Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gibi bu hastalıkla mücadele edip bebek sahibi olamayan arkadaşlar ben hamileyim gelin neler yaptığımı yazayım anlatayım[/QUOT] oncelikle hayirli olsun.canim bendede pko var anne olmak istyorum.neler yaptin nasil yaptin?
Oncelikle hayirli olsun canim. Bendede pko var ve anne olmak istiyorum.neler yaptin?Benim gibi bu hastalıkla mücadele edip bebek sahibi olamayan arkadaşlar ben hamileyim gelin neler yaptığımı yazayım anlatayım
Allah razı olsun cnm öncelikle doktorumun verdiği glifor ve inofolic combi düzenli olarak kullandım kilo almamam gerektiğini araştırmalarım sonucu öğrendim her gün 10 dk spor yaptım aktardan kırmızı glising kapsülü ve epimedyum macunu yedim eşime de o macundan yedrdim stresten tamamen uzak ol cnm ve her ilişkide bacaklarını havaya dik eşin hafif sirkelesin hiç kalkma sabaha kadar öyle yat abdestini sabah alırsın çünkü idrarla ve ayağa kalkınca akiodu mutlaka sporunu yap cnm hareketsiz kalmaya gelmiyor mu pko hastalığı mutlaka b ilaçları eczaneden al kullan Rabbim zorunu kolay eylesin inşallahOncelikle hayirli olsun canim. Bendede pko var ve anne olmak istiyorum.neler yaptin?
Yaptıklarımı yazdm cnm fsh , değerin de dengesizlik yükselme varsa mutlaka testere dişli aslan pençesi iç ve yazdığım ilaçlara başla sakın Yasminle tedaviye baslamaBanada doktor kist vs bir şey yok ama fsh :5,16 lh:10,16 pco ya doğru kayma var dedi. Neler yaptınız
Amin cnmBen pco için hiç ilaç kullanmadım. Spor, sağlıklı beslenme ve bitkisel kurlerle etkisiz hale getirdim. Saraçoğlunun nerdeyse bütün kurlerini yapmisimdir. Pco kısırlık demek değil. Doğru yöntemlerle önüne geçilebilir ve çocuk sahibi olunabilir. Ben de hiç anne olamayacağım sanıyordum ama Rabbim nasip etti. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Femara dediğin ne cnm ??Kızlar bende pkoyum ve ileri derece 2 tane kaynım var şuan da 6haftalik hamileyim 3ude femara kullanarak oldu kesinlikle öneriyorum .ben pek düzenli saglikli beslenemeyen biriyim oyuzden dogal yolla kalamadigimi düşünüyorum
Yumurta geliştirici .klomen den daha daha iyi daha sağlıklı yumurtalık oluşturuyor canmFemara dediğin ne cnm ??
Hım recete ile mi alınıyor ?Yumurta geliştirici .klomen den daha daha iyi daha sağlıklı yumurtalık oluşturuyor canm
Merhaba. Femara dışında bitkisel kürleri denediniz mi? Kilolu musunuz? Spor ve sağlıklı beslenmeyi hayatınıza dahil ettiniz mi? Bunlar pko olan kadınlar için olması gereken en önemli şeyler.Merhaba bende polikistik over hastasıyım bende femara kullanıyorum ama 4.ayım femarada gebelik olusmuyor malesef her ay umutla bekliyorum ama sonu hüsran rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin insallah