı acaba kafam cok karıstı ya 😖

ben normalde etkisi olmadı diye bu ay kullanmamayı düşünüyodum ama iş yeri doktoruna sordum o devam et dedi bana :/ doktor sana ne kadar dediyse o kadar kullan sonucuna bak bakalım ne oluyo :)

Yanı suan mecbur gıdemedıgım ıcın doktora ☺️ Hayırlısı olsun ınsllah

Back
X